Güncellemeler
+1 yıl
Marilyns bacım niye engel atıp kaçtın
Güncellemeler
+1 yıl
Marilyns senin ben ecdadını silkiyim sen kimsin 180 altı erkeklere kısa diyorsun engel atıyor birde bacım bak aq benle konuşmaktan rahatsız olmuş allah senin gibi kızlara tokati sağlam atıyor uzun erkek bulursun ama sana sadık kalacak erkek asla bulamayacaksin çünkü islamda din kardeşinin kalbini kırmak çok günah sana bedduam inşallah sadık bir erkek denk gelmez sana
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İnsan böyle o kız da muhtemelen daha uzun boylu daha yakışıklı ve özellikle zengin erkeklere bakıyordur bakmıyorum diyen yalan söylüyor
Kadınlar bizden daha fena valla toplum baskısı olmasa neler neler yapcam da yapamıyorum diyen çok kız gördüm
Fenalık durumu yok ki yani cinsellik normal bir şey zaten
Ben ondan bahsetmedim neyse
Neyden bahsettin?
Kadınlar karakter olarak daha kötü demek istedim
Katılmıyorum
Neden
Battı mı
hanimefendi oyle demeyin arkadasin boy takintisi var 173 kendisi
mizojini'nin küçük prensi
kadinlardan yuz bulamamis yeterince, ona batmış asıl zamaninda djkwnfka kadin dusmanligi var arkadasin
@MarilynsHere 173 erkek kime göre neye göre kısa? Bilime göre kadınların 155 altı erkeklerin de 165 altı kısa sayılıyor
Katılmıyorum diyen şahıs neden sustun ki sana göre aldatmak normalmiş ya
bilimi bu kadar ciddiye alıyorsan psikiyatriye git hasta herif
@MarilynsHere ben sadece türk kadınına düşmanım türk erkekleri yabancı uyruklu kadınlarla çok iyi anlaşabiliyor
Kısasın kusura bakma
165 üstü olan her erkek uzun sayılıyor bilime göre
Ayrıca ben sana neden katılmadın diye bir soru sordum oturma organına mı sapladım niye cevap vermedin
Bilim fark etmiyor cüce değilsin kısasın dedim uzun değil o boy
10 yaşında gibi konuşuyosun da kaale almadım hiç kız arkadaşın da olmamıştır senin
173 erkekle kaç defa yan yana geldin 150 falansın muhtemelen
Kaale almadığın için mi umarım o kiz da aynısını yapıyordur dedin sjsj
Erkeklerin yaptığı şeyler zorunuza gidiyorsa temiz efendi düzgün bir kız olun allah düzgün isler yapan erkeği nasip etsin
173 erkekle Yanyana bile gelmem kendim 170’im ayakkabı giydiğim gibi ablası olurum. 190lıklar varken küçük erkeklere bakmam
3 cm 3 cmdir sonucda senden daha uzun
Erkek dediğin yapılı güçlü olur ister kabul et ister etme bütün kadınlar uzun erkeklere bakar hatta yanlarına yalandan yaklaşıp boy ölçüşürler.
Bize muhtaçsınız işte boşuna demiyorum
size mi muhtaciz? kendini tenzih et. 173 bi erkeksin , 175 bi kiz olarak sen bana muhtacsin o zaman ckabfka
diğer cevaplarinda gordum canim kalın tabanli ayakabbi aliyomussun hep uzun olabilmek icin fmwbfma
He kanka senin beceriksiz kısa boyuna muhtaçız şdnfkdkf kızlar da keşke cücenin teki gelse de ona sığınsam diyordu mddnkdd
@MarilynsHere 175 boyunla erkek arkadaş bulursan öp başına koy
senin hic sevgilin olmadi diye benim olmayacak mi saniyosun fkabfka benim erkek arkadaslarim oldu. en kisasi 183 tü
Uzun erkeklere eşya gibi kendini veren aciz basit kızlarsınız
BCKWBFMABFKBWFMBSMFS ya bak boyle cevaplar verme asagilik kompleksin cok belli oluyo
Baba sevgisinden mahrum kalan kızlar namussuz oluyor
@MarilynsHere 175 kızın güzel olma ihtimali 0
cok sukur babam var aram da gayet iyi. burada sana kısa dedik diye bize namussuz imasi yapiyosun. asıl namussuz sensin baskasininkine dil uzatıyosun
175 kizin guzel olma ihtimali 0 ama mankenler niyeyse hep 180 ustu ;( agzinin sularını sil izlerken o mankenleri
@MarilynsHere sivri dilim kazık gibi batıyor işte zengin yakışıklı erkek olunca kendinizi kaybediyorsunuz namuslu kadın kendini kaybetmez nefsine sahip çıkar
@MarilynsHere manken kızların çoğunun yüzü güzel değil fiziği güzel sadece
ne alaka? xkbakfand sanki taniyosun bizi. burada boy konusuyoruz. kısasın diye ezik hissedip baska yerlerden vurmaya calisiyosun ama sadece can cekisiyosun yani
175 kız manken oluyor uzun bacaklı oluyor 173 oğlan ne olabiliyor? Senin gibi ağlıyor hadi yallah sen 140lık kızlara
Baba sevgisi görmeyen kızlarda uzun erkek takıntısı var genelde
mankenlerin yuzu guzel degil oyle mi fksbfka daha ne kadar sacmalayacaksin
@MarilynsHere türk kızlarından daha eziği var mı?
psikologluga da soyundu nfanfka ben de sana psikoloji ile ilgili bisi diyim o zaman. kisa boylu erkeklerde napolyon sendromu gorulur. boyunun kısalığı egosunu zedeledigi icin ekstra agrasif ve saldirgandirlar , ayni sen yani
165 altı kız sevmiyorum
kendi milletini asagilayan sen kadar asagili var mi? annen rus galiba
165 alti kiz sevmiyorum deyince sorun yok biz 180 alti kısa deyince agliyosun
@MarilynsHere tanımaya gerek yok boyu takıntı yapan bir kızın normal olma ihtimali 0
boy takintisi sende var , diger cevaplarindan da gördüğümüz gibi. senin boy komleksin var. kisa oldugunun farkindasin. Türkiye erkek boy ortalamasinin altindasin. kisasin
cevabini versene annen rus mu? Türk kadinlarini asagiladin ya cok merak ettim
@MarilynsHere kendi milletini aşağılayınca vatan haini mi oldum ? Daha demin kadının biri diyor istesek çok rahat aldatırız çünkü erkekler kadından gelen teklife hayır diyemez diyor biz sanki gidip 5 dakikada eskortla yatsak haberiniz mi olacak sjs
@MarilynsHere türkiye kadın boy ortalaması da 161 162 falan hatırlatırım
evet kendi milletini asagiladin. oyle diyen bi kadinin kendi karakterinde kendi ozelinde sorunudur bu. milliyetiyle ne alakasi var? sen bence daha ne konuştuğunun farkinda degilsin şuursuz
turk kadini boy ortalamasi 160 olsun hadi. ben 175 im ve UZUNUM. ne mutlu bana. turk erkegi boy ortalamasi 176 ve sen kisasin
@MarilynsHere ben tüm kadınlara düşman değilim türk kadınına düşmanım çünkü her türlü pislik sizde var
iste ne kadar sorunlu ve hastalikli bi bakis acisi bu. kadınlara düşman degilim diyosun ama Türk kadınına dusmanmissin. hasta herif
uzatmicam fkwbfk erkeklerin boy ortalamasinin altındasın. bu da seni kısa yapar. 165 ten uzun bi erkeksin, tebrikler cüce değilsin. bu kadar.
@MarilynsHere soru sor o zaman 173 erkek kısa midir diye beni de etiketle bakalım millet ne diyecek tamam mı
bircok kiz 173 bi erkege kisa diyo haberin olsun. sormaya gerek yok istatistikler var. sen türk erkegi boy ortalamasinin altindasin. ortalamanin alti seni kısa yapar. kısasın yani niye bu kadar takıyosun boy konusunu?
@MarilynsHere evet? Kadın düşmanı olmak için genel olarak her kadına düşman olmak gerekiyor inan türk olmayan her kadınla anlaşabiliyorum kürt kızlarıyla bile çok iyi iletişim kurdum ama türk kızlarında ne varsa olmuyor arkadaş kendi milletimden kizlarla anlaşamıyorum
kendinle ozellikle de şu boyunla bi baris artik. kısasın , kabul et. boy meselesini çok takiyosun
@MarilynsHere birçok kız dediklerinin çoğu 150 lik ezikler
açıkçası Türk kadinini boylesine asagilayan bi erkeği ben kendi milletimin erkegi olarak gormem çünkü bizim erkeklerimiz onurlu gururludur. sen degilsin
150 lik ezik diyosun bak boya takilan sensin. sen de eziksin
ne cok uzattin ikimiz de kısa oldugunu biliyoruz iste
@MarilynsHere erkekleri eziklemek niye hoşunuza gidiyor ki 250 gramlık vajinadan ibaretsiniz erkeklerin gözünde?
erkekleri eziklemiyorum. kadınları 250 gramdan ibaret goren ezikleri ezikliyorum. her erkek senin gibi bozuk değil hepsi oyle bakmiyor ama sen anlamiyosun cunku hastasin
@MarilynsHere kısa değilim 173 boy gayet uzun
neye gore uzun? Türk erkegi boy ortalamasinin altindasin
@MarilynsHere türk erkekleri türk kızlarını sevmiyor zaten soru sor erkekler türk kızları hakkında ne düşünüyorsunuz memnun musunuz diye çoğu erkek linçleyecek cidden bu soruyu sorar mısın türk erkeği sizden nefret ediyor
ben sana uzunsun desem de birkac kisi uzun oldugunu soylese de sana kisa oldugunu icten ice biliyosun ve farkindasin. senin acın içinde , bizimle alakasi yok
sana acıyorum bi 10 dkdir falan. gercekten psikolojin normal degil. tedaviye ihtiyacin var terapi almalisin. lar sokma olarak algilama bunu çok ciddiyim. gecmis olsun
kendini sevmeyi ogrenmen gerek , sen kendinden nefret ediyosun
@MarilynsHere eziklesen ne yazar topluma 1 tane daha kadın düşmanı kazandırmış olursun bu kadar kadına şiddet cinayet senin gibi erkekleri ezikleyen kızlar yüzünden var
katilleri savundun ya , baska hicbir sey demiyorum. sen insan olmayi bile hak etmeyen bi yaratiksin. boyle birine baska cevabım da yok. hasta.
Ben senin gibi kızlar yüzünden kadın düşmanı oldum bana aileme dış görünüşüme çok ağır hakaret küfürler edildi sonra niye şiddet cinayet var erkekler sizden saygı bekliyor tatlı dil bekliyor bunu göstermezsen kadın düşmanı erkek sayısı artar
potansiyel bi katilsin. kendinden utan
@MarilynsHere katilleri savunmadım neden katil olduklarının cevabını anlattım senin gibi kal. taklar bana psikologa git diye aşağılayınca ciddiye alacak değilim
Kürt kızları bile daha düzgün sizden utan kendinden çoğu türk erkeği kürt kızını beğeniyor
@MarilynsHere erkek düşmanısın
@MarilynsHere sen kadınsın erkeğe saygı duymak zorundasın din bile diyor bunu
dilerim ki ben ve sevdiklerim senin gibileriyle ayni sokakta bile hicbir zaman bulunmayiz. tek soyleyecegim bu. umarim insanlar senin gibilerinden korunabilirler
seninle bu yazismalar bile beni rahatsiz hissettirdi , igrendirdi. cok rahatsiz edicisin
seni ve aileni asagilayanlarin bi bildigi , gordugu varmis demek ki. bosuna değilmiş
@MarilynsHere her zaman dindar bir erkek oldum dindar olmam bile bazı kızlara battı yobaz cahil dediler bakire kız isterim diyince sen benim yaşadıklarımı bilmiyorsun türk olduğum halde beni kendi ırkımın kadınları aşağılarken başka ırkın kadınları sahip çıktı iletişim kurdu arkadaş oldu benle şimdi benim türk kadınına düşman olup başka ırktan kadın sevmem normal değil mi
Yaklaşık 10 a yakın kürt kızıyla iletişim kurdum arkadaş oldum sizden göremediğim değeri sevgiyi başka ırktan kadınlar verdi sizin kadar daha adi namussuz aşağılık başka bir kız yoktur
Türk kızı dünyanın en namussuz kötü kızlarıdır
daha yazma lutfen. engelliyorum yine susmuyosun. soru guncelleyip cevap veriyosun hala. seninle konusmak gercekten cok rahatsiz edici. konusma bitti , istediğini düşünebilirsin. sadece artik gercekten senden gelen bildirimleri gormek istemiyorum. rica ediyorum sus
@MarilynsHere niye kudurdun ki cesurca konuşmak varken kaçıyorsun sürekli
Empati yap türk erkeği seni hor görse aşağılasa sende başka ırktan insanlara yönelmez misin? Bunun neresi anormal kendi ırkımın kızlarıyla uyuşamıyoruz anlaşamıyoruz bende şansımı başka ırktan kizlarla deniyorum kötü bir şey mi
cesurca konusmak degil bu. karsimda duzgun biri yok ve igreniyorum senden. tartısmanin bi uslubu olur bi katkisi olur. seninle tartisilmiyor. seni bilmem ama benim enerjim ve vaktim kıymetli. sana fazla bile harcadim , vakit kaybisin. artik yazma , yeter
@MarilynsHere empati yapmasını bilmiyorsun sebep sonuç kavramını ayırt etmesini bilmiyorsun
Fkfgkgk ruhun bacım kankı
Olabilir dediğin lafa gücenmedim kendime bu konuda güvenmediğim için yemin etmek beni engeller belki diye düşünmüştüm ama engelleyemedi
Ruhun bacım... pu yazmıstım :))
Fkfkfgk degıstırıyo KS lafı🤣
Anladım ama bu seni ilgilendirmez