Nazik olmak demek kelime dağarcınızın geniş olması çok kelime türetmek değildir ki nezaket dediğimiz kavram konuşma üslubunu bilmek demektir oyuzden de size çok naziksiniz diye karşılık verdim beyefendi
Teşekkür ederim Hanım.. Kelime haznesine gelecek olursak eğer orada tabiri caizse anlamında kullandım kısacası bu cümleyi duymayalı çok olduğu için kendimi yalnış izah ettim..🙂
Hayır sürekli aldığım şeyler, Şaşırdığım şey Nazik kelimesiydi 😄 o yüzden şaşırdım normalde farklı şekillerde iltifat alıyorum. Anladığım kadarıyla kişilerin uslübuna göre konuşma tarzın doğal olarak değişiyor. şu an kibar tarzın hoşuma gitti, onun dışında iltifata nezaketen iltifatla cevap vermek isterdim fakat konu yalnış anlaşılmaya yol açabilir..🤗🙏💮
Çok teşekkür ederim genç adam çok naziksiniz ağzına yüreğine sağlık 🙏 insan aynaya baktığı zaman kendisini görürmüş oyuzden herkes kendine yakışanı yapar 🤗 sen güzel bakmışsın ki güzel görmüşsün teşekkür ederim 🙏
Genelde iltifat olarak söylediğim şeyler çok samimi ve yakın sözler olduğundan problem olmayacaksa ufak ufak dokunuşlardan bir tane söyleyebilirim..😄🙂🙃
Şunada açıklık getirmeme izin ver, Ben kendimi güzel insan veya iyi birisi olarak nitelendirmiyorum. Aksine bizlerin kusurlu eksik ve Kişilik, Karakter, Kültür, Zeka vb. Şeylerle kendimizi geliştirerek tamamlanması gereken bir canlı olarak görüyorum. Ayrıyetten ne kadar gelişim olsa bile üstesinden zor gelip hatta 1 veya 2 tanesinin üstesinden gelemeyeceğimiz kusurlu davranış, düşünce ya da hareketlerimiz vardır bu eksikliklerimide mümkün olduğunda olduğunca kapatmaya çalışıyorum. Birde saygı veya konuşma uslübuma gelecek olursak ben çoğu insana saygı duymuyorum birisiyle konuşmaya başlasam bile elimden geldiğince medeni, ve düzgün konuşmaya özen gösteriyorum vede kusurlarımın teki de benim anlattığım şeyi karşısı farklı ben farklı anlayıp ortada ufak yalnış anlaşılmalar çıkıyor buna karşı özen göstermeye çalışıyorum onun dışında birisine düzgün kibar veya tatlı konuşmamın en büyük sebebi arkamdan bana laf vuramaması için, Çünkü örnek vericek olursak birisiyle konuştuğum ilk zamanlar her şey güzelken ileriki zamanlarda diğer çoğu kimse gibi ben şöyle iyiyim böyle iyiyim diye bana kendinden bahsettin ama böyle çıktın diyip karşıya karşı ezilmekten kaçınıyorum. Bu sebebtendir ki kendime ileride olmasa bile her ihtimale karşı o sözü söyletecek şeylere taviz vermiyorum. Vede diğer en büyük husus ise ben iyi birisi değilim, fakat kötü biriside değilim, Sadece elimden geldiği kadarıyla belli insana değil genel anlamda insanlara iyi davranmaya çalışan biriyim. Yani kısacası kendimden emin şekilde büyük lokmayı ağzıma alıp sonradan boğazıma takılmasından kaçınıyorum.🤗🤗😄😄😂😂😅😅
Karakterime, kişiliğime ve kaliteme zarar gelsin istemiyorum..😂😄 Fakat şunu söyleyeyim Ama yinede tatlı şeker gibi bir kadınsın, Benim gözümde bir yandanda küçük kız çocuğu misalide görünüyorsun konuşmalarından abuk subuk kişi olmadığından ötürü🙂😄 Ayrıyetten sana güzel davranışımın bir diğer sebebi bir babanın kendi Küçük kızına İlgi ve Şefkatli bir şekilde davranılmasına gibi davranıyorum. Bana göre ister büyük küçük ol cahilgillerden değilsen😂 Benim gözümde küçük kız çocuğu gibi olursunuz. Sebebi ise minnacık elleriniz ayaklarınız pıtı pıtı yürümeniz hangi yaşta olursanız bile küçük kız çocuğu gibi tatlı oluşunuzdan ötürü 🤗🙃🙃😄😂
Tanımadığım WC Fırçasıyla seveceğim insanları sizin yüzünüzden bağrıma basasım geliyor. Enişteye üzülmenin yanı sıra sevdim adamı tanımadan. Nasıl katlanıyor çok merak ediyorum. Alkolik olmalı?
Aslında daha büyük bir şey almak istedim ama 😂 hayvan herif 😂 anlamaz pahalı hediyelerden oyuzden günü ucuza kapatmak istedim 😂 enişten aşkımdan ölücek 😂
Hı hııı 😂😂 iyi olucak hastanın doktor ayağına gelirmiş derler 😂 bak geldin görüyormusun 😂 enişten sağ kalır ölmezse şayet sana acile götürürüm 😂 eniştene bir el atarsın artık 🤣
Eğer ölmez sağ kalırsa ben el aticam öylemi dün senden sonra enisteyede mi el atmami. istiyorsun aşk olsun ya 🧐 getir getir ben onun son nefesini verdirmesini bilirim 😀 böylelikle kökten çözeriz sorunu 😀😀
Hayvanlık aurasinda mi var 😀😀 erkeklerde biraz hayvanlık olmazsa olmazdır ama genelde biz o hayvanligi yatakta kullanırız diğer zamanlar da kibar oluruz kadınlara karşı
Hakanım burada benim ismimi kimse bilmez herkes bir lakap takar sitenin neşesi, çılgın muhasebeci, sitenin gulen yüzü, pozitif kadın, neşeli bayan vss gibi
Seninle fazla samimi olmaya gelmez diğer soruda ben küçüğüm dedim başladın yok cinsel sorular sorarken yok elle ptezervatif takarım derkrn küçük değilsin vss yazmışsın ya şu cümlelerin beni bitirdi. Sen beni bunlarla mi vuruyorsun doktor bey benim buna benzer yüzlerce sorum ve yorumum var hepsi de alalade sorulmuş sorular dır enerjini çok sevmiştim ve samimi bulmuştum ama şu cümlelerden sonra anladımnki seninle samimi olunmaz.
Beni tanımak için uğraşma na gerek yok ben altım Kendi mi sana tek yaşayan ghnu birlik ilişki kafasında işini seven biriyim hayatını düzene sokan evlilik düşünmeyen eğlenmeyi neşeli biriyim bukadar
Olmadı bu şimdi tanımadan yargıladin beni ayıp ettin benim söylediğim şeyi ben hariç cümle alem okudu zaten gizli bişey değildi şu an buz özel bir yerden yazılmıyoruz herkes okuyor farkındaysan ama gerçekten bu söze alındım bende kendim ve bir hatamı yaptım diye sorguluyorum kendi mi
Ben kaldırırım yorumunu sıkıntı yok ben alalade sayfa kullanan birisiyim açık dobra senin yorumunu okuyorlarsa benimkini de okuyorlar ama ben bundan hiç rahatsızlık duymadım bir yıldır burada aktif kullanıcıyım günde 2 3 tane soru soruyorum
Kirdiysam seni bilmeyerek istemeyerek ozur dilerim gocunmam yani özür dilemek de bir erdemliktir amacım hoş güldürücü bir muhabbet edelim istedim aksi taktirde seni ifsalama ya da kırma. gibi bir niyetim yoktu yaşım 35 kendimce olgunum ve nerdenne yaşayacağımı nasıl davranacağımi iyi bilirim insanız sonuçta hatamizda olur elbet bunuda telafi etmek bize düşer özür dileriz bir buket çiçek de gönderir önümüze bakarız 😊
Ya ben kırılmadım beni ifşa da etmiyorsun ki ben diyorum ya ben açık sayda kullanan birisiyim hep yorumlarda konuşan eğlenen birisiyim zaten beni herkes burada tanır cinsel sorularım sohbetlerimde hep açıktan olur çünkü cinselliği makaraya almayı seven birisiyim ve çok eğleniyorum benim ifsalanacak bir tarafım yokki ben kabak gibi ortada bir insanım zaten 😂 ne yapıyorsam ne konusuyorsam hep iki ortadır hiç cekinmem rahatsız da olmam
burada en zor en kötü şey yeni bir tanımak ben zaten bir kitle edinmişim bir yıldır o samimiyeti güveni yakalamışım oyuzden birbirimizi uzun müddet tanıdığımız için çok rahat konusabiliyoruz çünkü kimse kimseyi yanlış anlsmiyor iki makara yapar tadında bırakırız şimdi gelse bunu yeni tanıdığın birisiyle yaps yapabilirsen artık kendimi tanitmak için uğraş dur işin yoksa
Kendimi bir anda bu soruda buldum bir uğrayıp selam veriyim dedim 😂 millet sayfadaki soruları stalkladigi için kendimi eski sorularda buluyorum 😂 adam 7 8 ay önce sorduğum sorulara yorum yapmış 😂 ne alaka anlamadım
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > X Eniştenizle bugün ilk el ele tutuşmamzın seneyi devriyesi münasebetiyle böyle bir hediye hazırldım sizce beğenir mi nasıl olmuş?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Evet beğenir bence
Savunma sanayi yükselişte vatandaşda bundan etkileniyor. Togg hediye edecek hatunu nerden bulabilirim? Direk rte den istesem verir mi? 😏😏
Verir neden vermesin 😂 git bugün sarayın kapısına dayan i vermzse gel ben sana vericem 😂
Bomba gibi kadınım benden iyisini bulamazsın mesajı vermişsin resmen
Valla helal olsun apla 🤣
Ablan ateş ediyor 😂 enişten aşkımdan ölücek 😂
Çok incesin sevgilim ama bu aşk bizi öldürür, senden korkulur, söylemesi bedava tani. Aşkolsun bu kadar mı kötü gidiyoruz yaaaa?
Erhan yorumun beni benden aldı 😂😂
Almazsa zorla satarım ona göre...
Sen enişteleri A, B, C, D ve vb. Şekildemi kodladın? İnanamıyorum durumun vahametini😅
🤣🤣🤣 hı hııı boncuk gibi sıraya dizdim 🤣
O zaman kolyende kaç boncuk var?😂
Bu arada şarkı önerisi yapayım hediyem olsun.😄
Emel Sayın-Mavi Boncuk
Teşekkür ederim 🙏 çok nsziksiniz 🙏
Gerçekten şaşırdım, İlk defa nazik olduğumu söyleyen biri çıktı... Neredeyse kelime haznemde olmayacak bir şeydi..🙏💮
Nazik olmak demek kelime dağarcınızın geniş olması çok kelime türetmek değildir ki nezaket dediğimiz kavram konuşma üslubunu bilmek demektir oyuzden de size çok naziksiniz diye karşılık verdim beyefendi
İlk defa mi bir bayandan iltifat alıyorsunuz neden şaşırdınız ki bukadar
Teşekkür ederim Hanım..
Kelime haznesine gelecek olursak eğer orada tabiri caizse anlamında kullandım kısacası bu cümleyi duymayalı çok olduğu için kendimi yalnış izah ettim..🙂
Hayır sürekli aldığım şeyler, Şaşırdığım şey Nazik kelimesiydi 😄 o yüzden şaşırdım normalde farklı şekillerde iltifat alıyorum.
Anladığım kadarıyla kişilerin uslübuna göre konuşma tarzın doğal olarak değişiyor.
şu an kibar tarzın hoşuma gitti, onun dışında iltifata nezaketen iltifatla cevap vermek isterdim fakat konu yalnış anlaşılmaya yol açabilir..🤗🙏💮
Estafurullah neden yanlış anlaşılmaya yol açsın ki hiç sıkıntı yok 🙋
Çok teşekkür ederim genç adam çok naziksiniz ağzına yüreğine sağlık 🙏 insan aynaya baktığı zaman kendisini görürmüş oyuzden herkes kendine yakışanı yapar 🤗 sen güzel bakmışsın ki güzel görmüşsün teşekkür ederim 🙏
Genelde iltifat olarak söylediğim şeyler çok samimi ve yakın sözler olduğundan problem olmayacaksa ufak ufak dokunuşlardan bir tane söyleyebilirim..😄🙂🙃
Şunada açıklık getirmeme izin ver, Ben kendimi güzel insan veya iyi birisi olarak nitelendirmiyorum. Aksine bizlerin kusurlu eksik ve Kişilik, Karakter, Kültür, Zeka vb. Şeylerle kendimizi geliştirerek tamamlanması gereken bir canlı olarak görüyorum. Ayrıyetten ne kadar gelişim olsa bile üstesinden zor gelip hatta 1 veya 2 tanesinin üstesinden gelemeyeceğimiz kusurlu davranış, düşünce ya da hareketlerimiz vardır bu eksikliklerimide mümkün olduğunda olduğunca kapatmaya çalışıyorum. Birde saygı veya konuşma uslübuma gelecek olursak ben çoğu insana saygı duymuyorum birisiyle konuşmaya başlasam bile elimden geldiğince medeni, ve düzgün konuşmaya özen gösteriyorum vede kusurlarımın teki de benim anlattığım şeyi karşısı farklı ben farklı anlayıp ortada ufak yalnış anlaşılmalar çıkıyor buna karşı özen göstermeye çalışıyorum onun dışında birisine düzgün kibar veya tatlı konuşmamın en büyük sebebi arkamdan bana laf vuramaması için, Çünkü örnek vericek olursak birisiyle konuştuğum ilk zamanlar her şey güzelken ileriki zamanlarda diğer çoğu kimse gibi ben şöyle iyiyim böyle iyiyim diye bana kendinden bahsettin ama böyle çıktın diyip karşıya karşı ezilmekten kaçınıyorum. Bu sebebtendir ki kendime ileride olmasa bile her ihtimale karşı o sözü söyletecek şeylere taviz vermiyorum. Vede diğer en büyük husus ise ben iyi birisi değilim, fakat kötü biriside değilim, Sadece elimden geldiği kadarıyla belli insana değil genel anlamda insanlara iyi davranmaya çalışan biriyim. Yani kısacası kendimden emin şekilde büyük lokmayı ağzıma alıp sonradan boğazıma takılmasından kaçınıyorum.🤗🤗😄😄😂😂😅😅
Karakterime, kişiliğime ve kaliteme zarar gelsin istemiyorum..😂😄 Fakat şunu söyleyeyim Ama yinede tatlı şeker gibi bir kadınsın, Benim gözümde bir yandanda küçük kız çocuğu misalide görünüyorsun konuşmalarından abuk subuk kişi olmadığından ötürü🙂😄 Ayrıyetten sana güzel davranışımın bir diğer sebebi bir babanın kendi Küçük kızına İlgi ve Şefkatli bir şekilde davranılmasına gibi davranıyorum. Bana göre ister büyük küçük ol cahilgillerden değilsen😂 Benim gözümde küçük kız çocuğu gibi olursunuz. Sebebi ise minnacık elleriniz ayaklarınız pıtı pıtı yürümeniz hangi yaşta olursanız bile küçük kız çocuğu gibi tatlı oluşunuzdan ötürü 🤗🙃🙃😄😂
Şaka olmalı bu! İlke el ele tutuşma sene-i devriyesi mi? Hahahahaha
😂😂 enişten aşkımdan ölücek 😂
Bence çok zorlaması bir an önce bye bye bu ne ya?
Ne demek ne 🤣 görmüyormusyn. Eniştene ilk el ele tutuşmamzın seneyi devriyesi münasebetiyle hediye aldım 😂
Tanımadığım WC Fırçasıyla seveceğim insanları sizin yüzünüzden bağrıma basasım geliyor. Enişteye üzülmenin yanı sıra sevdim adamı tanımadan. Nasıl katlanıyor çok merak ediyorum. Alkolik olmalı?
😂😂😂
Bu yorumun beni benden aldı 😂 küçük bey 😂
Hıh..
Hıhhhh 😂
kahkaha attim, bende bakıyorum sakin sakin 😂😂😂Allah seni nappasinemi
😂😂 enişten aşkımdan ölücek 😂
😆😆😆😆😆😆😆😆
Yanlış anlayıp, geri dönüş talep edebilir. :)
İnşallah etmez 😂
Zaman ayarlı bomba olsaydı iyiymiş be pozitif kadın
@GOKHANoturumactı doğru diyorsun gökhanım ama biraz pahalıydı , hayvan herif 😂 anlamaz öyle değerli hediyelerden 🤣 ucuza kapatmak istedim 😂i
Pimi çekip sana atmazsa sıkıntı yok 😂
Amin amin inşallah 🤣
her erkeğin halalidir eşinden el bombası hediye almak seneyede keleş alırsın artık :D
Şayet sağ kalır ölmezse enişten 🤣 seneye de onu deneriz sıkıntı yok hallederiz 😂 enişten aşkımdan ölücek 😂
Yani böyle büyük bir gün için bunu mu hazırladın yazık çok yazık 😂😂😂
Aslında daha büyük bir şey almak istedim ama 😂 hayvan herif 😂 anlamaz pahalı hediyelerden oyuzden günü ucuza kapatmak istedim 😂 enişten aşkımdan ölücek 😂
Aşkından ölmez ama bu hediyeyle kendini de seni de öldürebilir 😅😅😅
🤣😂
Özel günleri unutan her erkeğe bundan bir tane hediye etmeli
Bencede 😂 enişten aşkımdan ölücek 😂 insan benimle yaşlanmaz valla çabuk mezara koyarım 😂
Patlamazsa sıkıntı ama :D eline ver ki oynasın
Hayvan herife demiştim yaklaşma ateş ediyorum diye 😂 insan benimle yaşlanmaz valla çabuk mezara koyarım 😂
Genbç ölsün cesedi yakışıklı olsun :D :D
Hadi inşallah 🤣
Çok güzel ve naif bir hediye :D
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 😂 insan benimle yaşlanmaz valla çabuk mezara koyarım 😂😂 enişten aşkımdan ölücek 😂
Dikkat et eline verince pim senin elinde kalsın bir yanlışlık olmasın.
Eline vetmiycem ki 😂 pimini çekip üstüne fırlatıcam 😂 insan benimle yaşlanmaz valla çabuk mezara koyarım 😂
Hızlı yaşar genç ölür seninle olan ☺️
Hı hııı 😂 çünkü yengen yürüyen cazibe merkezi gibi mübarek 😂
Boydan boya cazibe
Hı hııı 😂 full artı full 🤣
Millet ne şanslı yav.
Hı hııı 😂 enişten aşkımdan ölücek 😂 insan benimle yaşlanmaz valla çabuk mezara koyarım 😂
Ben varım ateşle gelsin. 😋
Danger📢📢📢📢📢😅😅😅
Hı hııı 😂 ensten aşkımdan ölücek 😂 insan benimle yaşlanmaz valla çabuk mezara koyarım 😂
elinde patlamasa bari : )
Amin amin inşallah 🤣 enişten aşkımdan ölücek 😂 insan benimle yaşlanmaz valla çabuk mezara koyarım 😂
El ele tutuştun diye el bombası 😂
Hı hııı 😂 hayvan herife demiştim yaklaşma ateş ediyorum diye 😂 enişten aşkımdan ölücek 😂
Aşkından mı ölür ekşından mı tartışılır 😂😂😂
İnsan benimle yaşlanmaz valla çabuk mezara koyarım 😂
Cesedi yakışıklı olur 😂
Hı hııı 😂 enişten kartpostal gibi çıkar 😂
Puzzle demek istedim sanırım 😂
Olur olur oda olur 😂 eniştene her şey yakışır 😂
Enişten dileklerimle kutluyorum seni 😂
Sağol sağol Allah razı olsun 😂
pek güzel, herkes örnek almalı.
Bencede 😂 enişten aşkımdan ölücek
Ancak gelip burada kendini avutursun 🤣🤣🤣
Yorumun beni benden aldı küçük bey 😂 gel senide avutuyum uzakta durma öyle zalımmm 😂
@sonmohikan71 ? Cevap alamadım küçük bey 😂
Hayır beğenmez tnt koyman lazım
Doğru söylüyorsun ama o biraz pahalıydı 😂 hayvan herif 😂 anlamaz öyle pahalı hediyelerden 🤣 oyuzden ucuza kapatmak istedim 😂 enişten aşkımdan ölücek 😂
Çok güzel olmuş. Allah bir ömür mutluluk versin
Allah Sizden de razı olsun. Pembeli 😊
Kız sen var ya sen yine bombayı patlattın
Hayvan herife demiştim fazla yaklaşma ateş ediyorum diye 😂 insan benimle yaşlanmaz valla çabuk mezara koyarım 😂
Aynen senle hayat şenlikli olur. Öbür tarafa genç gidersek güzel huri buluruz olur mu. Bu dünyayı bırakıp öbür tarafida düşünmek lazım 🤣😂
🤣🤣
ya ahahahahhaha kahkaha attım ya 😂😂😂
Enişten aşkımdan ölücek 😂
kesinlikle 😀
Çok iyi abla birbirinize firlatirsiniz
Birbirimize atamayiz gülüm pimi çekip fırlatman lazım 🤣 bu anında patlar 😂 kimde patlarsa artık 🤣
Insallah sevgilinde patlar ne diyeyim ajjjaal
Amin amin inşallah 🤣
Şu X enişte kim yahu allam ya. Pimi çekmeden bir uyarsaydık bari :D
Mutlaka beğenir.
Bencede 😂 hayvan herife demiştim ben yaklaşma ateş ediyorum diye 😂
Bu gece patliyosunuz he 😂
Hı hııı 😂 enişten aşkımdan ölücek 😂 insan benimle yaşlanmaz valla çabuk mezara koyarım 😂
Sana koca dayanmaz o zaman 😄
Bencede 😂
7 kocalı Hürmüz 😄
9 da olabilir 😂
Maşallah 😂
41 kere maşallah de 🤣
Yok ya demiyim o zaman hiç koca dayanmaz 😂
Hayırlı olsun
Senden de razı olsun inşaallah
🙋🙋🙋
X miş
Hıı hıı öyleymiş 🤣🤣
X ise miye
İçinde ne var acaba 🤔
İkinci fotoyu yeni gördüm amacın neden elimi tuttun kahrol düşman al sana bombaaa 😀
Hı hııı 😂 hayvan herife demiştim yaklaşma ateş ediyorum diye 😂 insan benimle yaşlanmaz valla çabuk mezara koyarım 😂😂
Ya Hakanım yorum yazmış hoş geldin hoş geldin 🙋
Hoşbulduk da hayvan herif derken sana. yaklasdi. diyemi. hayvan. oldu bu adam 😀
Hı hııı 😂😂 iyi olucak hastanın doktor ayağına gelirmiş derler 😂 bak geldin görüyormusun 😂 enişten sağ kalır ölmezse şayet sana acile götürürüm 😂 eniştene bir el atarsın artık 🤣
Yok enistenin hayvanlık aurasında vardi zaten 😂😂
Eğer ölmez sağ kalırsa ben el aticam öylemi dün senden sonra enisteyede mi el atmami. istiyorsun aşk olsun ya 🧐 getir getir ben onun son nefesini verdirmesini bilirim 😀 böylelikle kökten çözeriz sorunu 😀😀
Hayvanlık aurasinda mi var 😀😀 erkeklerde biraz hayvanlık olmazsa olmazdır ama genelde biz o hayvanligi yatakta kullanırız diğer zamanlar da kibar oluruz kadınlara karşı
Ya kültürlü adamın hali başka oluyor tabi😂ağzından bal damlıyor gelde siliyim 🤣
Ben yalarım kenarlarimi 😀😀🙈
Olur olur oda olur sıkıntı yok hallederiz 😂
Ya sen beni ne hale soktun ya 😀 bu arada senin adın neydi
Olur olur yeriz dercesine 😀
Noldu korkutma beni ne hale soktum 😂😂
Hakanım burada benim ismimi kimse bilmez herkes bir lakap takar sitenin neşesi, çılgın muhasebeci, sitenin gulen yüzü, pozitif kadın, neşeli bayan vss gibi
Korkma korkma ısırmam seni 😀 muhasebeci
Belli olmaz 😂 iğne vurup iki gün topal Gezfiren bir doktora ne kadar güven olsbilir ki 🤣 ben korkarım ben daha küçüğüm 😂
Oyje ölmem füze atsaydin keşke
Kıyamam ben sana ya güzel bayanlarin soyu tükendi koymam sana ben 🥰
Böyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 🤣
Aaaa ağlarsan rimelin akar olmaz ozaman sen iyisi gülki dilini görim 😀
Hakan ben neyi farkettim burada biliyormusun?
Neyi farkettim muhasebe hanım
Seninle fazla samimi olmaya gelmez diğer soruda ben küçüğüm dedim başladın yok cinsel sorular sorarken yok elle ptezervatif takarım derkrn küçük değilsin vss yazmışsın ya şu cümlelerin beni bitirdi. Sen beni bunlarla mi vuruyorsun doktor bey benim buna benzer yüzlerce sorum ve yorumum var hepsi de alalade sorulmuş sorular dır enerjini çok sevmiştim ve samimi bulmuştum ama şu cümlelerden sonra anladımnki seninle samimi olunmaz.
Anlamadım birileri trip mi attı şu an
Trip olarak algilama seni tanımam kolay oldu diyelim.
Ne konuda taniman anlamadim
Demekki seninle gerçekten bir tartışma yapmış olsan artık ne varsa gün yüzüne dökersin demekki
Beni tanımak için uğraşma na gerek yok ben altım Kendi mi sana tek yaşayan ghnu birlik ilişki kafasında işini seven biriyim hayatını düzene sokan evlilik düşünmeyen eğlenmeyi neşeli biriyim bukadar
Olmadı bu şimdi tanımadan yargıladin beni ayıp ettin benim söylediğim şeyi ben hariç cümle alem okudu zaten gizli bişey değildi şu an buz özel bir yerden yazılmıyoruz herkes okuyor farkındaysan ama gerçekten bu söze alındım bende kendim ve bir hatamı yaptım diye sorguluyorum kendi mi
Ben kaldırırım yorumunu sıkıntı yok ben alalade sayfa kullanan birisiyim açık dobra senin yorumunu okuyorlarsa benimkini de okuyorlar ama ben bundan hiç rahatsızlık duymadım bir yıldır burada aktif kullanıcıyım günde 2 3 tane soru soruyorum
İstersen kaldırıyim yorumunu sen nasıl istersen
Biz karşımızdaki insana herzaman saygı duyarız onu kırmayız
Kirdiysam seni bilmeyerek istemeyerek ozur dilerim gocunmam yani özür dilemek de bir erdemliktir amacım hoş güldürücü bir muhabbet edelim istedim aksi taktirde seni ifsalama ya da kırma. gibi bir niyetim yoktu yaşım 35 kendimce olgunum ve nerdenne yaşayacağımı nasıl davranacağımi iyi bilirim insanız sonuçta hatamizda olur elbet bunuda telafi etmek bize düşer özür dileriz bir buket çiçek de gönderir önümüze bakarız 😊
Yorumdan yana bir sorunum yok ama sen rahatsız olduysan yazdigim mesajlardan istediğini silebilirsin
Ya ben kırılmadım beni ifşa da etmiyorsun ki ben diyorum ya ben açık sayda kullanan birisiyim hep yorumlarda konuşan eğlenen birisiyim zaten beni herkes burada tanır cinsel sorularım sohbetlerimde hep açıktan olur çünkü cinselliği makaraya almayı seven birisiyim ve çok eğleniyorum benim ifsalanacak bir tarafım yokki ben kabak gibi ortada bir insanım zaten 😂 ne yapıyorsam ne konusuyorsam hep iki ortadır hiç cekinmem rahatsız da olmam
Estafurullah özür dilenicek bir şey yok sıkıntı da yok yinede teşekkür ederim 🙏
Eğer bu konuşma seni rahatsız ettiyse yorumu kaldirabilirim
Rica ederim baristikmi ozaman 😊
Etmedi etmedi benim kısa boylu tontiş arkadaşim 😀🥰
Küsnemistik ki barısalım
Yavrum biz burada binlece insanla konuşuyoruz neler görüp neler yaşıyoruz bu ne ki
Anlaştık ozaman valla kimleri gördün gönderdin bilmem sen benimle birazdaha konuşursan biz seninle tavla bile atarız birgün çay bahçesinde
Bide diyorki bu neki sanki bişey dedik bişey yaptık ardarasi boyum benden 40 cm küçük bukadarda aglanmazki 😀😀
tamam işte bende onu diyorum senin dediğin neki biz daha kötülerini gördük
Biz günde kaç insanla uğraşıyoruz ah bir bilsen ama yinede çizgimizi bozmuyoruz
Tamam tamam senin eşeğin cıkcık 😊
Şu konuyu gecelimmi artık 🥺
burada en zor en kötü şey yeni bir tanımak ben zaten bir kitle edinmişim bir yıldır o samimiyeti güveni yakalamışım oyuzden birbirimizi uzun müddet tanıdığımız için çok rahat konusabiliyoruz çünkü kimse kimseyi yanlış anlsmiyor iki makara yapar tadında bırakırız şimdi gelse bunu yeni tanıdığın birisiyle yaps yapabilirsen artık kendimi tanitmak için uğraş dur işin yoksa
Ve ben şimdi seninle burada onu yaşıyorum birşeyleri anlstma kendimi ifade etme gereği duydum
Oysaki diğer sorularda şimdi gülüp eğleniyor olabilirdim ama en burada napiyorum gönlümü yoruyorum
Beni yoruyorsun 😂😂😂
Ben bu gidişe hastanelik olurum zaten 😂 aciller de karşılaşırız bir el atarsın artık bu ponçiğe
Pomcigim ben sana acili kapatırım sen yeterki gel 😀
Salonumuz klimalıdır 😀😀
Ozaman ben seni birazdaha uğraştırım de sen acile gel kendi ayaklarınla tıpış tıpış işime gelir 😀
Hastayım sana 🤣
İnsanlar bana gelmek icin hasta oluyor poncigim 😊
Oda bir şey mi bana daha gelmeden hasta oluyorlar 😂 birde gelseler nolur Allah bilir 😂
Azrail bile benim peşimde senin havan kime güzelimmm 😂😂
Sen adamı hasta değil pamuk yaparsın 😊
Biz de yeni yetme değiliz tabiki birçok kez sırayı şaşırtmış lıgımız var bu acilde azraile güzelim 👏👏😀
Bak bak laflara bak sen 😂 sende az hınzır değilsin hee hınzır şey seni 🤣
Kendimi bir anda bu soruda buldum bir uğrayıp selam veriyim dedim 😂 millet sayfadaki soruları stalkladigi için kendimi eski sorularda buluyorum 😂 adam 7 8 ay önce sorduğum sorulara yorum yapmış 😂 ne alaka anlamadım
Amanda aman nerelere geldim ben böyle 😂😂
İyi yaptın arsda bir uğramak şart tabikide bı tozunu falan al buraların 😊
Ahh ahhh sen bilmezsin buralar eskiden hep dutluktu ,😂😂
Ben ozamanlar şeftali 🍑 ağacında vitamindim dimi 😀
Yazık adama ya seni çılgın seni