kız erkek herkes görüşünü yazsın lütfen , ve nedeni de yazın neden Türk veya alman ingiliz rus?

kız erkek herkes görüşünü yazsın lütfen , ve nedeni de yazın neden Türk veya alman ingiliz rus?
Farketmez.
Olmadı ama arkadaşlarım var.
Öyle bir düşüncem yok. Kaçış yolu olarak görmüyorum. Sevdiğim birisi olursa evlenirim.
Aşk evliliği olmazsa zatən ona evlilik denilmez, çıkar ilişkisi denilir. Ayrıca aşkta mantığınızı devre dışı bırakmak zorunda değilsiniz.
hiç aşık oldun mu ki , benim yaşım 38 olmadım ondan fazla bir bilgim yok , yabancı ile yapabilirmisin 50/50 almanyada yaşıyorum kültür farkı çok düşünce yaşayış , ama bazı Türkler var tam onlar gibi düşünüyor onlar çok mutlu bile olur , içtikleri normal su bile farklı almanlar gazlı su içer , normal su asla içmez , bir erkek gelir bugün arkadaslarla eglencez der çıkar sabah 6 da eve gelir , bizim Türk kızı buna izin vercek ha 🤪 ha almanın karısı desin aynısını izin verir , dün antalyadaydım gece geldim memlekete , 2 alman bayanla tanıştım , kocalarımız evde dedi biz yanlız tatile geldik 😁 bu akşam buluşalım dedim yok yarın dedi bu gece gidecem dedim , o zaman yarın gece git dedi , kalsaydım bişeyler olcaktı , ben kalmadım onlar öyle
10 küsür tane ülkeye gidip kısa/uzun süreli kalmışlığım var, anlatmanıza gərək yoktu ama təşəkkürlər.
Çıkamasam da aşk derdim. Sevmediğim insanla bir ömür süremem. İş arkadaşından farksız olurum.
Param olduğu için olmasın?
Cevap
4Cevap
Aşık olduğum kızın nereli olduğu önemli değil
Türk Kürt Çerkez laz fark etmez insan olsun saygısız olmasın kafasına buyruk olmasın yeter allaha emanet
benim kız arkadaşım yarı türk yarı fars
Rus sjsjs
knka Harbi iyiler
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar