Bana göre güvendikten sonra sanalda yapılan bir iletişim benim için gerçek bir ilişkidir. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
İlişki denir
Denmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bana göre güvendikten sonra sanalda yapılan bir iletişim benim için gerçek bir ilişkidir. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bu biraz da ilişkiyi nasıl yaşadığına bağlı.. Sanala çıktıktan sonra unutulan, bağlandığında hatırlanan bir ilişkiyse ilişki denemez.. Hayalcilik denir ya da başka bir şey ama reelde biriyle berabermişçesine davranılıyorsa, hal ve hareketlere dikkat ediliyorsa denebilir..
Neler konuşulduğuna, paylaşıldığına, seni gerçekten anlayabildiğine, konuşmanın kattığı değere, bakış açısına, yanımızda olup da anlamayan yerine uzak olup da birbirini anlamak da saklıdır.
Denir ilişki ilişkidir sanalda da olsa biseyler hissederek konuşuyorsun sonuçta
Çok doğru
Cevap
36Cevap
Denilebilir diye düşünüyorum hisler her şekilde yaşanabilir. Sonuçta görüntülü görüşme var sesini duymak var tek eksik duyu dokunmak. Ben yine de buluşma taraftarıyım hislerimden daha çok emin olmak adına. Kokusunu da bilmem gerekiyor dokunduğumda öptüğüm zaman ne hissedeceğim de çok önemli. Bunlar olmadan yalnızca yaşamayan birşeyi hayal edip durur kişi
Hayır denmez. Öylesine yaşanmış bitmiş bir şeydir..
Günaydın bence Psikolojik olarak bakıldığında, gerçek hayatta görüşme olmamış bir ilişkide bile, taraflar arasında duygusal bir bağ oluşabilir. Bu bağ, karşılıklı sevgi, saygı ve güvene dayanabilir. Hatta, sanal ortamda kurulan ilişkiler, gerçek hayatta kurulan ilişkilerden daha yoğun duygusal bağlara sahip olabilir. Bunun nedeni, sanal ortamda insanların kendilerini daha rahat ifade edebilmeleridir.
Denir.
Cemal Süreya' nin dediği gibi;
“Uzaktan seviyorum seni;
kokunu alamadan,
boynuna sarılamadan,
yüzüne dokunamadan,
sadece seviyorum.
Öyle uzaktan seviyorum seni.
Elini tutmadan,
yüreğine dokunmadan,
gözlerinde dalıp dalıp gitmeden…
Şu üç günlük sevdalara inat
serserice değil adam gibi seviyorum
Öyle uzaktan seviyorum seni.
Yanaklarına sızan iki damla yaşını silmeden,
en çılgın kahkahalarına ortak olmadan,
en sevdiğin şarkıyı beraber mırıldanmadan,
öyle uzaktan seviyorum seni.
Kırmadan,
dökmeden,
parçalamadan,
üzmeden,
ağlatmadan, uzaktan seviyorum.
Öyle uzaktan seviyorum seni;
sana söylemek istediğim her kelimeyi
dilimde parçalayarak seviyorum.
Damla damla dökülürken kelimelerim
masum beyaz bir kağıtta seviyorum.”
Not: şiir cemal Süreyya ya ait mi bilinmemektedir.
Keyifli okumalar...🌸
Tabiki vardir illaki sanaldanda olsa güzel bir iliski icinde olanlar ama tabikide görmek gerekir
Cunku sanaldaki insanlar bazen duvar gibidir nasilki biz duvarin arkasinda ne oldugunu göremiyorsak sanalda böyledir ama yuz yuze olmak her zaman iyidir
O insanin huyunu suyunu bile bilirsin
Kendisini kendi haraketlerinle duruslarinla belli eder
Yani sonuçta her ne kadar buluşup görüşmesen bile sevgilin olmuş oluyor. Yani illa sevgili olmak için buluşmaya gerek yok diye düşünüyorum ben. Uzak mesafe ilişkisi yaşayan çok insan var. Onu geçtim şimdikiler hep sosyal medya üzerinden ilişkide yaşıyor. Sonuçta her ne kadar buluşmamış olsanız bile birbirinize karşı hisler duyuyorsunuz diye düşünüyorum.
Neden olmasın?
Harcanan zamanın, verilen değerin, hissedilen duygu ve düşüncelerin sonuçta bir ağırlığı var. Fiziksel olarak buluşmak mesafe, ekonomik koşullar, iklimsel ya da daha farklı zorunluklar nedeniyle gerçekleşmemiş olsa bile, ortada koskoca bir harcanmış zaman var. Bu da o oluşuma bir ilişki diyebilmemizi sağlar.
Bana göre denmez. Duyguların tamamının yansımadığı iletişimin %100 olamadığı bir duruma gerçek ilişki denmez. Duygular mimikler, jestler, ses, bakış, dokunuş gibi şeylerle tam olarak iletilebilir. Benim için böyle yani.
Güven oluştuktan sonra sanal, reel aynı şeyler. Kendi adıma konuşmak gerekirse ayırt etmiyorum.
Katılıyorum
uzaktanda olsa karşındaki insan sen de bazı duygular yaşatıyorsa ben ona ilişki derim o olgun olgun konuşan insanlar varya ha ben onların amunakoyim
Bence denmez. Çünkü belki karşıdaki kişi anonim kişi. Erkeğim diyor kadın çıktı kadınım diyor erkeğim diyor. Buna ilişki denmez. İnsanların görüşmesi ve bir sohbet etmesi lazım.
sevmek sadece reelde olabilecek şey değil bence. öyle olsa reelde tanışan herkesin ilişkilerinin mutlu olması gerekirdi.
İlişki demeyelim de Aşık olunabilr benimde başimdan geçti 2 yıla yakın hiç görmedigim biri ile sevgili olmuştum. sürekli yazisiyorduk gece gündüz. birbirimizin sesini bile duymadık 2 yıl sonra buluştuk.10 yıl dir arkadaşız
Gayet ilginç bir durum. Arkadaş kalmanıza sevindim
Çok güzel arkadaşlığımız oldu başta aşktı evlenecektik sonra çok iyi dost olduk.
İşte bu olaya bayılıyorum. İyi insanlar kopmazlar. Sevgili olmayı beceremezlerse dost olurlar. Sırdaş kalırlar.
Benimde bu tip ilişkilerim oldu. İyiyiz ama sevgili olamayacağız uymuyoruz bu konuda dost olduk. Uzun uzun yıllar
Ne güzel bizde ara sıra dertlesiyoruz. beni güldürüyor. cok farklı duygular iyi ki tanımısim dediğim insanlardan biri
Harika ya kendimi gördüm gibi oldu sende ☺️
diyor kızlar aldatmaymış şerefli olun diyolar.
Denir. Sanalda yaşanan şeyler de hayatın bir parçası
Bana göre temas , iletişim yoksa o tam olarak bir ilişki değildir."Kendini iyi hissetdiğin bir an " sadece , bu yüzden bir şeyler eksik ve kararsızsın ne olduğundan.
Süresine ve duygusal paylasima bağlı ama çoğu kişi iliski klarka bahsetmez bile flort der gecer
Denir tabii. Önemli olan iletişim ve neler paylaşıldığı. Karşıt görüşü fazlaca sığ buluyorum.
Ona iliski denmez ama sanali gercege cevirseydin olurdu
dndnmsmdmsmnxsmwjdj ehe
denmez demeyelim denmemeli
Biz rabbimizi görmeden sevmedikmi... tene değil yüreğe dokunmak gerek.
Çok iyi bı yorum 👏
Merveyitavla diye bi sayfa vardi. Konustugun kisi ayni oradaki gibi bir botsa ve sen bunu bilmesen cevabi ne olurdu?
Görmediğim bir şirkete yatırım bile yapmam, değil ki görmediğim birine ilişki diyeyim. Bence ilişki değil
Denir neden denmesin ki. Sonuçta hayat çizgini o ilişkiye göre düzenliyorsun.
Denir evet. Ortada hislerin olduğu her gerçeklik ilişkidir gözümde.
İnsan ne yapar eder buluşmak için çabalar. Çabalamıyorsa zaten ilişki değildir ki.
Sanal ilişki yani yalan ilişki yani sahte ilişki yani 🤣🤣
Tokanmadan koklamadan ilişki mi olur?
Hayır denmez
Hayır kesinlikle ama kesinlikle bir ilişki değil
Bilemiyorum ya bu konuda kafam karışık benim de
İsmi üstünde sanal. Çok fazla kaptırmamak gerek
Denmez tabi ki
denmez
Neden
Denmez rüya gibi bir şeydir hayal ürünü
Sanal ilişkileri çok ciddiye almayın derim
Klavye ilişkileri ekranda gerçek olabilir!!
Ayrılırken ağladıysan denir.
hayır bu ilşiki değildir.
Sence denirmi?
Bence denir.
Dokunmadığın birine nasıl ilişki deniyor
Denmes
Bence denmez ya.
Denmez ya olmaz öyle bir şey
Denemez
Yani sonucda yasanmis bisi gercektir
Denmez
Denmez