Asla kendime denk erkek bulamıyorum sizce neden?

Lise üniversite Master internet mahalle arkadaş ortamı vs vs birçok erkek tanıdım flört ettim ama hiç benim yanıma yakışan denk erkek bulamıyorum. Hep benden baya düşük tip eğitim meslek aile kültür para olarak tipler geliyor çok uzun yıllar bundan ilişkim olmadı hep flörtte reddettim ama sonra çok yalnız kaldım diye kriterlerimi düşürüp kendimden düşüklere şans verdim ama yine olmadı hepsi 1 ayda bitti çünkü katlanamadım mallıklarına. Resmen eziyet yani senden düşük sana hiçbir şey katmayan saygı duymadığın aptal birileriyle sırf ilişkim olsun diye olmak ama hep böyle yani ne yapsam bilmiyorum ya. Mesela yeri geliyor arkadaşlıkta bile öyle. Yani benden düşük bana bi şey katmayan tipler benle görüşüp ilgi gösteriyor ama denk ya da yüksekte tipler kibirli ve ilgisiz oluyor hep mesela benim sanki onlara bir şeyler vermem yapmam gerekiyor onlarla arkadaş olmak için ondan yine olmuyor. Ben eşit denk ilişki istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bence bu sitedeki erkekler ölse ülkenin iq su yükselir. Kızlar soruyor adlı siteye üye olarak bile zaten ne kadar mal ve boş oldukları ortada lütfen ölün.
Asla kendime denk erkek bulamıyorum sizce neden?