Güncellemeler
+1 yıl
Küçük bir erkeği o anlamda değilde normal etkilemek için nasıl davranmalıyım yani benden hoşlanması için
Ben 33 yaşındayım ve kafama taktım o çocuğu başkası kapmış olabilir ama kapmadan ben alayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Çıtır erkek mi seviyorsun? Yakın ol, sıcak davran, ilgi göster, zekii, sexsi, arzulu ve onunla olmak istediğini hissettir.
Sevgilisi olsa bile onun elinden alırsın sadece bedenini kullan yakınlaş aşk istiyorum de aşık olur zaten yakınlaşma olunca
Az yollu gibi gozuksen az da ilgi gostersen yataga atmaya calisir seni zaten
Atabilene kadar aslinda neler istedigini ona işlersen ozman sansin var
oh hell nah
Çıtır seviyorum diyosun aşık etsende bişey elde edemezsin en fazla hain emellerine alet edersin 😂
Erkek olgun severken bayan kucuk mu seviyor. Pek denk gelinmez böyle durumlara ama 😅 ilgini neyi çekti merak ettim :)
Ben aşık olmaya bakıyorum yaşa değil ben yaşıtlarımdan veya büyüklerden ilgi görmedim hiç
Bu eleman seninle ilgilendi mi yani. Çocugu tavlarsın bence o çok mesele degil cunku tam aradıgı olabilirsin ama evlilik vs dusunuyorsan bu cok zora girebilir yastan ötürü ha takılalım bunu da yaşayaym diyosan tam olabilir:D
Etkilemeye calis zarf at ona birazda dişini sık tamamdır 😄🤭🤭
Nasıl etkilenir o yaşlardaki erkekler. Ben pek güzel biri değilim ama seksepalitem var yinede
şu an burdan o kadar açık konuşamam
ülke olmuş kerane , giren girene
Sen çok iyisin totoş
Erkeğin çıtırı makbuldür, sorun etme
Diyosun keşke o da böyle düşünse.
yakınlık göster belki yakinlasir
İlk başlarda normal davranıyodum çocuk geldiğinde sürekli gözleri üstümde kimseye çaktırmamaya başladım ama son geldiğinde biraz gülümsedim. Ondan sonra her geldiğinde baktım gözleri etrafta beni arıyor. Yalnız annesi amirim beni mahvedebilir bundan korkuyorum. Oğlu kariyerli biri olacak sonuçta annesi gibi
sizde yakalanmamaya bakın o zamznn
İyide ilk adımı nasıl atıcam canım gibi beni eve bırakırken numaramı istedi annende var dedim inerken 😄
😀😀 vereydin ya çocuk senden istemis
Birde bizim burada deprem olmuştu sitede kimse yoktu beni eve bırakırken geleyim mi dedi yok dedim 🤣
2. o geride kalmışsın fırsat eline geçmiş kacirmissin😀
Sen o yaşlarda kendini düşün diyelim tıp fakültesi öğrencisisin olgun bir hemşire için ne düşünürsün
çok şey düşünürüm
Cinsel şeylermi birtek
arada ki bağa bağlı ileriside olabilir
Anladım teşekürler
rica ederim
11 yaş var laaaa
Ne olmuş sonuçta aklımda sürekli
İnsanmı kalmadı bırak bu işin peşini
Ben sana aşık olmak isterim
Saat 6 ya 20 var abla ne kapması kaptırması😂
Hqhqhq 🤣
Ya yat uyu abla
Yaz gitsin 😂
E git açıl
Hayır sen büyüksün diyebilir ters tepki verebilir ama sıcak kanlı beni görünce gülümsüyor
Olgun seviyordur git bi dene şansını
Ama amirim duyarsa ağzıma mıçar
Saman altından su yürüt 👍🏻
Ne iş yapıyorsunuz