İlk tanıştığımız zamanlarda ona karşı yaptığım bir saygısızlık sonucu aldığım hediyeyi ilk günde 4 5 kez teşekkür ederek bileğinden 2 hafta boyunca çıkarmayan sonraki süreçte ise bilekliği bir anda 2 hafta takmayı bırakan kişi bugün yeniden taktı. Bileğinde gördüm. Bu cuma MAALESEF birbirimizi son kez göreceğiz. İkimiz de üniversiteye gidiyoruz. Bir daha konusamayacagiz...
Çocuga her baktığımda göz göze geliyoruz. Gözünü kaçırıyor ama sonra hemen tekrsr bakıyor. Bulunduğum ortama gelip saği solu izliyor. Mod düşüklüğümde yüzümü güldürmeye çalışıyor. Sebebini sorguluyor. Korumaya çalışıyor. Bazen sinirlerimi bozmaya çalışıyor bazen de hassas olduğum için kıyamıyor.
Ayni iş (kahve durağı ) yerindeyiz ve çocukla aramızda 1 yaş farkı var. Ben 1 yaş büyük olmama rağmen 15 gösterirken, o benden 1 yaş küçük olmasına rağmen 23 24 gibi duruyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Telefonda konuşursunuz ara sıra buluşursunuz. Belli ki senden hoşlanıyor
O Ankara kazandı ben İstanbul imkansız gibi. Numaralarımız yok. Gerçi bugün ondan kendimi aramak zorunda kaldım ama numaramı kaydedip , kaydetmedigini bilmiyorum.
Sen kaydet o zaman. Ondan kendini aramışsın kaydetmedin mi
Ben de varda şimdi fırsatçı gibi görünmek istemem telefon evde kalmıştı. Anneme ulaşmam gerekiyordu diye istemiştim. Ayıp olur diye düşünüyorum
Ben kaydettim zaten bugün gaspa uğradım. Kredi kartima kadar her şey çalındı. Kötü bir ruh halinde oraya gittim. Anneme de ulaşmam gerekti. O da endiselenmisti. İş arkadaşım olduğu için ondan başka kimseden isteyemedim. Mecbur aramak zorunda kaldım. Annem telefonu açmadı zaten. O da gün boyu benle ilgilendi moralim yerine gelsin diye. Fırsat olduğunu düşünmez dimi?
Üniversiteden dönünce görüşürsünüz bence konuşursunuz da
Bilemiyorum. Numaralarımız birbirimizde yok. Gerçi bugün onun telefondan kendimi aramak zorunda kalmıştım ama kaydedip kaydetmedigini bilmiyorum
Sende var mı numarası sen yazn
Ben de varda şimdi fırsatçı gibi görünmek istemem telefon evde kalmıştı. Anneme ulaşmam gerekiyordu diye istemiştim. Ayıp olur diye düşünüyorum
Bence de ayıp olur ancak yani sen yazmasan o kaydetse bile yazmaz ayrıca bence bu durumu bilerek yaptığını düşünmüş olabilir yani mecbur kaldığın için değil de bilerek numarasını almak için yaptığını düşünmüş olabilir 😂
Yok bugün gaspa uğradım. Kredi kartima kadar her şey çalındı. Kötü bir ruh halinde oraya gittim. Anneme de ulaşmam gerekti. O da endiselenmisti. İş arkadaşım olduğu için ondan başka kimseden isteyemedim. Mecbur aramak zorunda kaldım. Annem telefonu açmadı zaten. O da gün boyu benle ilgilendi moralim yerine gelsin diye. Fırsat olduğunu düşünmez dimi?
Yok düşünmez ama bence sana değer veriyor ki seninle bütün gün ilgilenmiş moralini yerine getirmeye çalışmış. Fırsatçı olarak düşünme kendini ama. bence bir kahve vs ismarlarsan aranızdaki bağ oluşabilir.
Evet değer verdiği bir gerçek ve bende ona değer veriyorum. Ancak insanların çoğunlukla görüşü gözden uzak olan gönülden ırak olurmuş... Çocuğa birkaç hediyem olmuştu zaten. Baya mutlu olmuştu ancak bilemiyorum
Sen nereyi kazandın o nereyi? Bence öyle düşünme.. 8 sene uzak mesafe ilişkisi yürütmüş biri olarak söylüyorum iki gönül bir oldu mu gerisi boş 😂 ben yakınımdaki insanla 2 ay sevgili olamadım aldatıldım ama o 8 senelik olan hiç aldatmadi kısacası balım eğer sevgi varsa gerisi boş kimseyi dinleme.
O Ankara ben İstanbul. Açıkçası çevrem onun bana hisleri olduğunu ima ediyordu ve onu izlerken sanırım hoslanmaya başladım. Ancak bilemiyorum. Belki de erkekler her kıza korumacı ve düşüncelidir. Belki de her kızı sinir etmeyi ve ugrasmayi seviyordur diye düşünmek istiyorum bilemiyorum. Gerçi bugün çok endişelendi
Bence size karşı hisleri var
Niye görüşemiceksiniz ki daha
Birbirimizde Numaramız yok. Gerçi bugün ondan kendimi aramak zorunda kaldim ama numaramı kaydetmemistir diye düşünüyorum...
Sen kaydet numarasını yazarsın
Bir şey olmaz etkilenir belki
Ben kaydettim zaten bugün gaspa uğradım. Kredi kartima kadar her şey çalındı. Kötü bir ruh halinde oraya gittim. Anneme de ulaşmam gerekti. O da endiselenmisti. İş arkadaşım olduğu için ondan başka kimseden isteyemedim. Mecbur aramak zorunda kaldım. Annem telefonu açmadı zaten. O da gün boyu benle ilgilendi moralim yerine gelsin diye. Fırsat olduğunu düşünmez dimi?
Yok tekrar teşekkür etmek istedim bahanesiyle yaz
Ay bilemedim klişe olur yazamam utanırım...