Erkek arkadaşim cok ilgisiz 7 aydir konusuyoruz genelde ben yazarim merak ederim nasilsin iyimisin napiyorsun gunun nasildi gibi 3 gündur mesaj atmiyordum o da atmiyordu bugun yazdi biraz konustuk 6 saattir cevap yok genelde boyle yapiyor beni 10 saat 20 saat bekletiyor mazeret bildirim gelmiyor bana diyor desem mi sorudaki gibi akli basina gelir mi biktim artik aglayacagim artik
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldık o istedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Laf sokma sorunu neden rahatsız olduğunu söyle bana daha fazla ilgi göstermeni istiyorum de mesela seni anlamıyorsa da ayrıl bence.
Cok muhtaç aciz gibide gözükmek istemiyorum
Trip atınca anlayacak mı
Senin gibi bi kaç kişi cardıe bak bir demiyorum bir kaç kişi
Daha kötü olur
Ne yapacagim ne desem anlar?
Normal bir dilde konuş rahatsız olduğunu söyle bu durumdan
Ver yolu ver zamanın gidiyo
Bence onu umursama
Son zamanları zaten son uyarimi yaptim tabi ki son uyarim demedim ama bu durum beni cok uzuyor diye aciklama yaptim sonunada nokta koydum umarim anlar
Açıkçası açıklama yapman onun umrunda mı olur pek sanmam. Bence sen de onun gibi ona davran hatta ondan daha kötü ol ona karşı. Yani iki üç saat sana yazmıyorsa sen ona 1 gün boyunca yazmam
*yazmam değil yazma diyecektim 😂
Uyarimi yapayim eger yaparsa söz uygulayacagim
Eğer uyarını yaparsan bu kız bana inat olsun diye böyle davranıyor diye düşünecek bir işe yaramayacak kuzum 😉😉
Ama sonra da nedensiz yapiyor diyecek gidersem benim sucum yoktu o kendisi gitti diyecek
Gitmeyeceksin, kalacaksın. Hayatında olacaksın ama var mısın yok musun o bile anlamayacak. Soğuk yapacaksın. Anlıyor musun. Yani mesela kendi hayatın olacak onu hayatının merkezine almışsın ve çok sevdiğini belli etmişsin bunları yapmayacaksın sadece hepsi bu kadarcık.
Haklisin ama sevince işte insan aynı ilgiyi sevgiyi gormek istiyor
Ah ah çok yaptım o hataları 😂sana şöyle diyeyim kime değer verirsen onda b. k gibi bir ilgisizlik görürsün.. denedim ben çünkü. Denendi onaylandı..✔️ verdiğin ilginin yüzde 80'ini geri al. Meşgul görün, o yokmuş gibi yap. Nolurrr kız nolur yap bunu kendin için 😉
Yapacagim bende bezdim artık
Teşekkür ederim çok destek oldun 😊
Yap kız afferiiin🩷 herkese hak ettiği değeri vermek lazım..
Mesela benim bir sevgilim vardı, ismi lazım değil x olsun. Bu x kişisi bana yazmazdı aramazdı tamam mı doğru düzgün ve hep ben neden ilgisizsin dediğimde konu bitmeye giderdi ben ağlar yalvar yakar geri dönderirdim. Sonra noldu canıma tak etti. Bende tamamen ilgimi sıfırladım.. mesela gezmelere çıktım arkadaşlarıma daha çok vakit ayırmaya başladım mesela önceden buluşmak için arardı koşa koşa giderdim artık işim var demeyi ve hayır demeyi öğrendim. Kendimi geliştirmeye odaklandım hopp bir baktım kapımda köpek olmuş 🙈🙈 iki ay sonra evlenelim diye tutturan birine dönüştü.🤭
Rica ederim🩷🩷🌸
Köpek olur mu benimki bilmiyorum
Erkek geninde savaşçılık var 😂köpek olur derken sadık olma manasında. Ve bu adam seni elde edemezse sana daha çok ve daha çok bağlanır.
Evet benimkinde simdi rahatlik var nasil olsa elimde rahatligi
Gece 2 de yazdim hala cevap yok gece saat 11 oldu :(
Ayrıldı o istedi yapamiyorum senden vazgeçmedim ama sartlar dedi