Aşk İlişkileri Burdaki erkekler niye kızları yiyecekmişcesine yorum yapıyor 😂😂😂? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl İyi geceler arkadaşlar tatlı rüyalar 😁😁 Burdaki erkekler niye kızları yiyecekmişcesine yorum yapıyor 😂😂😂? Cevapla Erkek Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Sapıklar çünkü gereksizler bir de nickleri bile sapıkça zaten kendileri ne olsun 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 27b cevap paylaştı. Açız 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Çünkü burası kırmızı başlıklı kız masal kitabı. Erkekler kurt , kızlar da kırmızı başlıklı kız. 😃 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yine de genelleme yapmayalım Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Kurduz o kadar 😂 Yorumla Soran +1 yıl Peki 😂😂 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Ormanda çok dolaşmayın tek başınıza 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tmmdır abicim 😂😂 söz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl çünkü bir çoğu normal hayatta kız görünce engelli gibi eli ayağına dolaşan asosyal tipler sebebi bu 😂😂 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Demii normal sorulara bakıyorum kimse cevap vermemiş ama kızın biri canım sıkılıyor dese anında toplanıyorlar 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ah bu kız görünce salyası akan abazalar bunlar ayrı bir tür incelenmeleri gerek 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya bide kızı görmüyorlar tanımıyorlar belki çirkinin teki 😂😂😂 enteresan ya valla yorum yapmaya çekiniyorum artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kesinliikle haklısınız millet görmediği kıza yürüyor nefes alsın yeter diyorlar herhalde 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynen 😂😂 Yorumla
VᴀLᴇɴTɪɴO Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Nereden bileyim kardeşim. Bakan bakıyordum, baktırmasın o zaman. 0 0 Yorumla
Htmllll Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Bu saatte genelde kan oraya akıyor ondan 😀😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızlar da biraz onu istiyor gibi sorular soruyor hepsi değil tabi 😂 0 31 Yorumla Soran +1 yıl Buna da katılıyorum kısmen 😂😂 Ama deliyle de deli olunmaz ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani işte tetikliyor bir birlerini 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tetiklemese de yanlış anlaşılmaya müsaitsiniz ama 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani evet evet bazıları öyle ama kızlar da bunu bildiği için tetikliyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynen hak veriyorum buna da ama genel olarak erkekler abaza 😬😬 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hak verip de sonunu oraya bağlaman😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya kızlar da öyle yapan çok fazla değil çünkü ama erkeklerin yüzde 70 civarı öyle 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızlarda baya abaza gizliden sorulan soruları görünce ama bir çoğu belli etmiyor erkekler belli ediyor sadece 😂 Yorumla Soran +1 yıl E tamam erkekler de belli etmesin bu kadar 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızlar sinsi 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sinsi olmayı abaza olmaya tercih ederim 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abazalik konusunda sinsi demiştim 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Bende onu kastetmiştim zaten 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasın sen 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sanane 😁😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki 😅 Yorumla Soran +1 yıl Şaka yaptım 😂😂 23 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapma böyle şakalar 😂 Yorumla Soran +1 yıl Peki 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen giciksin biraz 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yoo hayatı dalgaya almışım sadece 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oda güzel 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bence de 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eee sonra 😂 Yorumla Soran +1 yıl Valla öyle işte sonrası yok 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl Buraya kadarmış her şey tadındaaaaBazı aşklar yarın kalmalı 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yarım 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten aşklar hep yalan dolan 😂 Yorumla Soran +1 yıl Buna da katılıyorum 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonunda hep bir ama oluyor 😂 Yorumla
fussemaniaq Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben yiyecekmisim gibi yapmam direkt yerim haammm shjd 0 0 Yorumla
directorby Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Onlar öyle yaptığı için değeriniz artıyor işinize gelir yani 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yoo benim umrumda değil Yorumla directorby +1 yıl Umrunda olmasa bile hoşuna gitmiş bile Yorumla Soran +1 yıl Soruyu soran ben değilsem nasıl hoşuma gitsin ki anlamadım hemcinslerim için mi mutlu olayım 😂😂 Yorumla directorby +1 yıl Soruyu sen sormuşsun işte gizli üye Yorumla Soran +1 yıl Ben genel sorulardan bahsediyorum Yorumla directorby +1 yıl Konumuz senin sorun ama Yorumla Soran +1 yıl Peki sen haklısın Yorumla directorby +1 yıl Tabi haklıyım Yorumla
paranox_s Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl kızları bırakıp erkek yiyecek halimiz yok ya😃 0 36 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla paranox_s +1 yıl dimi ama 😃 Yorumla Soran +1 yıl Bazıları erkek de yiyor 😂😂 Yorumla paranox_s +1 yıl boş ver et o küfür etmicem 😊 Yorumla paranox_s +1 yıl Ben kız yemek istiyorum😊 Yorumla Soran +1 yıl Banane be Yorumla paranox_s +1 yıl haha. Niye bu kadar ajitesin 😊 Yorumla Soran +1 yıl Neymişim 😂😂 Yorumla paranox_s +1 yıl ajite. tıp dilinde asabi sinirli demek😊 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Allah vergisi naparsın Yorumla paranox_s +1 yıl evlen o zaman 😊sinirin kalmaz 😃 Yorumla Soran +1 yıl Aman bide koca derdi mi çekecem daha da sinirli olurum Yorumla paranox_s +1 yıl haha 😊 nereden biliyon dert olacağını belki tüm dertlerine derman olur😃 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz bilirim ben siz rahat olun Yorumla paranox_s +1 yıl sende ayni çocuk gibisin ya 😊 Yorumla paranox_s +1 yıl ergenmisin 😊 Yorumla Soran +1 yıl He ergenim Yorumla paranox_s +1 yıl haha 😊tamam küçük kız. büyüyünce evlenirsin 😃 Yorumla Soran +1 yıl Peki abicim 😂😂 Yorumla paranox_s +1 yıl tamam ablacım 😃 Yorumla paranox_s +1 yıl yaş kaç senin 😃 Yorumla Soran +1 yıl Abicim hesapladım da aramızda 15 yaş var Yorumla paranox_s +1 yıl ben 33. sen Yorumla paranox_s +1 yıl korkma yemeyeceğim seni😃 Yorumla Soran +1 yıl Tekrar hesaplıyorum 10 yaş var aramızda Yorumla paranox_s +1 yıl Olsun on gayet normal çok mu sanki Yorumla paranox_s +1 yıl Sen sanırım çoluk çocuk istiyorsun😃 Yorumla Soran +1 yıl Allahtan başka kimseden korkmam ben ya 😂😂 Niye korkayım Yorumla paranox_s +1 yıl hahah seni yiyecem diye ödün patlıyor ama😃 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Valla ayıp olmasın da ben 26 yaş üstüne amca derim Yorumla paranox_s +1 yıl yok devenin nalı. 😃sen sahiden ergensin ya Yorumla Soran +1 yıl E ergenim dedim yaa 😂😂 Yorumla paranox_s +1 yıl Tamam deyince konuşuruz o zaman Yorumla Soran +1 yıl Ya şaka yaptım 35 yaş üstü amca ama sende abi sayılırsın be 😂😂 Yorumla paranox_s +1 yıl büyüdün mü 😃 Yorumla paranox_s +1 yıl piştt😊 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Seviyesiz oldukları için 1 0 Yorumla
AntiAnensefalik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı. Nemseki ben onlardan degilim 0 0 Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yiyecekler zaten 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel açlık desek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama abartı değil mi 😂😂 Yorumla Naisseme +1 yıl Değil gerçekten Yorumla
heyacismeykyu Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Max abaza 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kim belliki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sapıklar çünkü gereksizler bir de nickleri bile sapıkça zaten kendileri ne olsun
Açız
Çünkü burası kırmızı başlıklı kız masal kitabı. Erkekler kurt , kızlar da kırmızı başlıklı kız. 😃
😂😂 Yine de genelleme yapmayalım
Kurduz o kadar 😂
Peki 😂😂
Ormanda çok dolaşmayın tek başınıza 😂
Tmmdır abicim 😂😂 söz
çünkü bir çoğu normal hayatta kız görünce engelli gibi eli ayağına dolaşan asosyal tipler sebebi bu 😂😂
Demii normal sorulara bakıyorum kimse cevap vermemiş ama kızın biri canım sıkılıyor dese anında toplanıyorlar 😂😂😂
ah bu kız görünce salyası akan abazalar bunlar ayrı bir tür incelenmeleri gerek 😂😂
Ya bide kızı görmüyorlar tanımıyorlar belki çirkinin teki 😂😂😂 enteresan ya valla yorum yapmaya çekiniyorum artık
kesinliikle haklısınız millet görmediği kıza yürüyor nefes alsın yeter diyorlar herhalde 😂😂
Aynen 😂😂
Nereden bileyim kardeşim. Bakan bakıyordum, baktırmasın o zaman.
Bu saatte genelde kan oraya akıyor ondan 😀😀
Kızlar da biraz onu istiyor gibi sorular soruyor hepsi değil tabi 😂
Buna da katılıyorum kısmen 😂😂 Ama deliyle de deli olunmaz ki
Yani işte tetikliyor bir birlerini 😂
Tetiklemese de yanlış anlaşılmaya müsaitsiniz ama 😂😂
Yani evet evet bazıları öyle ama kızlar da bunu bildiği için tetikliyor 😂
Aynen hak veriyorum buna da ama genel olarak erkekler abaza 😬😬
Hak verip de sonunu oraya bağlaman😂
Ya kızlar da öyle yapan çok fazla değil çünkü ama erkeklerin yüzde 70 civarı öyle 😂😂
Kızlarda baya abaza gizliden sorulan soruları görünce ama bir çoğu belli etmiyor erkekler belli ediyor sadece 😂
E tamam erkekler de belli etmesin bu kadar 😂😂
Kızlar sinsi 😂😂
Sinsi olmayı abaza olmaya tercih ederim 😂😂
Abazalik konusunda sinsi demiştim 😂😂
Bende onu kastetmiştim zaten 😂😂
Kaç yaşındasın sen 😂
Sanane 😁😁
Peki 😅
Şaka yaptım 😂😂 23
Yapma böyle şakalar 😂
Peki 😂😂
Sen giciksin biraz 😂
Yoo hayatı dalgaya almışım sadece 😂😂
Oda güzel 😂
Bence de 😂😂
Eee sonra 😂
Valla öyle işte sonrası yok 😂😂
Nasıl ya 😂
Buraya kadarmış her şey tadındaaaa
Bazı aşklar yarın kalmalı 😂😂😂
Yarım 😂😂
Zaten aşklar hep yalan dolan 😂
Buna da katılıyorum 😂😂
Sonunda hep bir ama oluyor 😂
Ben yiyecekmisim gibi yapmam direkt yerim haammm shjd
Onlar öyle yaptığı için değeriniz artıyor işinize gelir yani
Yoo benim umrumda değil
Umrunda olmasa bile hoşuna gitmiş bile
Soruyu soran ben değilsem nasıl hoşuma gitsin ki anlamadım hemcinslerim için mi mutlu olayım 😂😂
Soruyu sen sormuşsun işte gizli üye
Ben genel sorulardan bahsediyorum
Konumuz senin sorun ama
Peki sen haklısın
Tabi haklıyım
kızları bırakıp erkek yiyecek halimiz yok ya😃
😂😂😂
dimi ama 😃
Bazıları erkek de yiyor 😂😂
boş ver et o küfür etmicem 😊
Ben kız yemek istiyorum😊
Banane be