Aşk İlişkileri Sevgilinizle en son ne konuda tartıştınız? xunixx Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Fikir ayrılıkları 🤷🏻♀️Arabanın kapısını niye sert kapattın ahahsjsj... Sevgilinizle en son ne konuda tartıştınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum huysuzlasiyor bazen onunla ilgilidir muhtemelen 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Olsa da biraz kavga etsek 😌 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Hiç sevgilim olmadı.. ,, 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl en son silgisini aldım o yüzden tartıştık 500 senedir sevgilim yok ya 1 1 Yorumla xunixx +1 yıl 😂😂😂😅 Yorumla
Kaan5588 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olmiyan sevgilimle niye yoksun diye tartışmaya girdim😂 2 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl olmadığı için tartışamıyorum bile kendisi ile 😀 1 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hepimiz mi sapız ya kızlar soruyor değil yalnızlar soruyor olmuş gibi sanki sanırsam olabilir galiba olmuşturda bilemeyiz 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hangi konu düşüneyim... Aa dur benim sevgilim olmadı. 0 0 Yorumla
Gülll0 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok şükür tartışıcak bi dert kaynağı yok karşımda 😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 29 gü Bulaşıklarını hep benim yıkamam gerektiğini düşünmesi yüzünden tartıştık. Ben de o zaman sen yıka deyince işler sarpa sardı biraz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bizim genelde parasal konular oluyor sürekli alışveriş yapma isteği yüzünden tartısıyoruz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl O cinsel birşeyler istedi ben istemedim bu nedenden 0 1 Yorumla bosbosbos111 +1 yıl Yaw he he Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Olmaması konusunda 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İnstagramda bir kaç kızın dekolteli fotoğraflarını beğendiği için 1 1 Yorumla İzmirliiih +1 yıl Adam adammm 🤣 Yorumla
MagdurHesap Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben genelde tartışmam ben direk kazanırım :D 1 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Tartismaya kapali oldugumu bilir kendileri :D 1 0 Yorumla
Dildar34 Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl Yok ki tartışalım, kaldı ki zaten tartışmayı sevmem. 0 0 Yorumla
zümrüdgül Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Kiskanclik ve kalp kirmasi yuzunden ve en son ayrildik dayanamadim ona 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Hiç sevgilim olmadı ki zaten olsa da tartışmazdım 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Olunca edersek yazarım 0 0 Yorumla
hastagSUSAMAM Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. giyim konusu biraz çetrefilli geçiyor 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Eşimle markete sürekli onun gittiği için tartıştık 0 0 Yorumla
Marsli_kizi Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı. İlgisizlik 0 0 Yorumla
Serseriok Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Arabada mi evde mi 0 2 Yorumla xunixx +1 yıl Ahah Yorumla Serseriok +1 yıl Sence? 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hatırlamıyorum huysuzlasiyor bazen onunla ilgilidir muhtemelen
Olsa da biraz kavga etsek 😌
Hiç sevgilim olmadı.. ,,
en son silgisini aldım o yüzden tartıştık 500 senedir sevgilim yok ya
😂😂😂😅
Olmiyan sevgilimle niye yoksun diye tartışmaya girdim😂
olmadığı için tartışamıyorum bile kendisi ile 😀
Hepimiz mi sapız ya kızlar soruyor değil yalnızlar soruyor olmuş gibi sanki sanırsam olabilir galiba olmuşturda bilemeyiz
Hangi konu düşüneyim... Aa dur benim sevgilim olmadı.
Çok şükür tartışıcak bi dert kaynağı yok karşımda 😁
Bulaşıklarını hep benim yıkamam gerektiğini düşünmesi yüzünden tartıştık. Ben de o zaman sen yıka deyince işler sarpa sardı biraz.
Bizim genelde parasal konular oluyor sürekli alışveriş yapma isteği yüzünden tartısıyoruz
Yok kendisi. Dolayısıyla tartışma da yok, mis gibi 🥳
O cinsel birşeyler istedi ben istemedim bu nedenden
Yaw he he
Olmaması konusunda
İnstagramda bir kaç kızın dekolteli fotoğraflarını beğendiği için
Adam adammm 🤣
Ben genelde tartışmam ben direk kazanırım :D
Tartismaya kapali oldugumu bilir kendileri :D
Yok ki tartışalım, kaldı ki zaten tartışmayı sevmem.
Kiskanclik ve kalp kirmasi yuzunden ve en son ayrildik dayanamadim ona
Hiç sevgilim olmadı ki zaten olsa da tartışmazdım
Olunca edersek yazarım
8 sene oldu hatırlamıyorum :D
giyim konusu biraz çetrefilli geçiyor
Hatırlamıyorum demek tartışmamışız
Ayrılmak istedim diye
Eşimle markete sürekli onun gittiği için tartıştık
Dekolte yüzünden jsjsfs
Dolandirilma konusunda 😂😂😂
Sevgilim yok
Siz tartıştınız mı