Ruh ikizi gibi belki de kalp ikizi... biriyle rastlaştınız mı bugüne kadar

Ruh ikizi gibi belki de kalp ikizi... biriyle rastlaştınız mı bugüne kadar

Evet var. Bugüne kadar aşık olduğum kadınların hepsi öyleydi. Bugünkü de öyle. Sitede hangi yoruma ne cevap yazacağını, hatta bazı günler hangi soruyu soracağını bile tahmin edebiliyorum.
NOT: An itibariyle 600. cevabımı yazdım.
Her yorumun altına hit parçalar ya da underrated şarkılar bırakmak artık gelenek oldu bende. Buraya da bir link atayım 600. cevabımın altına.
https://www.youtube.com/embed/tQiF-s2LIBI@fikretinmucadelesi Kimmiş o şanslı hanım :D
😁😂😆Herkesin bildiği bir sır. İsmini yazmıyorum. Gocundurmak istemiyorum kendisini. En başta kendisi öğrendi 4,5 yıl önce. Ama o mutluluğa ve başarıya tek başına ulaşıp değerli yalnızlığı tercih etmiş bir isim olduğu için kimseyi istemiyor hayatında.
Yazdığım 600 yorumun hepsini zaman buldukça oku. Hiçbirinde ismini verdim. Ama resmini tasvir ettim tüm özellikleriyle.
O yazılarda çizdiğim çerçeveye uygun tek bir kadın var bu sitede. Kimin olduğunu anlarsın kalp gözü açık bir aşık ve gönül gözü açık bir şairsen.
Henüz hayatımda öyle biri olmasa da ben kendi adıma olacağına kesinlikle inanıyorum, çünkü bugüne dek yalnızlığım bir mecburiyet değil bir tercihti, böylesi özel bir aşka inancım tam ve bâki.
Ben seveyim abla seni :D
Neyse ki iyi günümdeyim sev olur 😃
😘 <3
😍😘❤️😎
Çok teşekkürler 😍
Ne demek arada sen de beni EİC seçsen fena olmaz. Tabi ben bir şey beklediğimden seçmiyorum eiclerimi ama yani sen bilirsin kuzucum yine de :D
Tabiki olur😃🎉
Teşekkürler :D
Cevap
4Cevap
Hayır maalesef o kadar beni iyi anlayan ya da benzediğim bir kişi olmadı.
Sohbet arasında bazen olmuştu
O kişinin sen olmaması için hiçbir sebep yokken neden olamıyoruz bana bunu açıkla :D
Oldu evet
Olmuştur illa ki
Çok oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar