Aşk, meşk, muhabbet, sadakatle atan bir kalp.. :D Seninle olan hangi konuda şanslı sayılabilir peki? Keyifli günler.. ✨🥂

#smell

Aşk, meşk, muhabbet, sadakatle atan bir kalp.. :D Seninle olan hangi konuda şanslı sayılabilir peki? Keyifli günler.. ✨🥂

#smell
Ben genelde herşeyi uçlarda ve dibine kadar yaşamayı seven biriyim. Birşeyi ya en mükemmel şekilde yapar ya da hiç yapmam. Kavga da bile aynıyım 😅 sanırım birlikte yapacağımız herşeyden en güzel şekilde keyif alıyor olmak konusunda şanslı olurdu
yani her konuda şanslı sayılır hangi konu olursa olsun şanslıdır örnek olarak şunları söyleyebilirim mesela çok seven çok sadık biriyim birde aşırı derecede destek olabilen bir yapıya sahibim yani kendimden çok onu düşünürüm bir derdi olduğunda ben ondan daha fazla koştururum çözmeye çalışırım dertlerini sıkıntılarını yani aslında ağzımla olmasa bile hareketlerimle gel sen kafanı omzuma yasla ben hallederim demiş gibi bir şey olurum ilgiye boğarım gerçekten öyle böyle bir ilgi göstermem yani sanırsam toplumda böyle sevmenin karşılığı olan kelime bebeğim gibi seviyorum demek olabilir çünkü tıpkı bir bebekmiş gibi ilgilenirim severim aynı zamanda çok romantik bir insanım küçük sürprizler yaparım hediyeler alırım kendi ellerimle güzel güzel yemekler yaparım çok düşünceli biriyim kırmam üzmem onu kırabilecek en ufak bir hareket bile yapmam kıymetini değerini çok iyi bilirim bana verdiği sevginin kıymetini çok çok iyi bilirim bana verdiği sevginin değerin ben ona kat ve kat daha fazlasını veririm ve özellikle en sevdiğim yanım çok olgun bir karaktere sahibim nerde ne yapmasını bilirim haksız olduğum yerde özür dilemesini çok iyi bilirim bunları böyle anlatınca sanki övünüyormuşum gibi hissettim açıkçası ama ama hiç egolu bir insan değilim ama bence yani bilmiyorum bilemem tabi ama o kişi eğer benim gibi birine sahipse zaten çok şanslıdır
Romantiğim, düşünceliyim, ilgiye boğarım, temas bağımlısıyım, aşırı yüksek libidoluyum, üzmemeye çalışırım, bol bol severim ama bunların hepsini yok eden bir özelliğim var. Aşırı sinirli bir adamım. Karadeniz geninden kaynaklanıyor sanırım. Bizim aile hep böyle. En ufak şeyde gözlerim dönüyor. Gerçi onunda bugu var. 2 sakinleştirip 2 öpse beni hemen iner yelkenlerim ama işte çok sinirlenince bazen ağzımın ayarı yok. O yüzden her şeyi siliyor bu özellik malsf
Farkindaliğin süper😊
Şartlar zorlasa da her zaman fiziksel olarak sadığımdır, çok talibim olur niye diye sorarsanız. Çok neşeli pozitif biri olduğumu düşünürüm. Ayrıca bakımlıyım , elimde mesleğim , ayaklarımın üzerinde duruyorum. Yemek bulaşık her türlü ev işi gelir elimden , hamaratım. Çocuklara hayvanlara merhametli insanım. Daha ne olsun :)
Fiziksel olarak sadığım ee duygusal olarak değil misin? Ayrıca en çirkin kızın bile çok talibi oluyor fazla havalara girme sonra havanız sönüyor aldatılınca sjsj
@paulmartel_ kadınlarda aldatabilir , hemde isteseler anında bulurlar , hem de kendinden fiziksel olarak çok daha iyi erkekler bulabilirler aldatmak için, çünkü Türk erkeği cinselliğe aç. O yüzden bir kadını aldatmakla ya da aldatılırsın bak diye tehdit etmek bana aşırı komik geliyor , buyursun benden daha iyisini buluyorsa gitsin, zorla tutan mı var :)
Duygusal aldatma deyimini gelirseniz karşı cins birini beğenmek, ya da kendini beğendiğini bildiğin biri ile konuşmak bile bence duygusal olarak aldatmaya giriyor.
Duygusal aldatma yaparım diyorsun yani?
Biz de bulabiliyoruz bu yüzden çok kız var aldatılmış
Aldatılmaktan korkmuyorsunuz boş yapma gidip bir erkeğe verirsen adam adını çıkarır yolluya ona her kız cesaret edemez ayrıca güzel ve fiziği iyi olman lazım
Ayrıca sevgilin veya kocan eskorta gitse ruhun duymayacak nerden bileceksin gidip yapsa?
Korkuyorsunuz*
@paulmartel_ benim fikirlerim seni neden bu kadar ilgilendirdi ki! Ooo bazı erkekler çok boş boğaz , bazıları beraber olmadıkları kadınlara ya da kendileri yalvardıkları kadınlara bile ben bunla beraber oldum diyebilir. O yüzden kimin ne dediğini çok sallamıyorum ben. Ayrıca ben aldatıldım bir kede ve anında farkettim, o kadar saf değilim, diyorum ki aldatmak biri ile marifet değil. İnsan sadakati temiz duyguyu önemsemezse rahatlıkla biri ile yatar , zor değil. Ve kadınların erkeklerle yatması için para vermesi , peşinden koşması da gerekmiyor , zor filan değil o işler o kadar kadınlar için. Cinselliği bulmak erkeğe daha zor. O yüzden adam gidip zoru başarıp bunla övünüyorsa kadın daha kolay bulur yapar, neymişte
Duygusal aldatmaya gelince bunu kendine itiraf etmeyip yaptığının farkında olmayan , ya da safa yatan insan olabilir ama bunu yapmayan insan zaten yok
Erkekde başka bir kadınla yatmak isterse partner bulabilir
Herkes senin gibi duygusal olarak aldatmaz bence
@paulmartel_ cinselliğe ulaşmak erkek için başarı mı yani? Beyninizi yıkatmaya devam edin siz! Ayrıca benim ne yaptığım ne hissettiğim sizi ilgilendirmez de. Soru sahibi bile değilsin, gelmiş salça oluyorsun, hadi bakalım uzama vakti
Basari tabi ki kadınlar bir çok kadını elde etmiş erkeği sever
O zaman sadık bir kadınım diye kendini kandırma kim olduğunu da biliyorum mekaninsahibinil nickin
@paulmartel_ ne çok şey biliyorsun sen hayran kaldım, he oyum ne kadar zeki bir erkek
Evet benim dediğim acı gerçekleri hazmedemiyorsun
Yanlış kadınlar bir çok kadını elde eden erkek sadece benim olacak sanır sever, sonra da herkese yeşil ışık yakan, herkese yürüyen bir Abaza olduğunu görüp tiksinir bile. Bir kadın olarak neyi sevip sevmeyeceğimi de senden öğrenecek değilim
@paulmartel_ bana niye saldırdığın anlaşıldı, yürüdüğün kadınlardan biri sandın anlaşılan , senin gibi birine şans bile vermem ben işine bak
Ee efendi sadık hiç karıyla kızla işi olmamış erkeklere de ezik mal diyorsunuz. Onlar yanlış kadınsa sen doğru kadın misin açık açık diyorsun duygusal olarak aldatırım diye islamda var mı duygusal olarak aldatın bu normal diye
Dünyada tek kadın sen olsan yine de sana yürümem aldatan kadını namussuz olarak ifade eden bir rabbim ve dinim var çünkü seven sevdiğinden başkasına ilgi duymaz
Nefsin kör senin
@paulmartel_ benim Müslüman olduğumu kim dedi sana? Bana ne senin dininden doğrularından? Ayrıca sadık olduğunu bildiğim hiçbir adama da mal demem, çok da saygı duyarım, öyle adamı da hiçbir şekilde aldatmam. Beni de fiziksel olarak aldatan adamı duygusal olarak aldattım, pişman da değilim, onun seviyesine düşüp gidip yatmadım başka biri ile, buna şükretti oturdu oda, o yüzden sen işine bak, herkesin ilişki dengesi de seni hiç ilgilendirmez, sen kendi işine kendi hayatına bak, benden sana ekmek çıkmaz, başka kapıya
Ya yürü git dışarda görsen geberir gidersin , gelmiş burada Allah kitap karıştırıyor, senin gibisini çok gördüm ben, herkesin içinde Allah yallah, tenhada sarkmalar, saçma sapan mesajlar.
Namus yok işte tabi pişman olmazsın ayrıca fiziksel olarak aldatıldığını nerden öğrendin yanlarında miydin yaparken sjsj
Sen kimsin ki seni görünce etkilencem gizli üyelerin çoğu troll zaten sitede
@paulmartel_ benim hayatımla ilgili bu kadar ayrıntı seni niye ilgilendirsin ki? Sana ne ki?
Niye gelip yorumama müdahale ediyorsun ki? Madem troll diyorsun işsiz misin geldin saçma sapan laf dalaşına girdin? Gerçekten baydın
Ayrıca namussuz arıyorsan aynaya bak, şeref de pek yok sende , bu kadar lafın üstüne hala konuşuyorsun boş boş
Aldatan bir kadına herkes namussuz der mekanınsahibinil olduğundan da daha önce tartıştığımız için biliyorum
@mekaninsahibinil bu adam sizi sayıklayıp duruyor
@mekaninsahibinil
Cevap
55Cevap
İlişkimizin hiç monotonlaşmayacağı konusunda çok şanslı olabilir çünkü çok eğlenceli deli dolu sürprizlerle dolu bir hatunum..
Soruyu pas geçiyorum 😬😂
Her konuda
Herkes mutluluk, huzur, tutku, dolu dolu sevmek, arzulamak, monotonsuz süreç, uçlarda yaşamak, sadakat ve saygı vadediyorsa; bunca mutsuzluk, huzursuzluk, tutkusuzluk, sevilmeyiş, arzusuzluk, sıkıcılık, durgunluk, sadakatsiz ve saygısız insan neden var?
Demek ki, ya bir konuda yalancıyız ya da fazla abartılı varsayımlarda bulunuyoruz...
Pembe hayalleri değil, gerçekliğin içinde gezinmeyi sunuyorum. İşte bu konuda şanslı olur o kişi.
Sevgilim olucak kişi onun son sevgilisi olucagim garantisini verebilirim. Sevgilim varken yolda yürürken bile kafamı ceviririm bakmam kızlara. O yazinca yazayim da demiyorum canımın istediği zaman aşk sözcükleri yazarım. Buluşmaya giderken cebimde küçük hediyeler olur. Yani çok severim.
İyi bir seveni saygılı dürüst bir kişi olamam konusunda şanslı
Aşko kocam her anlamda sansli ama anca o gitsin kiz arkadaslariyla samimi konussun, goz kırpaın, bana tertip desin, topraam desin, kanka gibi davransin. Bi gun agzina şapalağı yiyecek ama ne zmn bakalim. Gayet alimlı, aurasi yüksek, bakimli, samjmi ve sempatik bir insanim. Yani insanlarin soyledikleri bu. Ama o napiyo. Off sinirlendim yine.
Değer benimsemek tam anlamıyla sadık kalmak bunlar bende var
Kızların isteği hiç bir şey sadakat anlayış ona göre kendimi ayarlamak onun sevdiği şeyler hakkında her şeyi öğrenme iyi dinleyip detayları hatırlama filan ama maalesef şerefsiz adi toxic manipülatif olmadığım için boş bunlar
Güven ve sadakat konusunda şanslıdır çünkü ilişki içinde bulunduğum bir insana ihanet etmem yani böyle bir şey yapacağımı düşünmüyorum. Ve sevgi konusunda da anlayış konusunda da şanslı olur.
Güvenini kötüye kullanan biri olmayacağı için şanslı. Sevmesem de sadık biriyim. Dürüst biriyim. Lafı kıvırmaya pek bilmem. Ya dümdüz derim ya susarım.
Aldatılmayacağı konusunda
Sevgim konusunda
Sadece onunla vakit geçireceğim yani müsait olan zamanımı sadece ona ayırırım
Yatakta şanslı sayılıcak libidom çok sık yükselir
bi kere aşırı sadığım hiç bi zaman ondan başkası olmayacak her anlamda ki bu bence harika bi his olmalı ki hiç yaşamadım şahsen kendim sadakatle şüphesiz sevilmek nasıldı
Bencə şanssız olur çünkü sevgililik konusunda tecrübesizim. Cilveli, nazlı birisiyim kaldıramaz bencə.
Şanslı olmayacağı hiç bir şey yok.. ömür boyu bana teşekkür edecek..
dürüstlük, güven, iyi niyet konusunda güvenirim kendime öncelikle bu konularda rahat ve şanslı hisseder
Aşırı dürüst, sadık, ilgiliyim.
On parmağımda on marifet
Bulunmaz hint kumaşı gibiyim de değerimizi bilen yok😅
Onu gerçekten çok sevmemle şanslı olur. Ona hediyeler alma konusunda şanslı olur. Yetenekli olmamda şanslı olur ve merhametli olmam
Bana göre uzun süreli cinsel ilişki yaşayacağı için şanslı sayılır birde eglenceli güldüren bir sevgilisi olduğu icin
Ciddi olarak söylüyorum her konuda çok çok şanslı olacak ama cinsellikte ekstra aşırı şanslı olacak.
Sevildiğimi hissetme konusunda kesin şanslı da gerisini kendi bilir @cilgin-haritaci ❤️
Abartmadan söylüyorum bunu, her konuda ama istisnasiz her konuda cok şanslı biriyim ben... Sevgilim sen olduğun icin ❤️❤️❤️
Ahh sen bana sor onu bi de ❤️
Onu çok seveceğim bu konuda şanslı, birlikte çok eğleniriz..
Birazda biz kendimizi şansli sayalim olmazmi
Her konuda çok şanslı olur. Herşeyi yapabilen biriyim😎
şen şakrak kafa dengi her daim pozitif biriyim olacak kişi sıkılmaz :)
Say say bitmez sonra derler kendini övdü 😂😂😂
Şansa inanmam, birlikte olduğum kadına hiç kimse boyun eğdiremez.
Sinirlendirmediği sürece hep 32 diş gezerim 😂 çok bile bence.
Her sey diyebilir ama beni sevmiyor diyemez mesela. Ben cok guzel severim...
Çok fena değer veririm adeta başıma taç yaparım ikizlerim ben bilen bilir..
Karşısında anlayışlı ve medeniyet sahibi biri olduğu için şanslı sayılır
sekste şanslı olur. İyi bi seks hayatımız olur diye düşünüyorum
Onu kesinlikle swveceğimden emin olsun şüphe hissetmez buda yeter bence
Benim yanımdayken hiçbir zaman güce ihtiyacı olmaz.
Sevgi, saygı ve sadakat konusunda %100 şanslı hissedebilir kendini.
Gerçekten onu seversem ona emek ve gerçekten değer veririm bide o benim önceliğim olur.
Benim gibi renkli karakterde biri ile olunca şanslı sayılır. Benim yanımda kimse yaşlanmaz
Bence ilgi ve özveri... Tüm kabimle sevmeye çalışır onu mutlu etmeye çalışırım...
Tatil olabilir diyeyim. Daha çok olumlu şeylerde var tabi ama olumsuzluklarda olabilir 😇😁
göğüslerim ve vücudum güzel. ayrıca isterse canımı acıtabilir
Çoğu konuda mutlu ve tatmin olur
Cinsellik konusunda benden çok tatmin olur akrep burcuyum sürekli libidom yüksek saatlerce durmadan birlikte olalım dese yine de usanmam benle yatacak kadınlar çok şanslı
hiç bir zaman sıkılmayacagı için kendını çok şanslı hıssetmelı
Cinsellikte şanslı sayılır
Her dk. onu mutlu ederim pert olur artik
anladık anladık yürüyen cinsellik ajsj
sadece kendisine sadik olmak. ben kimseyi aldatmam veya iliskideyken bir erkekle konusmam. ama o yapiyorsa o baska o zaman bende yaparim
Bende yaparım diyince iş bitiyor zaten sen aldatmak için bahane arıyorsun meyillisin
Romantik baskı kurmayan nazik güzel sözler söyleyen güldüren biri olduğum icin çok sanslı olacak ama kim? 🙂🙂
Sadık değer veren sevdimi tam seven dürüst hamarat becerekli biriyim
Varlığım yeter😀
yokluğun işkence o zaman :(
Her konuda yetenekli bı insan olduğum için her konuda şanslı
Hem mutfakta hem temizlikte yardım ederim güzel de sofra kurarım
deliliğim konusunda.
Bir çok konuda en önemlisi darlamam asla.
Her konuda şanslı sayılır desem yeridir.
Her konuda şanslı benim aşkım🥰🤪
Sen şanslı sayılır mısınız
Eğlenceli bir insanım sıkmam
Her konuda şanslı sayılır 🤞 😁😁
Sevdiğim adamın geyşası olurum.
Her konuda şanslı olur
Dünyanın en şanssız insanıdır kendisi jfndndnd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?