AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
396Cevap
neden aglamasinlar , onlarda kalp yok mu? yani acikcasi aglamanin kadini erkegi yoktu. yok erkekler aglamaz falan bos laf bunlar.. her insan aglayabilir..
O kolay kolay çok büyük bir acı yaşamadıysa. Dediğin gibi damla, gözyaşı falan olur ama hıçkıra hıçkıra ağlaması için çok kötü bir şey gelmesi lazım başına.
kadınlar gibi sahte gözyaşı dökmedikleri kesindir.
ağlamak özeldir. özel olan ulu orta serilmez.. bu tip sorular sormadan önce erkekleri biraz daha tanı.. boş boş soru sormazssın..
Erkekleri tanıyorum desem tabi hayatına ne kadar erkek girdiyse artık hepsini tanımışsın dersin
Sahte gözyaşım olmadı. Genelleme yapmayalım
Ayrıca ağlamam diyen beyler de var soruda
Tutup dudaklarım nasıl diye sorsaydım eminim daha anlamlı daha dolu bir soru olurdu dimi?
Gerçekten merak ediyordum ve sordum. Merakımı gideren cevaplar da aldım. Senin cevabın için de teşekkür ederim.
erkekler ufak tefek şeylere kızlar gibi ağlamazlar, ama allah acının en büyüğünü yaşatırsa ağlar tabi, bizde insanız çünkü, ama allah kimseyi ağlatmasın, kahkahalar atacak kadarda güldürmesin :)
Her şey kararında güzeldir :)
Öyle sevgiliden ayrılınca flan değil çok sevdigimiz birini kaybedince aglariz herseye gözümüz dolmaz kızlar gibi he bide geçenlerde canakkale filmi izlemiştim orda istemsiz gözlerim yaşardı
Duygusalız çok ağlarız bu yüzden gözyaşlarımız değersiz
Bu metanetinizin formülü ne
Ben de ağlamak istemiyorum ki döktüğüm yaşın bir değeri olsun
Zayıflık 'tan o herşeye ağlıyor sunuz her kız öyle değil
Herkesin içinde ağlamıyorum yalnız ağlıyorum ama son beş aydır filmler haricinde ağlamıyorum :D
Ben yalnızken de ağlamak istemiyorum
ağladım piremses zalımın tekiyle tanıstım çok aşık olduğunu söyledi bana kontör istedi 200 gaymalık kontör attırıverdim benden kaçtı birdaha aramadı hiç beni inşayitlerde saatlerce ağladığımı bilirim
Nerenin trollüsün
acı yüreğe oturunca öyle bir ağlar ki, susturamaz kimse...
Aglarsa , ömur boyu acisini ceker..! erkek herseye aglayamaz , agliyorsa o göz yasi dinmeyecektir, gözlerinden damla damla süzulmese bile..
İcinden merhamet duygusu olan ve canı yanan gurru ile oynan ve yediremeyen ve ve fedakarlık gösteirip karşılık bulamayan her adam ağlar
Keşke kızlar gibi ağlayıp hemen atlatsa herşeyi. Yeni birşey bulmuş gibi sevinmişsin :) einstein formülü bulduğunda bu kadar sevinmemiştir :)
Öyle bir ağlar ki o cüsseli dağ gibi gördüğün adam karşında annesiz bir çocuğa döner, zor ağlar ama ağladığında da daha yoğun hislerle ağlar.
kafası güzelken salar ayılınca sarhoştum bee ne alaması benim kafam olmuş sabiha gökçen der :)
finldede ne içmişiz saçmalamışım deyyup sıvar :)
elbette ağlar ben eskı nısanlımn tam bı maço olmasna rağmen karsmda cocuk gbi hıçkırarak ağladnı bılıyorum yani
@anticög İnsan olarak herkes aglar. Hungur hungur aglamasini ise cok sevdigi seyler belirler.
@BuKimAcaba ağladığınızı biliyorum da kızlar gibi hıçkırıklara boğuluyor musunuz bunu merak ediyorum
@anticög İnsan eger cok baglandigi birsey varsa hayatinda ve onu kaybederse aglar.
ağlar tabi ama bunu kimseye göstermek istemezler...
Neden
ne demek neden gurur meselesi
Oradan erkekler insan değil gibi mi görünüyor acaba?
hayır siz kendinizi bize sert tanıtıyosunuz umursamaz davranıyosunuz biz de ağladığınızı hayal edemiyoruz bile
Ama sonuçta insanız değil mi?
Duygularımız var (Ben her ne kadar inanmasam da...).
Duygularınızın olduğuna mı inanmıyorsun
Duygulara inanmıyorum. Saçma geliyor. Erkeklere özel değil yani...
Bir erkek yanında ağlayabiliyorsa duygularını açabilen biridir bu çoğu erkek de olmaz güçlü görünmek istediklri için
Ağlamaz olur mu ya Ezel'de Ramiz Dayı'nın ölüm sahnesini gördükçe ağlarım hüngür hüngür bide gerçekten öldüğünü düşününce tutamıyor kendini insan.
Duygusu olan erkek ağlar :)
Bende çokça var o zaman
3 dk ya da bir 20 dk ağlar.. Bırakta ağlasınlar.. Bizde can taşıyoruz.. :((
Gururunuzu yenip ağlayabiliyosanız bu iyi bişey
:((
ağlamaktan kastın gözyaşı dökmekse olabilir hüngür hüngür ağlayan bir erkek olacağını sanmıyorum pek.
bu da hayatımda sadece 1 kere başıma gelmişti.
Hüngür hüngür ağlamak mı başına bir kere geldi
yok sadece göz yaşı gelmişti
ağlar eşimin bizzat ağladığına şahit oldum beraber memlekete gitmiştik ben ondan önce dönmek zorunda kaldım iş nedeni ile ben ağlayınca oda ağladı içim parçalandı :(
etten kandan yapılmadık mı bız ya. sız ne sanıyorsunuz kı bızı?
siz kendinizi bize öyle gösteriyosunuz ama
o hanı erkek adam aglarmı dıyenlerın uydurduğu hurafe. bal gıbıde ağlar.
soz de erkeklıge laf getırmıcek ya canı acısa yuregı yansa senden benden fazla ağlar o tıpler..
sözde dışarıya delıkanlı ayağı cekıyor
Ağlar tabi annesini kardeşini babasını sevdiğini kaybeden bir erkek gör bakalım en güçlüsünü bile ağlatır sevdiği insanı kaybetmek
Bazen olur tabi erkeklerde insan ve duygulari hisleri var
Tabiki var. Ben bir iki damlaya şahit olmuştum ama böyle hüngür hüngür ağlıyo musunuz
1 2 defa oldu bende bir kac arkadasimda daha gordum ama onlari tam olarak bilmiorum
Depresyon durumu varsa geceleri ağlar dertlendiği ne ise, ama bunu belli etmemeye çalışır, insan içinde içine içine ağlar Bu yüzden kadından daha önce ölürler içine ağladığı için.
O zaman siz de gururunuzu yenin ve ağlayın
O kadar kolay değil tabuları yıkmak.
Herne olursa olsun güçsüz bir erkek görüntüsü çizersin ağlayınca hem kadınların gözün de hem erkeklerin gözünde küçüldükce küçülür acınacak hale düşersin. Erkekler için bu böyledir..
Bırak hüngür hüngür ağlamayı, höngür höngür ağladıgımı bilirim :(
Erkekler ağlamaya başlayınca susmuyorlar ağladıklarını hatırlayıp ertesi sabah yine ağlıyorlar
O kadar yani
Öyle valla yanlarındakinide kovuyorlar giiiit giiiit hesabı :D
''Erkekler, çocuktan farksızdır ve çocuklar en sevdikleri şey elinden alınınca ağlar. Hem de hıçkıra hıçkıra.''
erkekler diyince aklınıza ne gelir? bizimde sizden farkımız yok bizimde duygularımız kalbimiz yüregimiz var aglamak ne kelime aglaya aglaya gözlerimiz eriyor o derece ama biz kızlar gibi herkesin içinde degil cok uzak yanlız bir yerde aglarız.
Erkekler kendisini umursamaz, ağlamaz ve duygusuz olarak tanıtıyor bize. Ben aşk acısı çektiklerini düşünmüyorum mesela. Aşık olduklarına da inanmıyorum. Aşık olan adamın gözü kimseyi görmez. Ama erkekler böyle değil ki
bunun erkekle veya kızla alakası yok karakter ve kişilikle alakası var bence herkes bir degil :)
Yok bizdeki gözyaşı torbası değil , bali torbası tövbest. d. dd.. d
Erkek Dediğin hüngür hüngür Ağlamaz Ağlar Ama İçine Ağlar.
İçine ağlamak nasıl oluyo
Anlatılmaz yaşanır ;)
Üç beş damla bile ağlamazlar bence. Duygu denen birşey yok. Üstelik en güzel duyguların katilleri de Erkekler...
Bu kızlarında genellemesine cok dinir oluyorum hepiniz aynisiniz erkekker odun vb vb butun erkekler bir olsaydı ya da butun kızlar ozanan robot vari bir olay olurdu
Erkekler ağlamaz desek de yinede herkes ağlar. Çünkü üzülen (çok büyük olaylara) herkes ağlar. Ağlamak bir tür içini boşaltma yöntemidir, ve güzel de bir yöntemdir.
Ben çıkarım en yüksek tepeye açarım bira mı alırım sigara. Mı yakarım başlarım aglamaya sonra 2-3sise biradan sonra bagırıp çağırır atlarım motoruma gider eve kafayı vurur yatarım
Çok sevdiğim bir kişi öldüğünde ağlamıştım ondan sonra ağladığımı hatırlamıyorum çocukluğu saymazsak tabi
Başın sağolsun :(
sadece 2 defa hüngür hüngür ağladım onun haricinde tam anlamıyla ağlayamıyorum şu da var ağlayamayan insan güçsüzmüş ama kendimi güçlü hissediyorum :(
Kim demiş onu
Erkeklerde ağlar tabiki ama hüngür hüngür ağlamaz bnce şahsen bni zorlasalar bn yine hüngür hüngür ağlayamam :D
Gülesin mi geliyo :)
Komik olur diye yazmamstm evet gülesim geliyo hani sarhoş bir insan her dk güler ya öyle oluyo noluyo l*n diyip gülüyorum :D
Ben bir erkeğe ağır sözler söylesem de o gülecek olsa kudururum sinirden :D
Ozaman karsılasmayalm çok sinir bozucu oldgunu biliyorum ama tutamıyorum kendimi gülesm geliyo bazen :D
Bir kere öyle ağladım o da çok çok acı veren durumdaydı.
Ondan başka ağlamadım 3-5 damla dediğin gibi.
Ama en son ne zaman ağladım bilmiyorum :D
bir yara aldığınızda yani fiziksel olarak. O acıdan ağlar mısınız
Hayır tabi ki de.
O kadar dövüşe girdim ağzım yüzüm dağıldı falan ama ağladığımı hatırlamıyorum :)
Dişim çok kötü ağrımıştı sancı girmişti sabaha kadar uyuyamamıştım onda ağlamıştım 3-4 damla oda.
Ama her insan gibi sessizce içine dönük çok ağlamışızdır.
Ateşim çıksa ağlarım :)
Ağlarken gülerim. İstemsiz oluyo nedendir bilmiyorum :)
Aslindaa erkeklerr kizlardan daha duygusal, onlar uzulduklerini belli etmezler gururludurlar.
ağladım hemde 1 hafta boyunca herr gece... uykularım herşeyim zehir olmuştu
Arada bir ağlarım kimseye söylemeden yalnız başımayken gözlerimi kapatır sevdiğim insanların başına birşey gelmiş gibi düşünüp hıçkıra hıçkıra ağlarım çok çabukta üzülürüm 😔😔
duygusal bir beyefendi bulduk kızlar :)
Bütün erkekler duygusaldır ama ben saklayamam işte :)
Ağlar ama ben duygusal biri olmama rağmen bir kez bile aşk için ağlamadım. Daha ciddi şeylerim olmuştur gözyaşımı harcayacağım.
Erkekte ağlar istediği gibi ister hüngür hüngür ister içine döker göz yaşlarını.
Geçen sene otobüsteyken öyle bir ağlamıştım ki, kendimi tutamadığım için şu an şaşırıyorum.
Tabi ki ağlar onlar da insan bence ben böyle düşünüyorum
oğluşlarım ağlıyor benim hemen her gün. kocamın ağladığını görmedim.
Insanlar ağlar. Erkekler insandır. Doğal olarak ağlar
Yılmaz Morgül ya da Fethullah Gülen kadar olmasa da evet :D
Ağlar ama kimseye belli etmez, gider bir köşeye hüngür hüngür ağlar.
Kapatır kapıları ardından perdeyi örter kimse görsün istemez onu böyle. Neden diye sorar kendine cevap bulup anlam veremez ve kendi kendini yiyip bitirir kahrolur...
İşte gelin bize ağlayın biz de bilelim problemleri bir yardımımız dokunur belki
Gurura engel olunamıyor bazen. ..
Erkekler duygusuz değil tabi ki ağlar, ama herkesin içinde değil. Gurur yaparlar kimse görsün bilsin istemezler.
Ağlanması gerektiği yerde ağlanır zaten.
Ölüm. Mutluluk Vs vs..
kuzenim (kardeş gibiydik) teyzem ve eniştem vurulduğunda 3 gün boyunca ağlamıştım...
Ağlar bacim ağlar defalarca şahit oldum kadin neysese erkek ağlaması baska oluyo
Ben geceleri çok ağladım hüngür hüngür sessizce. 😢
Bütün erkekler ağlar ama kimsenin önünde ağlamaz çünkü erkeklik gururuna yediremezler bende dahil
14 Şubat 2011 de 1 yıllık ağıt yakmışlığım vardı :))
noldu o zaman
tarihe dikkat etsene 5 yıllık emek sevgi boşa olunca helede öyle bir günde yapacak çok bişey kalmıyo geriyo ilk defa o gün pişman oldum kadına vurulmaz olayını savunduğuma
Ağlar, güçlü erkek sembolunun arkasinda duran o narin seyi incitirsen eger o an sevgilisinin yaninda bile ağlar
O kadar duygusal erkeklerin olduğunu sanmıyorum bizi ağlatırlar kendileri ağlamazlar bence
insanlar ağlar erkekler insandır o halde erkeklerde ağlar
Tespit
ooo bu ikinci karşılaşmamız :)
biz her yerdeyiz kardeeeş :))
:))
Zor gibi ağlayamaz tesettürlü hanım... Lakin, sevgi, aşk ve ölüm gibi hadiseler de ağlamak biraz uzun sürer ve hüngür hüngür de ağlar...
Peki gören bilen yok ağladığınıza nasıl inanacağız
Erkekler adı üzerinde erkek... Onlar ağlayışlarını gizli mekanlarda paylaşırlar... Fıtratlarına uygun olanı da budur... Ölüm'e... Sevgili'ye... Gerektiğinde nasıl ağlanmaz ki... Senin görmen mi gerekiyor? --)))
Sen erkeklere ağladın mı?
Bir kişi için ciddi anlamda ağladım. İki yıl önceydi. Hala intikam alamadım o hala mutlu sinirimden kuduruyorum.
Onun haricindekiler kırdığı için ağladım. Ağır bir söz işittiğimizde sadece ağlayabiliyoruz. Sizin gibi bu lafı yedirtemiyoruz. Elimizde bir kuvvet olmayınca böyle rahatlıyoruz
bir
r yerde reel bazda görüşürsek erkekler nasıl ağlıyormuş gösteririm tesettürlü hanım...