AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
396Cevap
Erkeklerinde kalbi var yani duyguları hisleri var tabikide ağlar kadınlardan tek farkı vardır ağlarlar ama kimsenin ruhu duymaz kimse bilmez.
utanıyor musunuz ağlarken görülmekten
Utanmakla alakası bile yok sadece o halimizin o kadar yenik düştüğümüzü kimsenin görmesini istemeyiz sadece bu yani.
ağlıolar hayat hepımıze kazık atıo ıster ıstemez acımızı aglıyarak atıoruz
Dogum sancilarim sirasinda bana bisey olcak diye saatlerce aglamisti
Odunlar da Ağlar
Ağacı kesince Su çıkıyor ağlıyordu Ağaç ağlıyordu odun ağlıyordu =/
Ahhah :)) nihat emmiyi hatırlattın kız :))
Sana hep odunlar gelmis o zaman. ya da nasil bir cekim gucun varsa odunlari almissin yanina. ;)
ağlamaz öyle kolay kolay gülen yüzlerinin ardından içi kanar o erkeğin
Yeri gelince ağlar. Ve bir erkek ağladı mı gerçekten ve icten ağlar yapmacık değil...
Vuuuuuu :) aşk adamı.
Dediğin şekilde bir defa ağladım, o da tam 10 sene önceydi.
Ama ağlayamamak iyi birşey değil tabiki...
İnsanın göz yaşı hiç içine akar mı?
Akıyor işte...
ağlamadan rahatlayamazsın ki
Evet hüngür hüngür ağladığım olmuştu. Ama eften puften seylere degildi tabiki.
Sebepleriniz nelerdi
Sevdiğim terk ettiğinde kendimden geçmiştim. bir de kardeşim ile ilgili bir durum olmuştu. Onu anlatmayayim
aglar arkadasım 3 yıllık sevgılısının bakıre olmadığını öğrendiği için ağlamıştı hatta bu yuzden e.. falanda kullanmaya başlamıştı böyle geri zekalılarda var yok değil :)) anlamadığım bu kızlar nasıl kendine aşık ediyorlar yalanlarla aşk bu olsa :))
yuh o da nasıl bişeymiş. 3 yıldır söylememiş *
walla bende analamdım ama kızla bu aynı sehırde degıllerdı, ama çocuk doğuda memurdu kızda unıversitede okuyordu son sınıf ama kız baya hızlı çıkmış, çocuk bu kız için eski sevgilisinden bile ayrılmış, ne kız bu yaa helal olsun erkeklerde saftirik.
ENAYİLİKLE NE ALAKASI VAR. O ÇOCUĞA SORUN BİRDE HER GÜN ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYORDUR.
aşık olmuş ne yapalım aşk bu ota da konar b* da , zaten evlendikten sonrada neye konduğunu anlar ama iş işten geçer :))
87burak , bu çocuğunkıde aptallık yanı boyle bır kız içinde degmez haa kendısı için üzülüyorsa ona bişey diyemem ben olsam aptal yerıne konulduğuma üzülürüm.
neticede bizde insanız bazen tutamayabilirsin kendini en fazla yapabileceğin şey yüzünü dönmek kimse görmesin diye
biz ağlayamıyoruz. en son ne zaman ağladığımı hatırlamam. gözümüzden yaş gelir ama ağlamayız.
Beyler genelde ağlıyomuş öyle diyolar
yok mümkün değil . sadece göz yaşı.
Normal ağlarda hüngür hüngür kız gibi ağlayacaklarını düşünmüyorum anca sevdikleri birisi ölürse ağlar gibi..
Kesinlikle evet Sizin gibi sudan sebeplere de değil içi yana yana ağlar...
Bizi de iyice hor gördünüz ama :(
Ben de elimde kalem tutamayacak kadar güçten düştüğümü bilirim ağlamaktan
Aglar ben agladim ne yalan soyluyum yapi meselesi :-)
Neden ağlamıştın
Ben gaziyim basima bir olay gelmisti askerde gazi oldgum sirada 4 yillik kiz arkadasim canimdan cok seviyodum o aralar onu beni terk edip baska bir erkekle cikmaya baslamisti cok agladim gecelerce belki ama simdi anladim degmezmis onun için agladigima
Çok ayıp etmiş ovda
İzmir burasi kizlar böyle ama ondan büyük ALLAH var cikardi gectigimiz haftalarda karşı karsiya geldik hep isterdim bunu gözlerime bakabilmek mi diye yüzyüze geldigimizde geldik istedigim oldu ona şunu noldu dedim beni görünce bişey diyemedi sasti kaldi 3 yıl sonra cikti karsisina ve dedimki noldu dünya küçük deme dünya küçük ama ALLAH büyük dedim ve bastim gaza cektim gittim ordan
Yok o kadar değil ama bazen böğürerek ağlamak isteyebiliyoruz.
Çok rahatlatıyo ağlamak
Siz kızlar gibi hüngür hüngur aglayamam bn. Cok buyuk acılar yadadm ama oyle aglayamadm hic bir iki damla en fazla
Neden peki
Neden bende bilmiyorum aglıyamıyorum ben
neden aglamsınlar biz kızlar aglayabılıyosak onlarda aglayabılır gayet normal bu bence biz nasıl canımız yandıgında hungur hungur aglıyosak onlarda aglayabılır...
E yani
O kadar değilde hani dikkat çekmek için yalandan ağlayanlarda var , gerçekten ağlayan da , benim en sevdiğim birine birşey olsa hüngür hüngür değilde müsait bir yerde baya bir gözyaşı dökerdim.
bizde kalp yerine su motoru var sanki.. tabiki ağlarız (yalnız sessiz ve içten) herzaman gerçek gözyaşları dökülür göz pınarlarından timsah gözyaşları değil...
Yemin ederim en son 2-3 sene önce ağlaamıştım oda haksızlık yapıldığı için :ASDAs Hiç duygusal bir insan değilim yani akrabam olsa belki gene ağlamam ağlarsam zorla :ASDASda
Muhabbet kuşum oldu agladım ailemden ayrıldım ılk ay nerdeyse her gun agladım platonik birini sevdim gizli gizli agladım
Bunu da ilk defa duyuyorum :)
En son 15 20 yıl önce falan ağlamıştım malesef ağlayamıyorum çok sevdiğim insanları kaybettiğimde bile ağlayamadım.
bunun sebebi ne? üzülemiyor musun yoksa ağlamak içinden mi gelmiyo
Elbette üzülüyorum ama ağlayamıyorum nedenini gerçekten bilmiyorum
"Erkekler ağlamaz!"
https://www.youtube.com/watch?v=kOcJvHofwwgErkeklerın erkeklık gururu denen ozellıgı yuzunden oyle goz onunde aglamazlar duyguları genelı ıcıne atar daha sonralar aglanır
Bence ağlar. Her erkek ayni değildir. Ve bizim gbi onlarinda elbet bir anlari vardır aglarlar
babam dedemin ölümünde ağlamıştı bende babamı o halde görünce gözlerim doldu bende ağladım şu an babamın o hali gelince yine gözlerim doldu
Başınız sağolsun
oo tamamen kisilik meselesi ve konuya göre degisir tabikide aglar
Yılanların Öcu fiye bir dizi var orda haceli var hep ağlıyor
Ağlamayan insan yaşamasın yani :P Ağlamak guzeldir BAZEN.
ağlarlar tabii onlarda insan ve duyguları var sonuçta
Kişye göre değişir. Ben genelde o durumlarda sigara yakmayı tercih ediyorum...
valla ağlamaz diyodum, ama gördüm. ağlıyolarmış bende çok şaşırdım evet :D
Ağlamazlarsa da ağlatırım ben onları bu erkeklere iyi davranmayacaksın iyilik yaramıyor bunlara
Ben 6-7 yıldır hiç ağlamadım. Ama çok sulugöz arkadaşlarım var. Ota boka ağlayan.
Evet ağlıyorum sık sık ama belli etmeden gizli gizli sessizce
Agliyo emin olun onlar içinde bastırılmış duygularla yaşadıkları için çok çaresiz kldgnda ve sevdiğinde koyvrylr kndlrni
En son 10 yaşımda ağladım bidaha ağlamamak için kendime söz verdim başkası için ağlanmaz dostlar canın yanıyorsa da sıkın dişinizi güçlü olun
hüngür hüngür zor ama normal ağlarım aga her zaman değil sevdiklerimden biri ölünce ağlarım pek duygusal değilimdir
Elbette ağlarız. Saatlerce olmaz ama göz pınarlarımız ne zamana boşalırsa o zamana kadar ağlayabiliriz. O anki hissiyatımıza bağlı.
sen hiç gece bir erkeğin titrediğin gördünmü eğer gördüysen sakın gözlerine bakma
Neden ki korktum şimdi
erkekler genelde gece ağlar
duvarları tablo sanar resim çizer
gecenin karanlığı korkusu olur
sesi ise hayrkırışları olur
gözünden akanlar ise sel olur Mehmet Yıldız
Stres olur sıkıntı olur ailevi durum olur ölüm olur ağlar tabiki
Aşk ağlatır mı
Aşk için ağlamam giden gider giden kaybeder kalan yaşar
Delikanlı adam Ağlamaz içime atarım
midem ağlar artık =/
Farklı bir yaklaşım :)
Delikanlılığını yesinler :)
Bizde insanız sonuçta bizimde duygularımız var yansıtmasakta..
Yansıtın işte bilelim
Onu yapamayiz malesef :)
Aglar çaresiz bir baba, babasız kalan bir erkek eşine kaybetmiş bir koca ağladım mı tam aglar ve ağlayan birinin ağlaması gerçekten çok koyar
nglayam birinin aglamasi? cumle guzelmis bayab
Ağlamayan birinin ağlaması olucsk orası @Mijerr
yine sacma bir cumle olur,
aglamayan birinin aglamasi.
bence cumleyi bastan kur
Erkekler kızlar gibi çok ağlamaz kızlar mutluluktan bile aglar bir erkeğin çaresizlikten dolayi ağladigini ve bunun gerçekten kötü olduğunu anlatmaya calistim aglamaha ağlamayan bir erkeğin ağlaması derken normalde her zaman güçlü duran birinin istemsiz ağlaması oluyor azıcık kafanı kullsn @Mijerr
kizma ama cidden yine hic bisey anlamadim,
kendimden suphelenmeye basladim bayan
Bu siteye üye olurken beyin kontrolü yapılsın sonra bazı üyeler çıldırıyor :/
Yok erkekler insan değil. Böyle duygular sadece insanlarda olu.
Soruya bak, Allahım ya :D
ne sormalıydım?
sevgili ks halkı dudişlerim nasııııııll :S
İnsanımsı? Ama bişey diyim mi , o soru daha bir soru olurdu yani. Ya bir kere her insan ağlayarak dünyaya geliyor , ağlamayan insan olur mu cık cık. Tamam sakinim:D
insanımsı derken
Merak edip bakmadım ki sayın bağyan. Bu yüzden insanımsıdır heralde. Cok mu farklı bir dudağınız var yoksa?
yok yani dudağım için söylediğinizi anlamamıştım. normal dudak işte ağzımı kapatmama yarıyo
dudiş dediğiniz oysa eğer öyledir zaten. farklı olacağını da beklemiyoduk. neyse iyi günler :D
Ortada ağlayanları geçtim en mangal yürekliler bile ağlar ama gizliden
açık açık ağlamaktan neden çekiniyorsunuz
Bazen birinin dik durması gerekiyor
ilk ayrılığımda olmuştu :/ hem niye ağlamasın erkekler insan değil mi :)
Hüngür hüngür mü
evet :)
Erkeklerin de duygularının olduğuna inanmaya başladım :)
:) duygusuz olduğumuza kanaat getirmene neden olan neydi ki bir erkek mi yoksa genel önyargılar mı
Önce sana kıyamam diyip sonra bir tartışmada ana avrat söven erkekleri tanıyınca hak verirsiniz ki duygularının yok olduğuna inanıyorsunuz
oo ağırmış gerçekten neyse salla takma kafana kötüden örnek olmaz zaten
O da doğru tabiki. Ama burdan tüm beylere sesleniyorum. Siz de kızlarımızı ağlatmayın
:) kamu spotu gibi oldu.. inşallah dediğin gibi olur
Sana biişi diyim mi anam dogurmus bni gene aglamamısım düşün artık.. . d
Kemal Sunal'ın filmi gibi olmuş :)
Kemal sunal kim bn kim. d allah rahmet eylesin
Amin :)
Vallaha ailemi sevdigimi kaybetsem hüngür hüngür ağlarım
Tabiki o zaman ağlanır ama bir aşk acısı mesela.
Seni ağlatabilir mi
Gormuyonmu yazdigimi 😄
Ben yeri gelince çok ağlarım. Ama uzun zamandır anlayamıyorum. Ağlamanın kızı erkeği yok zaten. Hüngür hüngür ağlamak herkese iyi gelir
Bence de ilaç gibi bişey
Uzun zamandır ağlayacak bişey bulamıyorum ama. Depresyon hali hissizlik
Gözümde yaş görseler erkek aglar mi derler, gokler ağlıyor dostlar ben aglamisim çok mu? Demiş barış manco
Güzel demiş
gönül davası anlarsın ya ablacım
https://www.youtube.com/watch?v=j91z79lEU-kağlamak bayanlara özgü birsey olmadığına göre ağlarlar
Robotmu l*n onlar tabi ağlar. bende dayanamam sarılırım bırlıtke ağlarız. p
Göz yaşında cinsiyet olmaz. Sen freni patlamış kamyonu durdurabilir misin? Ulan ne laf yaptım :D
Bir gün babanı bile öküz gibi ağlarken görebilirsin, o zaman anlarsın ağlar mı ağlamaz mı ;)
ağlar tabi, istemediği şeyler olursa, hayal kırıklığına uğrarsa vs..
keşke ağlasam insanı rahatlatır ağlayamıyorum doktoramı gitsem şaka yapmıyorum ciddiyim...
Ağlar ağlar hemde hıçkıra hıçkıra e kendimden biliyorum :)
Vallahi ben ağlayabilen türlerdenim ergenim diye heralde :D