İşk buluşma için neresi en uygun
Kafe/ Sturbucks vs
Piknik/ yürüyüş
Sinema
Gezi/ turistik yerler/ adalar vs
Diğer, lütfen belirtiniz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İşk buluşma için neresi en uygun
İlk buluşma son derece standart bir yerde olmalı. Eğer iki tarafta birbirinden hoşlanırsa sonraki buluşmaların yeri ve içeriği özelleştirilebilir. Ama ilk buluşma kesinlikle standart, ucuz, herkes tarafından ulaşılabilen bir mekanda yapılmalıdır. Her sokakta olan herhangi bir kahveci de olabilir.
Böyle belirli bir yer değilde , öncesinde konuşulmuş bir konu üzerine bağlanan bir mekan olabilir. Spontane gelişen olaylar ve gidilen mekanlar tanışma ortamı için daha samimi sanki.
Sadece O ve Senin olduğu ve rahat, sessiz, hoş bir ortam lazım... Sessiz Deniz kenarı gibi mesela ilk buluşma için starbucks, sinema falan olmaz bence.
Hem yemek yiyebileceğimiz. Hem konuşabileceğimiz bir yer olursa muhteşem olur.

Cevap
32Cevap
Sessiz sakin bir ortam, sadece O ve ben.
Kafe/ Sturbucks vs Sinema
Terminal değil. Bana bavulunu taşıttı pis karı.(Olum görür du söyleme) Banane be görürsen gör💃Dün de söylediğim gibi, bidaha ki yemek giderleri senden. Dışarda yemeyelim fazla giriyor, evde yiyelim diyom ı ıh annem kısar diyo hihihi.
kafe bence en iyisi çünkü karşımdaki insanın nasıl biri olduğunu net bir şekilde bilmiyroum o yüzden güvende olmam lazım neresi kalabalıksa oraya yani artık kafedir restorandır bilmem nedir oralar iyi ilk buluşma için
İlk. bulusma özel yerde olmalı böyle yıllar. gecse de önüne çıktığında o yer tebessüm ettirmeli
Kötüyü düşünerek yer seçmem genelde kötü de olsa insan kendi tarafını belli etmelidir
Gezi veya piknik , yürüyüş alanları tercihim olur. Kafe yok benlik değil. Gürültü var. sakin ve huzurlu yerler daha makbul geliyor bana🙂.
...🌸
Kafe ya da piknik yeri yürüyüş alanı gibi bir yer olabilir şehir dışından gelip buluşuluyorsa gezi turu da makul bence
Kalabalık sevmiyorum sadece ben ve onun oldugu sessiz sakin bir yerde piknik yapmak yürüyüş falan harika olurdu ama ilk buluşma için piknik biraz fazla gibi biz Sevgilimle önce yemek yedik ilk buluşmada sonrada deniz kenarında yürüdük biraz
Eğer buluşmak istediğim kişi gerçekten istediğim kişiyse kaldırım taşında oturmak bile güzel.
Kafe iyi. Biraz rahat biraz resmi. Piknik fazla rahat mesela. Onu daha sonraya bırakırız.
Cafe tarzı yerler daha uygun insana rahatlık verebilir biraz kalabalık
Arabanın arkasına iki sandalye bir masa alıp manzarası olan bir yere gitmek hepsini sollar.
Basit salaş bir mekan. Yüzünde ki ifadeye göre amacını da anlamış oluruz aynı zamanda
Kafe tarzı yerler güzel olabilir
Esnaf lokantası... leziz olsun olmuşken.. karnım acıkır benim.
Önce sakin bir kafe, tanışma kaynaşma için. Sonrasında eğlenceli şeyler
Diğer, lütfen belirtiniz
sakin ama bir o kadar da tatlı bir kafedir bence. ilk kez görüşeceğiniz için birbirini güzel tanımak lazım.
Yemek yenilecek şık bir mekan
Bir insanı yemek yerken tanırsın. garsonlara davranışıi çatal bıçak kullanması, yemek sofra adabı, sipraiş vermesi bile önemli şeyler.
o yüzden öyle yarım saatlik kahveyle falan olmaz o işler
Bence yürüyüş yürüyüş yaparken insanlarla muhabbet etmeye bayılırım
Yalnız kalinmayacak bir yer.
Kafe gibi yerler uygundur
kafe ama strabucks değil
Mevsimine göre değişir.
Gezi/ turistik yerler/ adalar vs
Tanımak önemlidir kişileri
Kafe bence ama oda çok gürültülü
Gönüller bir olsun yerin öenmi yoktur
Tabii ki ev
Kafe tarzı yerler en iyisi bence
piknik mantık li ama sonrasını nerede biteceği meçhul
Star
Kate ya
kafe uygun bence.
Kafe
Ev miss
Sevişelim hemen diye
Hayır adet oldum ve kafam sadece böyle çalışıyor üzgünüm
Normal zamanda yaşamımı etkilemiyor aklımı zehirlemiyor. Bu dönem erkek gibi oluyorum mantık yok. Hanfendi susmuyor. Diyor bana arkadaş getir.
Cafe
Çay bahçesi
cafe restorant gibi bir yer olmalı bence
İlk buluşma sonuçta fazla lükse gelek yok
Kafe bence
Kafe olabilir
Cafe tarzı yerler
Kafe iyi ya
Cafeler tabiki
Cafe
sessiz sakin
Yeme yeri.