Arkadaslar. Biliyorsunuz benim karşımda bi baklavaci var. Ondan hoşlanıyorum. Dun arkadasim instagram dan ona "Bi arkadaşım sizden hoslaniyor. Ama söylemeye utaniyor. Rezil olacam diye korkuyor."yazmis. Sonra kim o kız diye sormus. Arkadasimin agzindan laf almaya çalışmış. Sizden şiir gibi bahsediyor filan demiş. Baklavaci da "Hoslanan insan yazar. Wp den instdan yazsin. Olursa olur, olmazsa olmaz."demiş. Dün gece bu bi araştırmaya koyulmuş. Ve ortak arkadasimiz olduğunu görmüş. Arkadasima"O şiir yazan arkadaşına söyle. Yazmaya devam etsin."demiş. Benim adımı vermiş."Arkadasim"Siz kendinizi bu kadar begenmeyin"filan demiş. Ben duzgun biri olmasaydım onun çekici fotolarina kanardim demiş. Arkadasim beni tanimadigini filan da söyleyince "Bari safa yatma."demiş. Simdi ben napayim? Benim için paranoyak olmasın demiş. Seytan diyor ki wp den yaz. Agzina ne geliyorsa soyle. Yardim edin yaa?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
La ne baklavacıymış herifin umrumda değilsin birde peşinde koşmanı istiyor haspam buna tek diyecegin şey bir tarafın mı kalktı s git demek olur saf ayağına yatmasın gerizakalı bildigin
E hata sende. Sen niye kurtlar sofrasına kuzuyu garson niyetine salıyorsun ki. Hoşlanıyorsan çık adam gibi söyle senin cesaretin mi yok
Karşılıklı çalışıyoz. Simdj napayim yazayim mi
Evet. Yoksa senin korkak olduğunu düşünecek. Hem de karşılıklı çalışıyorsunuz. Bence yaz bacım en fazla ne olabilir ki. Anlaşamazsanız ayrılırsınız bunda rezil olacak bir şey yok
Yav adam reddetmis zaten
adam senden hoşlanmıyor belliki hatta hafif biri olarak görmüş. bence yazıp hiç kendini düşürme
Olmayacak insanin gotunu kaldirmissin
Bence hiç bir şey yazma
Ve görmezden gel
İletişimi kes
Bir daha bir şey paylaşma
Hele o laf yetistiren arkadaşına bu konulardan hiç bahsetme daha
Hanımefendi yanlış anlamayın ama size ancak işinin ehli bir psikolog yardımcı olabilir. Bu ne saçma hikaye
Kendin yazsan iyi olur baktın olmuyor engelle geç, rezil olurum diye de korkma
Wp den yazayim mi
Numaranı verme ne olur ne olmaz, instagramdan yaz
Dogru
Neden alındın ki, bu işler öyle göğüs dekoltesi vermekle falan olmaz ki 😂😂
Ben canım nasıl istiyorsa öyle giyiniyorum. Ona özel değil yani
Hmm tipin de eh işte zaten
Sen daha pp bile koyamamissjn
Koyarım. Ne var bunda, ayrıca bazıları fotoğrafta iyi çıkmazlar.
Ayrıca altı üstü baklavacı değil mi yani ne takıyorsun ben bakarım sana 😀
ifşa olmuşsunuz işte :D Ya konuş ya unut. Bence unut
karsındaymıs hemen gıt soyle dunyanın sonu degıl en kotu reddedılırsın ama sonuca erısmıs olursun bos umutlara hayallere kapılmamıs olursun
Reddetmiş zaten baksana
kım oldugunu bılmeden mı? ozaman ugrasma platonık takılma korkmadan yasa ıstedıgıne ıstedıgnı soyle
Biliyor. Adimi vermis
ozaman gıt konus ben senınle konusacaktım arkadasım boyle bır slaklık yapmıs kusura bakma bıdaha rahatsı etmem dersın
Ya arkadasimla ilgili bisi degil ki. Kizin suçu yok.
sen sucu ona atacaksın sonucta karsında sureklı goreceksın
Peşinden deli gibi koşması için taktik veririm istersen ama burdan söyleyemem 😊
Senin gibi güzel bir hatuna bakmama ihtimali yok
Bir yerlerini kaldırmışsınız kusura bakma
Yeminlen oyle
Bence hiç bir şey deme oldugu gibi kalsın ne kadar böyle konuşsada kendisi de ümitleniyordur. Bence karışmayın arkadaşlarında bence böyle boş boğazlılık yapmasın zaten nasibiniz varsa hayat sizi bir şekilde karşılaştırırdı.
yazma değişiğe başkasıyla sevgili ol git ordan alışveriş yap kalkan bir yerleri yere insin :D
Seni öğrendiyse o yazsın artık
Adam böyle söylemiş iste. Resmen reddetmis
Salla gitsin dünya kurudumu
Iste salla demekle olmuyo
Niyeki bişey yazsan totosu kalkacak
Instagramin var mi
Yok kullanmıyorum öyle yerleri sadece burası ve kullanmadığım facebook var eskiden kalan
Anladim
Whatsapptan yazdim. Herseyi acikca söyledim. Yazip yapmamakta tereddütte kalmıştım. Soyledim rahatladım. Yeni dogmus bebek gibi oldum dedim. Kahkaha emojisi atti. Sonra bi ses daha attim. Yazacagin başka şeyler var mi? İçinde kalmasın dedi. Bende şimdilik yok olursa yazarım dedim. Sonra şimdi iyice bi havaya girersin dedim. Hic oyle huylarim yok dedi. Son birsey daha yazdim. Goruldu atti birakti. O sırada uçağa biniyormus. Donus yapmadı birdaha
Sen yine alttan al yazmazsa hiç yazma ona göre hayatına alacağın kişiyi şekillendirirsin
Ben zaten artık yazmam. Ben elimden gelenin fazlasını yaptım. Bi kadin olarak cesaretimi topladım ve itiraf ettim. Ama onun umrunda değil. Zaten wp den söylediği şeylerden de umrunda olmadığını goruyon sende
Yurt dışında mı yaşıyorsunuz dükkanlarınız yan yana mı
Izmitteyiz. Karsilikli dukkanlar
Belki zamanla çocuk sana yaklaşır
Hiç zannetmiyorum. Bariz reddediyo
Açık saçık giyindiğin için mi yoksa çocuk muhafazakar bir ailemi
Muhafazakar mi bilmiyorum ama şey demiş. Ben yanlış bi adam olsaydım onun çekici resimlerine de kanabilirdim. Arjadasima böyle demiş. Bende bugün wp den şey dedim."Sen böyle soylemissin. Her kapalı Müslüman olmadığı gibi her açıkta * degildir"dedim. Ondan sonra işte var mı daha soyleyecegin şeyler. Icinde kalmasin dedi
Yani kötü birisi olsam senin bu halinden yararlanırım gönül eğlendiririm demek istemiş kısacası ekmeğimde işimde kendi yağımda kavuruluyorum aşk meşk işlerle uğraşamam başımı ağrıtamam demiş
Birde şey demiş. Beni öğrenmeden önce. Benim 3 tane dukkanim var. Oralarla uğraşırken bi dünyada insan geliyor. Beyin iptal oluyor. Boyle işlere vakit kalmıyor demis. Ama begenen var deyince çok merak etmiş. Yazsin bana demis
Dükkanda süzüyormu seni yoksa kendi halinde mi
Kafayı sağa ceviriyo bi sola. Bazen bana bakarken goruyom.
Işine odaklanmış demekki
Orası oyle canim.
Baksana attığım sese bile kahkaha emojisi atti
Baktın olmuyor çocuktan ses çıkmıyor 1 -2 ay diyelim sonra birden karşına çıkıyor napacaksın
Oyle biri değil o
Nasıl biri
Hep başı önde eğik. Kendi halinde. Surekli telefonuyla uğraşıyor. Hic sağına soluna böyle bakmaz doğru duzgun
Mesela arkadasima şey demis. Beni ogrenmeden önce. Dukkana gelmesin. Oraya gelse bile ben istifimi bozmam. Esnafim ben. Dunyanin en güzel kızı bile olsa tebessum etse bile istifimi bozmam. Zaten baklavayı alıp çıkacak. Tanimak istiyorsa bana instadan wp den yazsın demis
Demekki işini herşeyden çok seviyor aşk meşkte yok işi
Bak şimdi yazdı. Gelelim kuru fasulyenin faydalarina dedi
İyi konuşun bakalım belki ortayı güzellikle bulursunuz
Hemen cevap vermiycem
Sabah yazarsın
Aynen. Bak ben kaç saattir bekliyom
İnşallah ortayı bulursunuz
Sal gitsin burnu havada hiç kasma
Git konuş
Yazma
Baklavacıdan olmaz
Niye