Merhaba arkadaşlar,
sevgilimle 3,5 senedir birlikteyiz ve son zamanlarda hiç anlaşamıyoruz, bir gün iyi ertesi gün kötü, birbirimize sinir ve gıcık oluyoruz. tahammül edemiyoruz resmen. Konuştuğu her şey batıyor veya tatmin etmiyor. Oda aynı şekilde benden memnun değil gibi. Hiç böyle değildik onu hala çok seviyorum onsuz olmak istemiyorum ama böylede hiç hoş değil ve mutlu değilim.
Seneye evlenmek istiyorduk bu sene nişan yapma hayalimiz vardı, ama o hayalden epey uzaklaştım ben.
Aramız tekrar düzelir mi yoksa son mu vermek daha mantıklı. Kafamın içi çok dolu akıllı karar veremiyorum. Yanlış yapmaktan korkuyorum.
Böyle durumda olan var mı? Siz olsanız ne yapardınız?
sevgilimle 3,5 senedir birlikteyiz ve son zamanlarda hiç anlaşamıyoruz, bir gün iyi ertesi gün kötü, birbirimize sinir ve gıcık oluyoruz. tahammül edemiyoruz resmen. Konuştuğu her şey batıyor veya tatmin etmiyor. Oda aynı şekilde benden memnun değil gibi. Hiç böyle değildik onu hala çok seviyorum onsuz olmak istemiyorum ama böylede hiç hoş değil ve mutlu değilim.
Seneye evlenmek istiyorduk bu sene nişan yapma hayalimiz vardı, ama o hayalden epey uzaklaştım ben.
Aramız tekrar düzelir mi yoksa son mu vermek daha mantıklı. Kafamın içi çok dolu akıllı karar veremiyorum. Yanlış yapmaktan korkuyorum.
Böyle durumda olan var mı? Siz olsanız ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Zor bir durum. Devam etsen bir süre iyi gitsede yine aynı duruma gele bilirsiniz. Bence oturup ciddi ciddi sakince geleceğiniz hakkında konuşun
Bir gün buluştuk öyle konuşmak için saatlerce sürdü ama bi sonuça varamadık. Ve bu böyle ilerleyip gidiyor. Buluştuğumuzda güzel şeyler konuşmak yerine hep can sıkıcı konular. Kendimi bir alanda sıkışmış gibi hissediyorum artık
Bu durum sizin elinizde olduğu gibi düzeltmekte sizin elinizde. Önce konuşmayı başarmalısınız karadınızı konuştuktan sonra verirsiniz
Sıkılınmış, değişik aktivite ler ya da uzun Bi sohbet lazım
Tam saydıkların lazım bana, bunu ona diyip duruyorum, ne istiyorsun benden seni mi eğlendirecem her gün falan diyor.
Bacım bundan kurtul
Benimde ilişkim bitti aynı sizin gibi olduk ve daha uzun vadeli bir ilişkiydi bitirdik
Anlaşmalı mı bitti yoksa tek taraflımıydı? Ve nasıl toparlandınız
İçim soğudu artık ona karşı hicbirsey hissetmiyorum. Çok seviyor çok begeniyordum birkaç yalanını yakaladım ondan sonra eskisi gibi iyi olamadım ona karşı hep tahammülsüzlük vardı sonunda bitirdik üç ay oldu umrumda değil artık
Resmen aynısı bende onun bir yalanını yakaladım, sonra her şey değişti işte, bende değiştim eskisi gibi sevecen davranamıyorum içimden gelmiyor istesemde.. ama hep gelecek hayali kurdum ben o hayalimden vazgeçmek istemiyorum :( ama onunlada mutlu değilim gibi bilmiyorum kalbimin sesini dinlemek istiyorum ama çıt yok yol göstermiyor bana
Yalan varsa güven kalmıyor güven olmayınca sevgi de bitiyor maalesef. Ve şöyle Bir durum var ki yalanını yakaladiysan yakalamadgn onlarca yalanı daha vardır ve hep te olacaktır bu karakterde biri yalandan vazgeçmiyor maalesef. Benimkisi yeminler etti tekrar yakaladım. Çok severken soğuttu beni kendinden. Kadın olarak çok beğeniyor çok seviyordum onu ama güvenim itimatim kalmadı bu şekilde de hayat geçmez dedim
Konuşmak fikir alışverişi yapmak isterdim yazabilirsin
Çok iyi anlıyorum seni emin ol
Haklısın… Oda bana sözler veriyor bir daha güvenini sarsmam, ve güvenini kazanmak için elimden geleni yapmaya hazırım diyip duruyor ama ister dünyayı önüme serse ne fayda eder ki, bunu anlamıyor işte.
Ve bana en başında daha tanışırken yalanlar söyledi onları affettim.. hep vardır bi bildiği ondandır dedim. Şimdi geriye bakınca kendimi canım gibi hissediyorum ve iyi niyetli olmama kızıyorum ve şimdi acısını çıkarıyorum ondan
Bende aynı durumu yaşadım sevdiğim için kazanmak istedim ama olmadı güven yoksa yürümüyor maalesef ve yalan varsa birkere olduysa devamı geliyor kesinlikle
Teşekkürler
Rica ederim istersen yaz bana arada konusabiliriz
ikinizde birbirinizden betersiniz :D fazla geleceği olmaz.
Ayrılma sinyalleri toparlanmiyo da zaten
Gerçekten elimizden geleni yapıyoruz ikimizde dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Düzgün sohbet edemez olduk ya çok sinirimi bozuyor böyle olması.
Çok iyi anlıyorum seni bir taraf toparlamaya çalışmak istese de birtaraf bitirmiştir içinde sonu ayrılik
sevgilimi brakır kendimle çıkardım
Yolun sonu görünüyor
Tekmeyi basarim