bazen diyorum ki başkaları çok fazla mutlu oldu birazda ben olayım.
sırf bu düşüncem yüzümden sevgilisi olan kıza bulaştım. saçma bir düşünceye girdim he seviyor muydum evet seviyordum orası ayrı ama bu düşünceye göre hareket ettim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bazen diyorum ki başkaları çok fazla mutlu oldu birazda ben olayım.
sırf bu düşüncem yüzümden sevgilisi olan kıza bulaştım. saçma bir düşünceye girdim he seviyor muydum evet seviyordum orası ayrı ama bu düşünceye göre hareket ettim
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Sevgilisi olan birine bakabiliyor musunuz cidden?
sevdim napim ama pişmanım
Garip. Birseyde diyemiyorum.
birdaha asla ben aldım dersimi
sonuç istemedi kız benden uzak dur dedi
Tamam da bunu ona hiç dememek daha iyi degilmiydi. Ondan size gelse daaha mi hayırlı olacaktı.
bende zaten onu düşünerekten ayrılınca gel dedım
Rezerve birde jfndkd
Ayrılınca gel nedir. Biriyle sevgiliysem onunla sonuna kadar gitmek isterim. Allahtan aklî bulanmamış. Jxnxkz
aklı bulandı benden uzak dur dedi çünkü aklını karıştırmama izin vermiyor arada bir mesaj kutusunu kapatıp açıyor eğer beni istemese hiç açmazdı aslında çünkü açtığında ona yazacagımı biliyor
he yedek :D
Allah korusun.
niye?
Birisi bana ulaşacak benimde aklım karışacak ? ya da karşıdaki oy le olduğunu düşünecek. Bence korusun.
benim yaptığım yanlıştı ben pişmanım hala. keşke bırakılsa ben istemez mıyım bırakmayı sevdim işte hemde sağlam bir şekilde aşık olmustum
bıraktım artık uğraşmayı sadece arada yokluyorum bu bırakmak sayılır mı bilmem
Bilmeden sevmeyi anlarim. Ama bilio sevip birde üstüne söylemek.. bana fazla geliyor. Hoşlandığım adamın sevgilisi var diye adını bile anmadım birdaha.
bende oyle yapıyorum kıza soz verdım bırdaha senı gormeye gelmeyecem dıye
cunku rahatsız
Aklî bulanmamış demekki olacaklardan geriliyor. Sevecek başka birilerini bulanilirsin bunu kendine kendi elimle yapmışsın
evet kendım ettım kendım buldum ve şu anda birini gözüme kestirdim o da bana boş değil bakalım daha adım atan yok ama
aradan 6 ay geçti hemen başkasına gitti deme de
ben benim olan kızdan başkasına bakmam zaten ben öyle biri değilim yani kızı öylesine şey yapmıyorum hoşlandım başkasından
ben de artık onu unutup baskasını ıstıyorum kendıme ezıyet etmeme gerek yok ama seeveceğim biri olacak öylesine değil
Iyi hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun sizde mutlu olursunuz umarım.
saol da zor ya.
adımı ondan beklıyorum
O neden peki
nerden bıleyım benı sevıp sevmedıgını
bilip bilmeden konusmak istemiyorum
O da sizin sevip sevmediğinizi nereden bilsin. Ben buradaki kızlara hep ilk adımı o atsın boşverin diyorum djjdjs geçmiş olsun yani😂😂
kızların adım atmasını daha uygun buluyorum
bu yuzden
erkek yanlıs anşılır
sapık durumuna girer
benim adım atmamı bekliyorsa çok bekler kesin kararım bırakıp uğramam netim bu konuda
Dilediğiniz gibi olsun ne diyelim. Benimde verdiğim tavsiyeler ve bakış açım ortada. Kızların başlattığı iĺiski erkeklerin gözünde her zaman degersiz..
değersiz olsun sanki ölüme mi gidiyoruz beraber ne malum 2 yıl sevgılı olup ayrılmayacagımız? bu ne garanticililik?
he bu arada adım atan erkek net yanlış anlaşılıyor kim ne derse desin böyle
Fikirlerimiz baya ters birbirine. Iyi geceler dilerim.
ben adım attım o sevmiyor düşüncesi kızların aklında oluyor ama öyle değil işte o
tamam iyi geceler