Çok mu zor yaa sevdiğinize sahip çıkmak
Tek onu sevmek , tek ona bakmak yani gönül eğlendirmekten bı sabit duramamaktan hop hop hoplamaktan adam gibi sevgilinin elini tutmamaktam yorulmadiniz mi
Çok mu zor yaa sevdiğinize sahip çıkmak
Tek onu sevmek , tek ona bakmak yani gönül eğlendirmekten bı sabit duramamaktan hop hop hoplamaktan adam gibi sevgilinin elini tutmamaktam yorulmadiniz mi
Çapkın ve gözü dışarıda olan biri için sadık olmak zor bir durum. Yani genelde erkekler sadık kalamaz hayatındaki insana. Erkeklerin genelde gözü dışarıda olur ve hayatındaki insana karşı asla sadık kalamazlar diye düşünüyorum ben. Yani onlara genelde tek bir kız yetmez. Sürekli yeni kız arayışında falan olurlar erkekler hep diye düşünüyorum.
Cevap
5Cevap
Zeki insan tek bir kadına ait hisseder kendini ama görüyoruz ki kadında böyle bir şey yok zor değil sadece denk gelemiyoruz doğru insanlara.
Zeki erkekte tek bı kişi sahiplenir maalesef bizde denk gelmiyoruz
İnan çok çektik ilgisiz sadık olmayan düşüncesiz belirsiz insan hat safhada hani diyoruz umarım bir gün aklı başında denk düşeriz ama hayırlısı
Sevdiğim olmadığı için kimseye sadık kalamiyorum kim denk gelirse işimi görüyorum
Zor farklılık arayan evli iğrenç kadinlarlar dolu her yer.
yoruldum. 6 senedir sapım çok şükür :D
Bevap veriyorum (Z)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?