Aşk İlişkileri Sevgilim olunca eve kilitleyeceğim, mantıklı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Yapay Zekaya Sor Dışarı çıkarsa da kafasına market poşeti geçirsin Kimse görmesin benim kurt bakışlı esmer kocamı Güncellemeler+1 yıl Esmer bir koca istiyorum amin inşallah Sevgilim olunca eve kilitleyeceğim, mantıklı mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı. Çok mantıklı bebişim 😃 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Canım sıkıldıkça ısırırım da onu Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl :D ya onun canı sıkılırsa Yorumla Soran +1 yıl Pokumu yesin şsşfşdlcmf Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl ahajaj o kim köpek 😅 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Seni alın yaşadı bence. evet çok mantıklı yani insan sevdiğini kıskanır sonuç olarak sahiplenir.. seven de bir zahmet poşet taksın kafasına 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl 😂😂
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. https://youtu.be/OUPwvEyT8y8?si=j4mVvY43QdedpKie 0 1 Yorumla By_Barsss +1 yıl Ne zaman izlesem gülerim, market poşeti diyince bu geldi aklıma 😂 😂 😂 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Biz kızlar severken çok deliyiz. Seni destekliyorum, hatta çarşafa sok erkek olduğunu anlamasınlar. 0 2 Yorumla paulmartel_ +1 yıl Bize niye sallıyonuz kıskanç ve kısıtlayıcılar diye Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Eğlencesine yazılmış bir sözdü. Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kafayı yedin heralde ya da onun dışarıya gözü kayacağından korktuğun için böyle yapıyorsun kendine güvenmiyorsun galiba 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Allah seni sana yar olacaktan korusun BİM poşeti tercihler arasında mıdır 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet özellikle BİM poşeti Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Yanlış esmer istiyorsan kırşehir sana olabilir patatesli pidede güzel canım çekti bak Yorumla Soran +1 yıl Esmer ve BİM mi Miss Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Bimden bide kıbrıs tatlısı miss parkta oturur yersin Yorumla DertPaketEdition +1 yıl al sana date Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bence fazlasıyla saçma. Kafasına market poşeti geçirmek yerine hiç çıkarma. Evde bir demire bağla 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı Esmer yarim başkasına yâr olursa keserim Yorumla ZodiacK +1 yıl Temkinli ol 🌚 Yorumla Soran +1 yıl Sever dimi beni Yorumla ZodiacK +1 yıl Sevmek ne kelime tapar Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Biz o poşet geçirme olayını başka yerlerde kullanırız ama burada pek iyi durmamış 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyde kullanırsınız 😂 Yorumla perlamare +1 yıl Yüzü çirkin vücudu güzel kadınlarda 😂 Yorumla
atmc123 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı. Ahahahah olursa sende dene ben sahsen dusunuyordum Şu an emin oldum😅 0 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kilitle kuzum. Elini kolunu da bağla kendi bileklerine. 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Çok mantıklı. Başı bağlı yazılı tişörtte olsun sadece poşet yeterli değil :D 0 0 Yorumla
batusng07 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Puhahaha ayrıldıkdan sonra seni hayata küstürmesinde 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Çok mantıklı , hatta evin içine bubi tuzakları koy kaçmaya çalışırsa Çok yaşa. in pezw. nk 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Eve kapat on gün etinden sütünden istifade et 0 0 Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Ne esmerim nede kurt bakışlıyım yırttım esaretten 0 0 Yorumla
BRL58 Takip Et Xper 6 Yaş: 52 +1 yıl Benimle sevgili ol ben kendimi kiltlerim sana zorluk çıkartmam 0 0 Yorumla
Paroda Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Benim olunca direk bir nikah altınlar sonra eve kapatıcam :D 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Mantıklı zincire vur sjhs 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Zaten evlilik hapishane hayatı gibi 1 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Adam çok şanslı valla sabah akşam bir posta 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Tedavi masrafların benden gel yeterki tedavi ol 0 0 Yorumla
Sakallıx Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Sabah sabah hayal dünyanıza hayranım 😂 0 0 Yorumla
zeriko Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl @almanprens benimle evlenir misin? 0 3 Yorumla AlmanPrens +1 yıl Haha bu saatlerce hiç Evlilik teklifi akmamiştim burdanTeşekkür...Size hayır demek mümkün mü😄 Yorumla zeriko +1 yıl @AlmanPrens hiç kimseye bu kadar açıkça yürümemiştim 😇😂😂 Yorumla AlmanPrens +1 yıl Hahah djjd Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Mağaradan çıkamam dyvhvy 0 0 Yorumla
-VALİ- Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı. Kitle hesabı da kitle 0 0 Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tamam istersen boğabilirsin 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Eee, bu devirde öyle. 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. var mı senin gibisi çok iyisin. 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Olacağı varsa da olmaz sjsj 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Mantisiz 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. kırbaç da kullan 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 😃 ok 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Çok mantikli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Çok mantıklı bebişim 😃
Canım sıkıldıkça ısırırım da onu
:D ya onun canı sıkılırsa
Pokumu yesin şsşfşdlcmf
ahajaj o kim köpek 😅
Seni alın yaşadı bence. evet çok mantıklı yani insan sevdiğini kıskanır sonuç olarak sahiplenir.. seven de bir zahmet poşet taksın kafasına
😂😂😂
😂😂
Ne zaman izlesem gülerim, market poşeti diyince bu geldi aklıma 😂 😂 😂
Biz kızlar severken çok deliyiz. Seni destekliyorum, hatta çarşafa sok erkek olduğunu anlamasınlar.
Bize niye sallıyonuz kıskanç ve kısıtlayıcılar diye
Eğlencesine yazılmış bir sözdü.
Kafayı yedin heralde ya da onun dışarıya gözü kayacağından korktuğun için böyle yapıyorsun kendine güvenmiyorsun galiba
Allah seni sana yar olacaktan korusun BİM poşeti tercihler arasında mıdır
Evet özellikle BİM poşeti
Yanlış esmer istiyorsan kırşehir sana olabilir patatesli pidede güzel canım çekti bak
Esmer ve BİM mi
Miss
Bimden bide kıbrıs tatlısı miss parkta oturur yersin
al sana date
Ahahaha
Bence fazlasıyla saçma. Kafasına market poşeti geçirmek yerine hiç çıkarma. Evde bir demire bağla
Mantıklı
Esmer yarim başkasına yâr olursa keserim
Temkinli ol 🌚
Sever dimi beni
Sevmek ne kelime tapar
Biz o poşet geçirme olayını başka yerlerde kullanırız ama burada pek iyi durmamış 😂
Neyde kullanırsınız 😂
Yüzü çirkin vücudu güzel kadınlarda 😂
Ahahahah olursa sende dene ben sahsen dusunuyordum Şu an emin oldum😅
Kilitle kuzum. Elini kolunu da bağla kendi bileklerine.
Çok mantıklı. Başı bağlı yazılı tişörtte olsun sadece poşet yeterli değil :D
Puhahaha ayrıldıkdan sonra seni hayata küstürmesinde
Çok mantıklı , hatta evin içine bubi tuzakları koy kaçmaya çalışırsa Çok yaşa. in pezw. nk
Eve kapat on gün etinden sütünden istifade et
Ne esmerim nede kurt bakışlıyım yırttım esaretten
Çok mantıklı :D
Benimle sevgili ol ben kendimi kiltlerim sana zorluk çıkartmam
Benim olunca direk bir nikah altınlar sonra eve kapatıcam :D
Mantıklı zincire vur sjhs
Ufff ahsjajsj
Zaten evlilik hapishane hayatı gibi
Adam çok şanslı valla sabah akşam bir posta
Tedavi masrafların benden gel yeterki tedavi ol
Sabah sabah hayal dünyanıza hayranım 😂
@almanprens benimle evlenir misin?