Sevgilinin değişmesini istemek ne demektir? Böyle bir şey olmalı mıdır?

ilişkilerde ki en büyük problem sanırım. karşımızda ki kişiden görmekten hoşlanmadığımız, ya da görmeyi beklediğimiz davranışlar konusunda bizim isteklerimize kulak asmasını beklemek, karşı tarafınsa bunu red etmesi. bir insanın değişmesini beklemek? peki bu gerçekten bu kadar kötümü? yoksa kullanılan ``değişme`` kelimesimi yanlış. az önce bir arkadaşın sorusunda okudum, erkeklerin çoğu bir insanı değiştirmemek lazım, o zaman o insan o insan olmaz demişler. bayanalrsa biraz daha değişmeli tarafını tutmuşlar. peki bir ilişki yaşamak nedir? özgürlük kavramı gibi, başkasının özgürlüğünün başladığı yerde sizin özgürlüğünüz sona erer. bir ilişki yaşarkende bir nevi böle değilmidir? yani siz action film severken, sevgiliniz romantik komedi seviyordur. değişmemek adına asla romantik film izlemezsiniz yoksa sırf sevgiliniz için her iki filmide sıraylamı izlersiniz? ya da siz küfürlü konuşmayı seviyorsunuz, kötü bir amacınız yok, ama sevgiliniz buna kırılıyor. ben boleyim midir doğru olan? ya da sırf onun için dikkate edrmisiniz? bud eğişimler kötümüdür? olması gerekirmi? yoksa küfür seviyorsan bunu seven bir kız bulçaksın mantığımı vardır :) bu arada bu sadece örnek. merak ettim, bu erkeklerin anladığı değişimle, kızların kastettiği değişim konusunu?
Sevgilinin değişmesini istemek ne demektir? Böyle bir şey olmalı mıdır?