Beni sürekli kıskandırmaya çalışıyor. Ben bir kere yaptım sinirlendi susturdu. İşte kızlar bana bakıyor yolda diyo. Geçen bir kız numarasını istemiş. Sporda yürüyende olmuş. (kasları var) neden sürekli böyle yapıyor? Benim sevgimden mi şüpheli
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eşit olmak istiyor seninle. Senin ne kadar erkek seçenek havuzun varsa, benimde o kadar kız seçenek havuzun var demek istiyor akıllı cocuk
Yani dediğim şuydu şu ana kadar ben istemedim hiçbirini dedim. O da dedi ki bi kızda beni çok istemişti 1 yıl falan ben istemedim dedi. Onun dışında şu peşimde bu yazıyo bilmem ne demedim yani
Sen istemedin ama bir sürü erkeğin seni istediğini biliyor. Zaten en çirkin kızın bile onlarca sahte talibi var günümüzde. Eşit olmak istemiş benide istiyorlar hesabı
Psikolojik olarak direk hicbirsey yapmadan kızlar üstün başlıyorya erkeğin ilk işi eşitlikligi sağlamak olmalı doğru yapmış bence
kıskançlık bir hastalıktır... eğer kıskanıyorsan tedavi ol derim
Bunlar normal değil mi? Aşırı geniş değiliz
google yaz kıskançlık tedavisi diye çıksın... öz güven eksikliği veya kaybetme korkusu gibi sebepler varsa tedavi ol...
hasta olmanla aşırı geniş olmamak arasındaki ilişkiyi kuramadım
Kanka iyi misin sen 😂 psikolojiden anlayan biriyim aşırı kıskanç değilim. Bu bilerek kıskandırmaya çalışıyor. İnsanda kıskançlık duygusu vardır. Bu bir duygudur hastalık değil. Bende de aşırı değil zaten adamı hasta etme
bunun kararını sen veremezsin ki? kaldıki kıskandırmaya çalıştırıyor dediğin kişi senin kıskanacağını biliyor demek ki senin bir zaafın var? nereden tutarsam elimde kalıyorsun...
neyse kendine iyi bak
Tamam kanka senin karın seni aldatınca hasta değilim ben kıskanmam de mutlu şekilde çık çimlerde yürü yürüyüş yap tamam mı 🙂
aldatmakla kıskanmak arasında aldadırsa boşanırım tüm ilişkimi bitiririm kıskanınca aldatılmıyormu tam ruh hastası çıktın
Aldatmakta seviyorsun ya hani kadını. Kıskançlıkta oluyor başka adam sonuçta. Ben en ağırını dedim anlamıyorsun. Boşanırım diyo mal gibi bakıp çıkcan mı dışarı
bir sn düşünmem bırakırım
Ben ortalığı yıkarım valla 😂 hayatta çekip gitmem
neden ki? insanlar neler neler yaşıyor insanlar evlatlarını analarını babalarını kaybediyor sadece üzülüyor...
bende sadece üzülürüm hepsi bu
Herkesin karakteri farklı ben sinirliyim biraz
öfke kontrolü de bir problem :)
bak aklıma Murat Göğebakan geldi kanser tedavisi olurken eşinin onun aldattığını öğreniyor...
eşinden boşanıyor ve tüm herşeyini eşine bırakıyor ve kanser tedavisine ara verip ölüyor :'(
eşine şiddet uygulamıyor, onu savunmuyor, mücadele etmiyor, sadece sevdiğini kaybetmiş bir insan gibi davranıyor... öldüğünde o rahat yaşasın tüm mal varlığını sadece eşine bırakıyor...
o yüzden sevmek kıskanmak değil şiddet değildir. sevmek kendini bilmektir onun mutluluğunu istemektir ve seni istemeyen seni aldatan birine tek yapılacak şey usulca gitmektir.
Bu ne kadarlık ilişkin
3 buçuk ay oldu
Bence buna tepkini koy
Koyuyorum sinirlenmemi seviyor ahaha başardım falan diyo sinirlenince
Bu çocuk niye boylr sende kiskandir boş ver ne derse desin
Sadece bu değil bazı erkekler beni sinir etmeyi seviyor komik oluyorum sanırım bilmem. Abimde yapıyor aynısını iş yerinde de yapan var. Hakaret etmeden tartışırım
İyi yaptın devam ederse devam et özelden yazsana bana bı