BUYURSUNLAR EFENİM...
İlk üç kişiye bakacağım (sadece kızlar)
İlk üç kişiye bakacağım (sadece kızlar)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Lütfen bana bakarmısın iyi şeyler duymak istiyorum teşekkür ederim
1'den 78'e kadar dört sayı seçer misin? Genel açılım mı? Aşk açılımı mı istersin?
Ben olabilirim.
1'den 78'e kadar dört sayı seçer misin? Genel açılım mı? Aşk açılımı mı istersin?
Öncellikle teşekkür etmek istiyorum isteğimi kabul edip baktığın için.
12, 34, 77.
Aşk.
Rica ederim ne demek.
Son bir sayı daha seçer misin
Ah, pardon gözümden kaçmış. 14
İlk kartın kupa ikilisi. Bu kart karşılıklı bir aşkın habercisidir. Zihinsel paylaşmayı ve sevgiyle tamamlanmayı yaşıyorsun. Dengeli ve arkadaşlık üzerine kurulmuş uyumlu bir ilişkin var. İkinci kartın değnek onlusu. Bu kart sana kendine fazla yüklenmemen ve yorgunluklarını kabul etmen gerektiğini söylüyor. Hayatında risklerle karşı karşıya geleceğin bir dönem olacak. Dikkatli olmalı ve büyük bir sakinlikle bu dönemi atlatmalısın. Üçüncü kartın değnek ası. Moralinin yüksek olacağı bir dönemdesin. Yeni hedeflere adım atacaksın. Eline birtakım fırsatlar geçecek. Bu fırsatları iyi görmeli değerlendirmelisin. Son kartın mahmeke kartı. Hayatında olumlu değişimler olacak. Gerçek aşkını bulacaksın. Sezgilerine güvenmelisin. İçinden gelen sese kulak vermelisin. Mutlu bir aşk hayatın olacak... Işık olsun.
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Niye sadece kızlar ki :'(
Çünkü dün üç tane beyefendiye bakmıştım. Bugün de kızlara bakayım dedim.
Hak geçmesin doğru 😂
Bennnn
Aşk isterim 7 38 91 1
91 olmaz canımın içi. En fazla 78 olur
Pardon 77 o zaman
Tamamdır
İlk kartın tılsım beşlisi. Kendine olan güvenini kaybettiğin, manevi gücünün zayıfladığı bir dönemedesin. İçindeki umutsuzluktan sıyrılıp kendini toparlamalı ve dışa yönelmelisin. İkinci kartın kılıç beşlisi. Bu kart kendinden sonraki kartla değerlendirilir. Üçüncü kartın kupa beşlisi. Yanlış kararlarının farkına varacaksın. Şu an hayatında hüzün ve keder görüyorum. Hayal kırıklıkları yaşamışsın. Melankolik ruh halinden çıkmalı ve önüne bakmalısın. Yeni başlangıçlar yapabilmen için geriye bakmaman gerekiyor. Son kartın değnek ikilisi. Duyguların ve düşüncelerin arasında denge bulacağın bir döneme gireceksin. Bu kart sana harekete geçmen gerektiğini söylüyor. İstediğin bir şey var. Kişi ya da hedef olabilir bu. Bu istediğin kişiye ulaşman için harekete geçmen gerekiyor. Çıkacağın bu yolda başarıya ulaşacaksın. Tecrübe ve bilgi edinecek karşındaki kişiye ona göre davranacaksın. Koruyucu bir kişiliğin var fakat affedici özelliğin yok... Seçtiğin tüm kartlar minör arkana kartları. Bu kartlar günlük yaşamı anlatır.
Hepsi doğru yaa teşekkür ederim 💖🌸💖
Rica ederimmm. Işık olsun🌸
Bana da bakar mısın baya ihtiyacım var 🥲