Evlilik stresi?

• 8 senelik ilişkim var şu an sözlüyüz ben erkek arkadaşıma göre çok daha baskın ayakları üstünde duran bir insanım o daha çok benim gerimde kalan birinin yönlendirmesi ile iş yapan insan önümüzdeki sene için kayınvalidem kızım tarih belirle kendine göre dedi içimde düğün için bir heyacan var fakat sözlüme güvenemiyorum bu konuda çünkü hayatında iş konusunda para için iş seçen ve bunu dramatize eden it gibi çalışıyorum şöyle spor böyle bu diyen bir insan var askere gitti geldi geldiğinde her şeyi boşvermiş şekilde ilerlemeye devam etti ben memurum yeni atandım fakat bu iş beni korkutuyor biraz ben yardımsever bir insanım peçete de alsam dışarı da 3 liraysa 5 veririm sonra nişanlım sen neden onu verdin nasılsa parayı aldıktan sonra mersedese binecek gidecek diye kendi kendine yaptığım iyiliğe konuşuyo. Bana karşı çok alıngan biri sevgisinden her şeyinden eminim ama aklık evlilik konusunda karışık işi tam oturmadı ve sürekli rahatsız olduğunu belirtiyor o işi bırakıp annesiyle organizasyon işine girecekmiş kazandığı ücret aylık 13000 annemle beraber bunu yapacağım diyo bi insan kim nereye çekerse oraya gidiyo adım atmaya korkuyorum biraz düşüncelerinizi alayım ☺️
Evlilik stresi?