Güncellemeler
+1 yıl
Sen de buradasın diyenler kızı bulmak için girdim ve bu soruyu sormak için okuma yazmanız mı yok sizin açıkladım ya sorunun sonunda
Güncellemeler
+1 yıl
Soruda dalga geçen erkekler dilerim aynısını yaşarsınız
O kadar kavga ettim ama hatasını anlamıyor kız burada nasılım diye sormamış başka soru sormuş o da konuyla alakasız şuran çok güzel demiş kızın başka paylaşımlarını buldum hiç te güzel değil siyah saç ve bakımsızdı yüzü de öyle hep sivilceydi esmer di ben ise tam tersiyim ağlıyorum iki gündür burayı da bunu sormak için açtım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sende yeni bir hesap aç güzelsen fotoğrafını koy ve erkeklere yürü onlarla konuş
Ne kaybettiğini anlasın sürünsün 💅
Bana hiç iltifat etmiyordu ilk başlarda zorla kavga ederek ettirdim utanıyorum iltifata diyordu mesajda bile sevglyken ama bu kıza nasıl etti anlamadım
@Coollife01 anlamadım?
Boşan direkt affı olmaz böyle şeyleri , rezil biriymiş kusura bakma ama. Üzme kendini.
Boşanmak kolay değil ki o kadar..
Biliyorum fakat böyle biri değişmez bidaha yapmicam dese de kişinin için de vardır sadece hayatını yanlış insanla zehir etme, seni hak eden biri olsun:)
Bir de kız gerçekten çirkindi ya cidden abartmıyorum... Ona herşeyimi verdim ben oysa ki
Sorun ne biliyor musun, güzellik falan değil. Her şeyini vermek.. İşte o zaman vazgeçiyorlar maalesef ki doğru düzgün seven olmayınca biz kadınlarda taktik yapmak zorunda kalıyoruz ama doğru kişi de ne taktiğe ihtiyaç duyarsın ne bir şeye.
Bana ilk başlarda iltifat etmiyordu kavga ederek ettiriyordum ama başka kızlara kolayca edebiliyor... Zoruma gitti çok
Kendi değerinin farkına var kendine saygı duy ve uzaklaş böyle birinden eğer ki pişman olmak istemiyorsan..
Haklısın çok teşekkür ederim ❤️
Ne demek❤️
Çok ileri gitmediyse bir daha olmaması şartıyla affedin.
Kız cevap vermemiş buna zaten verse demek ki ileri gidecekti
Onu bilemezsin. Zan üstüne iş yapılmaz. Yine de bir daha yapmaması kaydıyla affedin diyorum.
Buradaki tüm evli erkeklerin eşleri kocalarını arasa memlekette evli insan kalmaz.
Sende erkeklere iltifat et
Ben dalga geçmek için yazmadım bu arada haberin olsun, seni umursamazsa kafasında zaten seni bitirmiştir
Sana demedim bazıları çok güzel kızdır kıskanma o iltifat ettiği yazmıştı sildim bende
Zor bir durum umarım hakkınızda hayırlı olur ama dediğim yolu deneyin. Sapık erkeklerden ziyade ünlü erkekler için kullanın bunu
Eşimden başkasına iltifat etmedim ve bakmadım sanırım bu yüzden değerimi bilmedi. .
Olabilir tabii o yüzden normal bir erkeğe iltifat edersen başına bela alırsın o yüzden telefonunu ortada bırak kurcalasın sosyal medyandan ünlü fit erkeklerin fotosunu beğen yorumlar yap
Tamam teşekkür ederim
sen de aynısını yaşat eşine
Ee yani buna sen karar ver
seni bulunduğun bu sitedemi grup takılıyonuz hehehheh? evli kaşarlar.
Ben görünce açtım kızı bulabilmek için ve buldum zaten takılmıyorum burada
o ne yapıyorsa nispet olsun öküze ama burası evli bayanlar sitesi.
Kızı bulacağına evdekine git çat 😂
Çattım zaten merak etme... (
Hmm kötü olmuş
Bas tekmeyi
En büyük korkum bu ☺️
ee adam giriş buraya arada yüükselmesinmi:)
Başına gelsin inşallah
:))) getirilir
Sende aynısını yap
Sende yap