Merhaba 22 yaşındayım 4 aylık hamileyim güzel birisiyim fiziğimde iyi bence ve aldatıldım ve suçlandım yetememişim ona asla sevgi görmedim ve o bana yetemedi beni çok ezdi seni kimse sevmez senden hoşlanmaz kimse seninle yapamaz baban bile seni sevmedi dedi bana ben sevilmek istiyorum kendimi çok kötü ve yetersiz hissediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHamileyken aldatılmak, oldukça zor ve travmatik bir deneyimdir. Üstelik partnerinizin sizi yetersizlikle suçlaması, bu deneyimi daha da zorlaştırabilir. Bu durumda, öncelikle kendinize ve bebeğinize odaklanmanız önemlidir. Aşağıdaki adımlar, bu zor dönemde size yardımcı olabilir: Duygularınızı kabul edin. Bu süreçte, öfke, üzüntü, hayal kırıklığı ve suçluluk gibi birçok farklı duygu yaşayabilirsiniz. Bu duyguları bastırmaya çalışmak yerine, onları kabul edin ve ifade edin. Destek alın. Bu dönemde, aileniz, arkadaşlarınız veya bir terapist gibi güvendiğiniz kişilerden destek almak önemlidir.
Kendinizle ilgilenin. Kendinize iyi bakmak, bu zor dönemde kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. Sağlıklı beslenin, düzenli egzersiz yapın ve yeterince uyuyun. Kararı kendiniz verin. Partnerinizle ilişkinizi devam ettirip ettirmemeye karar vermek, yalnızca size aittir. Bu kararı aceleyle vermeyin ve tüm seçeneklerinizi göz önünde bulundurun. İşte size yardımcı olabilecek bazı özel ipuçları: Partnerinizin sizi yetersizlikle suçlamasına odaklanmayın. Bu, onun kendi suçluluk duygularından kaynaklanıyor olabilir. Kendinize olan güveninizi kaybetmeyin. Siz, aldatılmaya neden olan bir şey yapmadınız. Bebeğinizin geleceği için plan yapın. Partnerinizle ilişkinizi devam ettirmeye karar verirseniz, bebeğinizin gelişimini nasıl destekleyeceğinizi düşünün.
Hamileyken aldatılmak, oldukça zor bir deneyimdir. Ancak, bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatarak, kendinize ve bebeğinize odaklanabilirsiniz.01 Yorumla- +1 yıl
66 kilodan 61 kiloya düşmüşüm tek ağzıma giren şey su yediğimi çıkartıyorum ve açlıktan uyuyamıyorum çok kötü yıkıldık
En İyi Cevaplar
+1 yılHayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Bende çok uzun süredir yalnız ve e enerjik, olgun, tecrübeli, sadık ve arzulu erkeğim. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
Eğer aşık olursam; Saygımı, sevgimi ve ilgimi bariz belli ederim. Çift kişilik düşünürüm. Güvendiğimi ve sadık olduğumu bilir. Sahiplenici olurum, tecrübe ve olgunluğum ile huzurlu ve güvende olmasını sağlarım. Naz ve tribini belli ölçüde çekerim.
Özellikle özel günlerine yakın ona Çikolata sepeti, Çiçek ve Parfüm alırdım. Eve girmeden ya da gideceği yere gitmeden vede iyi olduğunu bilmeden rahat etmem. Tek olsun, benim olsun ve hep olsun isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenellikle bu tarz yani seni ailen sevmedi gibi cümleleri kullanan kişi senin en savunmasız noktarını bilen ve bunları kullanandır ailenle ne geçti aranda bilmiyorum ama baban sanırım sana hiç güzel anı bırakmamış ve sonrasında kalbini açtığın kişide seni koruması sarması gerekirken böyle saldırganlaştıysa fiziksel şiddete de başvurcaktır. Aldatmak genelde hastalık gibidir bir kezle asla bitmez devamı da gelecektir tek yapman gereken bunu belgeleyerek o kişiden ne olursa olsun uzaklaşman olacaktır. Çünkü sevmek korumaktır seni korumayan asla sevemez
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılGerçekten diyecek söz yok böyle erkeklere. Madem gözü dışarıda çapkın bir erkek niye ciddi bir yola girip evleniyor. Yazık günah değilmi şimdi sana. Ortada çocuk olmasa hemen ayrıl falan diyeceğim ama çocuk varmış o yüzden diyecek bir şey bulamıyorum. O yüzden ben artık evlilik gibi şeylerden korkuyorum aldatılırım falan diye istemiyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Yazık olan hem size oldu hemde çocuğa. Neden bu erkeklere tek kadın yetemiyor anlamıyorum. Aldattıktan hemen sonra pişmanlık duyuyor genelde erkekler.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
46Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. yaş 22 olunca hemen buyudunuz sanıp evlenip hamile kalmanız daha buyumediginize işaret sonra sevgili olduğunuz insanla aynı evde yaşayınca ortaya çıkan huyları öğrenince feryat burada tek olan durum çocuğa oluyor anne babaya değil 5 dkk zevk için
06 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Hemen boşan ondan
Ne koca olur ne de baba
Bu şekilde çocuğun doğduğunda daha yetersiz bulacak seni evli olduğun halde dul kalacaksın kendi evinde
Daha yaşin gencecik
O adam kendi çocuğuna babalık yapamaz ama başka bir adamla sen kadın olduğunu hissedebilirsin00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Üzüldüm. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu olsa gerek. Babadan kaçmışsın. Ama doğru adamı bulamamışsın. Sen bir sığırla evlenmişsin. Sadece aldatması değil, şu söyledikleri bile çok ağır sözler. Bu saatten sonra hayatla tek başına mücadele etmeye devam edeceksin. İşin tek iyi yanı (aslında kötü), bu konuda tecrübeli olman. Çocuğunu kendin büyüteceksin. Umarım her şey istediğin gibi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin mi, kocan mi?
Soyledigi sozler cok agir, sen yanlis bir insani secmissin. Her insan hata yapar. Cocugunun babasi gozuyle bakman yeterli. Bu dediklerinden ve aldatmasindan sonra sende ona karsi birseyler hissetmiyorsundur herhalde.
Mesela şu, sen bununla bosanirsan cocugunun velayeti sana kalir mi ve ailen arkanda olur mu? Yoksa cocukla tek basina kalirsin.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSera hanim, sen kendini yetersiz gorme. Toksik insanlari hayatimizdan cikartarak kendimize iyilik etmis oluruz. O s. rfsiz once donsun, hamile karisini nasil aldatmis onu dusunmesi gerekirken birde size olur olmadik laflar soyluyor. Zamanla duygulariniz azalir unututsunuz bu k. pek herifi.
+1 yılKızçem boşa gitsin. Kendi yetersizliğini sana atmasın boşuna, haysiyetsiz herif. Eminim ondan daha iyileri de çıkacaktır karşına. Umudunun bittiği yerde güneş doğar hem, umarım her şey senin için kolay ve huzur dolu olur ❣️
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bu tipler çöpten beterdir dinlemeye gerek yok suç bastı yapmaya çalışıyor ama yaptığı poku silemez iki kötü sözle seni bu şekilde baskı uygulayarak pusturmaya susturmaya çalışıyor gerekeni yapmalısın
01 Yorumla
+1 yılNarsist birisi tarafından yapılan psikolojik manipülasyon örneği. Seni zaten aşağılamış ihanetinin sebebini bedelini bile sana kitlemiş. Senin yapabileceğin hiç bir şey yok. Ayrıl ve hayatına bak. Böyleleri asla düzeltilemez, kaçıp kurtul.
00 YorumlaBaskı kurmuş üzerinde sevilmediğine inandırmaya çalışmış ruh hastası aldatması için bahane değil hiçbir şey madem yetemediğini düşünüyordu boşansaydı işlerine gelmiyor
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılbastırılmış duygularını bence yenmen gerekiyo yetersizlikte snein ne beklediğin ya da onun ne beklediğiyle alakalı zaten ama yaşamayı seviyosan çokta sallama bence
02 Yorumla- +1 yıl
merak etme bi süre sorna sende bualıma girere sıkılır daralır bi şekilde send ebi uhuzur keyf ararsın
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye o zaman hamilelik planladiniz 4 ayda mı her şey değişiyor çok saçma değil mi gerçek bir evlilik aşk sevgi olamaz bu beraberlik
13 Yorumla- +1 yıl
Belki o da öyle sanıyordu...
- +1 yıl
Artık insanlar çok değer verdiği kişilerle olmuyorlar... Korkuyorlar belki de. Az aşk çok mantıkla ilişki yaşıyorlar. Benim gözlemlediğim bu.. Ben gerçekten çok değer verdiğim biriyle olmak istiyorum..
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Sen nasıl gaza gelip bu öküzümsü biriyle evlendin? Suç onda değil sen de. Neyine kandın maaşına mı? Boş tipine mi? İçi boş oluşuna mı!.. Kendim ettim kendim buldum şarkısını dinle bol bol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılAilenin arkanda olduğunu göster ve hissettir. Kızların en çok düştüğü hatayı bazı erkekler maalesef kullanıyor. Bu konuyu annenle konuş...
02 Yorumla- +1 yıl
Sonradan öğrenip çaresizce olanları izlemesi daha mı iyi...
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş olsun. Ona inanma ters piskoloji uygulamış. Güya kendisini paka çıkarmak için yapmış işte. Takılma ona. Çok karakterisiz biriymiş ya bir de hamile eşini bu şekilde bırakmak nedir. Ailene mi gittin sen de
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana kim bakacak. Barışacak mısın onunla
+1 yılNe demek ya madem sevmedi neden evlendi beden çocuk yaptı
Böyle bir şeyi bir erkek eline nasıl söyleyebilir04 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Keşke çocuk yapmadan önce görseydin gerçek yüzünü - +1 yıl
Nasıl oldu nasıl yakaladın
İstersen diğer taraftan da anlatabilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi tanımadan adım atmayın işte sonra böyle ağlarsınız
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi anasına sövecem anasının suçu yok arvadina sövecem olan sana olacak. Ya bırakın böyle adamları ya. Sallama sikleme şu maymunu bak ozaman nasıl degisecek
04 Yorumla- +1 yıl
Allah bebeğine sana sağlık versin. Bak sallama biraz gerçekten göreceksin degisimi
- +1 yıl
Redrim
Bu konularda söylenilen her söz ateşe odun atmak gibi olur. Bu konuya sen karar vereceksin sonuçta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Olayın senle bir alakası yok.
Aldatmak şerefszliktir bahanesi olmaz.
Karaktersz, insan olmayan, yavşklar aldatır sadece.
Gebersin bu tipler00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersiz yaaa böylelerinin ağzını burnunu kıraaksın üzme kendini bebeğini düşün
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bosan o güzel kardeşim al dunya kadar nafaka
01 Yorumla4 aylık kötü olmuş keşke o çocuğu yapmasaydın
04 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBeş para etmez birinin yaptığı şerefsizlikleğe bulduğu bahane seni üzmesin kendine haksızlık yapma
02 Yorumla- +1 yıl
Konuşmaya ihtiyacın var mı?
Gizli Üye(25-29)+1 yılerken evlen ailenle olan sıkıntını sevgiline anlat ilerde evlenince yüzüne vursun sonra seni aldatsın diyecek söz bulamıyorrm bu hikayede yanan bebek oldu
00 YorumlaBaban adam değilmiş elin adamı ne yapmaz ki böyle yaratıklar yüzünden kızların hayatı mahvoluyor
00 Yorumla
+1 yılTakma onu.. sen kendini biliyorsun..9nun dmesiyle degil hersey
00 YorumlaYetemedimde neden hamileyim diyemedin mi senin çocuğun işine gelince öyle gelmeyince böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZihniyetsiz karaktersiz biriymiş.
Yanlış bilgiler veriyor. Tabiki seven değer veren olur. Bu aldatmalar boşanmaya kadar gidebilir. Siz nasıl istiyorsanız
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHem aldatıyor hemde akıl veriyor.
Yani boşanmak en mantıklısı. Böyle böyle ömür geçmez
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten amaç o, seni kendibe bağımlı kılmak, bir insan hamile karısını aldatıyorsa ondan daha aşağılık bir taratık yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyetersiz olan eşin🤷♂️ sen ona aynı şeyleri söylesen napardı acaba, sen yetersizsin desen? yanlış adamla evlilik olmuş.
00 Yorumla
+1 yılYazık bizde kendimizi bir koca bulup sevgiyi onda görelim derken oda bize sırtını dönüyor ama aile bile bunu yapıyorsa başkası neden yapmasın
01 Yorumla
+1 yılErkeğin aldatması daha çok cinsellik yüzünden oluyor. Bizim aldatmamız ise daha çok davranış ve ilgi yüzünden.
01 Yorumlagit bi yakınına abine babana söyle sıksınlar güzel kardeşim kafasına
01 YorumlaBunları başkasının yanında söylet ya da whatsap yazışmalarında konuştur delil topla tekmeyi bas
01 Yorumla
+1 yılNaneyi yerken bize mi sordun kdfjkfkddk komik olma lütfen aklı başında bir haraket yapmayı bile becerememişsin
00 Yorumla
+1 yılEvladın doğduğunda en büyük sevgiyi göreceksin boş ver karşıdakini
00 Yorumla
+1 yılBende aldatıldım ama elden bişey gelmiyor
12 Yorumla- +1 yıl
Gebermesinler ama onlarda mutlu olmasınlar
+1 yılVe sen bu durumda ondan cocuk yaptin? Hak sana
03 Yorumla- +1 yıl
Senin basina daha beteri gelsin mk ksari mademcboyle aldirsaydin ilk 3 ayds mal
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Küfür etmeyeceğim, küfür etmeyeceğimmm :)
01 YorumlaYetersiz olan o sen değilsin
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılböylelerine aynısını yaşatacaksın
02 Yorumla- +1 yıl
İyi demişsin
- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılbazen kısasa kısas lazım arkadaşım
02 Yorumla- +1 yıl
bir halt yiyemez sera rahat ol
+1 yılseninkine bahane lazimmis onuda bulmuş
01 YorumlaBişey olmaz bi kere canı çekmiş
02 Yorumla
+1 yılbu devirdede moda oldu aldatılmak
00 Yorumla
+1 yılE neden evlendiniz anlamadım ben
00 YorumlaBöyle birinden neden çocuk yaptın?
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcınız olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl21 yaşında ne işin var kocada…
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞimdi de daha iy olmuş gibi görünmüyor farkındaysan. Ailenin arkanda olmayışı baya cesaret vermiş beyine
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılsende bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben.
02 Yorumla- +1 yıl
o halde gerisini umursama boş ver :)
+1 yılÇocuğun zarar görür kendine gel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel olmak yeterlilik mi kızlar için
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım benim kıyamam sana ben ya
00 Yorumla
+1 yılVay ş. Refsiz adam psrdon adam dedim
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kötü bir durum
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıladam değil
00 Yorumla Yazık sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. ayrıl gitsin
00 Yorumla
+1 yıl3 saat içinde 2 yaş nasıl büyüdün kız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Sende aldat :D
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hamileyken aldatıldım. Üstelik beni yetersizlikle suçladı. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler