çok çalıştığı için ve yorgun olduğu için ilk buluşmada eve çağıran erkek ne düşünüyordur? Gerçekten nedeni bu mudur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİlk buluşmada eve davet eden bir erkeğin amacı, genellikle cinselliktir. Bu durum, özellikle iki kişi arasında henüz bir yakınlık kurulmamışsa veya erkek, kadının cinsel bir ilişkiye girmeyi isteyip istemediğini bilmiyorsa daha da olasıdır. Ancak, ilk buluşmada eve davet etmek, her zaman cinsellik anlamına gelmez. Bazı erkekler, daha rahat bir ortamda sohbet etmek veya daha fazla yakınlık kurmak için kadını evine davet edebilirler. Bu durumlarda, erkek, kadının rahat hissetmesini ve kendisini güvende bulmasını sağlamaya çalışır. İlk buluşmada eve davet eden bir erkeğin amacını anlamak için, aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmak önemlidir: İki kişi arasındaki ilişki: İki kişi arasında henüz bir yakınlık kurulmamışsa veya erkek, kadının cinsel bir ilişkiye girmeyi isteyip istemediğini bilmiyorsa, eve davetin cinsellik amaçlı olma olasılığı daha yüksektir. Erkeğin davranışları: Erkek, buluşma boyunca kadını cinsel olarak etkilemeye çalışıyorsa, eve davetin cinsellik amaçlı olma olasılığı daha yüksektir.
Erkeğin davet şekli: Erkek, kadını doğrudan yatağa davet ediyorsa, eve davetin cinsellik amaçlı olma olasılığı daha yüksektir. Eğer ilk buluşmada bir erkek sizi evine davet ederse, bu daveti kabul edip etmemek, tamamen size kalmış bir karardır. Eğer daveti kabul ederseniz, kendinizi rahat ve güvende hissetmeniz önemlidir. Eğer daveti kabul etmezseniz, bunu kibarca ve nazikçe yapmalısınız. İşte ilk buluşmada eve davete nasıl cevap vereceğinize dair bazı ipuçları: Daveti kibarca ve nazikçe reddedebilirsiniz. Örneğin, "Şu an için evde vakit geçirmek istemiyorum ama bir sonraki buluşmada dışarıda buluşabiliriz" diyebilirsiniz. Daveti kabul edebilirsiniz ancak cinsellik konusunda net sınırlar koyabilirsiniz. Örneğin, "Eve gelebilirim ama sadece sohbet etmek istiyorum" diyebilirsiniz. Daveti kabul edebilirsiniz ancak cinsellik konusunda istekli olduğunuzu gösterebilirsiniz. Örneğin, "Eve gelebilirim ve seninle bir şeyler paylaşmak isterim" diyebilirsiniz. Sonuç olarak, ilk buluşmada eve davet etmek, her zaman cinsellik anlamına gelmez. Ancak, bu durum, genellikle cinsellik amaçlı bir davet olarak yorumlanır. Eğer bir erkek sizi evine davet ederse, bu daveti kabul edip etmemek, tamamen size kalmış bir karardır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
evet çok çalıştığı için eve çağırıyor beni uğraştırma anam dışarlarda falan geleceksen gel işte eve iki tur zikiyim sonra gidersin demek istiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılTövbe xnxnndd
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
u +1 yılDaha ilk buluşmada böyle yapıyorsa o adamdan olmaz asla. Seninle niyeti ciddi olan bir erkek olmuş olsaydı eve gitmek yerine dışarıda bir yerde buluşmak isterdi seninle. Yani o kadar mekan varken neden evde buluşmak istiyor olabilir sence bir erkek. Amacı bence gayet belli diye düşünüyorum ben. Onun seni sevdiği ettiği yok.
21 Yorumla- +1 yıl
Peki ilk buluşma dışarda yapılmışsa, sohbet hoş ise ve saatler sonra derse eve devam edelim mi hani sohbetimzi vs ne düşünürdünüz? Uzun zaman konuşuyoruz hiç açık saçık sohbet olmamış ise.. o an belki içinden öyle gelmiş davet etmiş.. red edince nazik kaldı.. sonra da hoş mesaj attı ve kalpler atıyor.. anlamadım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
16Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tabiki öyle değil. Tamam sen dınlen, yorgun olmadığın başka bir zaman dışarıda görüşürüz de. Bak nasıl enerji patlaması yaşıyor sjsjsjd
130 Yorumla
Soran+1 yılAynısını dedim hahah. Çok yorgunsan tüm gün yat uyu asla kalkma. Hafta sonu izninde disarda bulusuruz dedim.
Soran+1 yılDaha 1 hafta olmadı dndnd konuşmaya başlayalı.
- +1 yıl
Peki ilk buluşma dışarda yapılmışsa, sohbet hoş ise ve saatler sonra derse eve devam edelim mi hani sohbetimzi vs ne düşünürdünüz? Uzun zaman konuşuyoruz hiç açık saçık sohbet olmamış ise.. o an belki içinden öyle gelmiş davet etmiş.. red edince nazik kaldı.. sonra da hoş mesaj attı ve kalpler atıyor.. anlamadım
- +1 yıl
Yani artık belli yaşlara ve olgunluğa gelmişiniz. Gidilebilir yaa. Çocuk değilsiniz ki 🤷♂️ Bişeyler olacaksa da olacak zaten. Hani daha çok yeni 1 haftadır falan konuşuyoruz desen gitme derdim. Veya sen reddettiğinde çok hırslı veya ters davransaydı yine redflag yerdi. Oradan da yırtmış. Şimdi kendinr şu soruyu sor.
Ben bu adamı istiyor muyum? Ben bu adamla beraber olursam içime siner mi? Arzu ediyor muyum? İstiyor muyum? gibi sorulara cevabıb evetse gidebilirsin - +1 yıl
Evet yaşımız var diye bende ergen gibi tavır göstermedim aaa nasıl davet edebilirsin. Sadece kendimi ifade ettim ve gitmedim o da hoş kaldı, normalde biliyorsun hırslı davranırlar falan o tam tersi bide şaşırdığımolay taksiyi odeyim hafif sarıldı sen sadece in dedi.. fakat yine de birşeyler yaşamak için erkendi sonuçta 1 kere buluştuk..
Ben hoşlandım mı evet.. ben 2 sene yalnızım çok seçerim kimseden hoşlanmam falan.. ama ondan tuhaf bir şekilde hoşlandım.. ve isterim onunla beraber olmaya hani bu cinsel şekilde değil sadece normal bir beraberlikten bahsediyorum, çünkü ben anlarım hemen.. o adamla yakınlık vardı hoş sohbet sürebilecek bir şey yani..
Fakat dedim acaba amacı yatmak mıydı.. 2. buluşma daveti gelir mi.. oturduğumzda dedi haftaya yapalım mı yine olur dedim.. sonra bu olay oldu ve daha davet etmedi birkaç gun geçti... ama her hikayeme kalp atıyor.. anlamadım - +1 yıl
İşte bende beklemedim ondan hep düzgün sohbet ettik diye.. ama ani oldu kaos yaratan biri değilim zaten nazikçe söyledm.. kendisi de tamam dedi o kadar konu açılmadı.. Yaşımız olsa da daha dışarda birşeyler yapabiliriz...
Şunu merak ediyorum beğenmeyen etkek zaten ilk buluşmada sonra hoş mesaj atmaz jest yapmaz ya da kalpler atmaz dimi? Bu net? hani beğenmiş.
Peki sence 2. date ne zaman davet edilmeli? - +1 yıl
Yok ben aşktan bahsedemem, nasıl aşık olacak ben aşık değilim ona.. hani gördüm bayıldım mı olacak. 30+ olan insanlar iş güç sorumluluk daha temkinli davranma başlıyor.. en azından bende.. Kendisi zaten oturduğumzda sordu haftaya yapalım mi yine çıkalım mı.. sonra da eve vardığımda güzel mesajlar attı. Ben o eve konusu geçti diye biraz daralmış olabilirim onu çünkü sevmiyorum o tür şeyler ani olsa da.
Fakat hemen aşık olsa görmek isterdi demeyelim çünkü sağlıklı bir şey de değil. Beni 1 kere gören adam hemen bunaltırsa beni ben kaçarım her şey zamanda güzel - +1 yıl
Ki adamın kendi işi var bu hafta kapatıyor, ve yeni iş açıyor, arkadaşlarla da twnıştım, kendi iş yerine de gittim hani kadın olsa çağırmazdı.. herkes beni gördü sonuçta..
Şimdi bir daha görmek istemezse devet etmezse birkaç gün içinde tamam istemeyebilir... attığı kalpleri neden atıyor çözmüş değilim.. çünkü aylardı takipleşiyoruz ve oyle davranan biri değildi - +1 yıl
Yani görüş yine, bi bak bakalım yine ev muhabbeti yapacak mı? Ben olsam mutlaka kadından bi sinyal beklerim. Yani arada o hafif seksist konuşmayı açması gereken taraf kadın olmalı. Yeşil ışığı gördükten sonra eve davet edersin, gayet normal karşılanır. Biraz sabırsız davranması şüphedr bıraktı beni o kadar
- +1 yıl
Evet ki ben çekinden davranan biriyim herşeye dikkat ederim ve zarif biriyim, bunu kendisi de farketti o yüzden ani mi oldu ne oldu bilmiyorum kötğ konuşmak istemem sonuçta sonuna kadar saygılıydı.. ama dediğin gibi 2 buluşmaya davet ederse ki edecek mi bilmiyorum.. orada bahsetti ama gelir bakalım.. gelirse çıkarım bakalim ne diyecek..
- +1 yıl
Aynen, bi şans daha ver date için bakalım ne olacak, zaten biliyosun kadın karar veriyo. Bence ipler zaten senin elinde ve tutmaya devam et. 2. görüşmede de teklif ederse zaten oluru yok. Bazıları çok profesyonel oynuyo haberin olsun. Yani eve gidip beraber olduktan sonra o centilmen adamdan eser kalmaz, hayret edersin. Ben bu adamda öyle bişey sezinledim. Yani ilk görüşmede, ( ne olursa olsun, ne kadar telefonla sosyal ağdan konuşursan konuş) eve davet ediyosa direk redflag...
- +1 yıl
İşte evet olabilir ben oyle oynayan birine fenk gelmedim hep dürst davrandılar bana karşı, o da ben öyle olduğum için. Fakat o nasıl biridir bilmiyorum.. o aslında şöyle oldu biz oturuyorduk sohbet vs kokteyl içiyorduk sonra dedi bunu içip kalkabiliriz istersen ben de oljr dedim nasıl istersen, hani o eve ben evime diye anladım. Kalktığımızda anladım ki onun evine devam edelim öyle konuşmadık mı dedi yok dedim ben yalnış anlamışım seni o zaman, sorun yok dedi o zaman bir taksi daha çağıralım sen buna bin ben beklerim, sonra da dedğim gibi ödeyip gönderdi ve eve varınca mesaj geldi.. Hala erken büyük konuşmak için.. Fakat dediğiniz gibi 2. date davet ederse anlarız az çok..
- +1 yıl
Ya bir şey soracağım şimdi bu adam davet etti her şey üstlendi tamam.. şimdi davet mi etmeli yine herşeyden sonra yani anlatıklarımdan sonra yoksa ben mi etmeliyim? Hani ben de seni davet edeyim yarın akşam vs mesela? Parasında değilim çünkü hani bende illa erkek öder diye bir şey yok.. sadece doğru olan nedir?
Baya bi uzak kaldım bu flört işlerden..
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Eve davet eden erkeğin amacı sizi anatomik olarak kılcal damarınıza kadar tanımak istemesidir
10 Yorumlabence seni deniyor. Cinsellik istiyor seninde isteyip istemediğini öğrenmek istiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Gerçek nedeni bu değil kısaca bir şeyler yapmak istiyordur tabi ki o anki niyeti çok önemli ya seks yapmak istiyordur ya da normal film izleyip daha rahat oturmak istiyor olabilir ama genelde seks yapmak istiyorlar
21 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
+1 yılsevişmek elbette. önce nabız yoklar hatta belki sana dokunmaz bile sana o güveni vermek için. baktı bu kız eve geliyor demekki bunla sevişilir dicek.
08 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Yok sürekli demedm, aylarca tanışıyoruz hiç demedi.. davet etti dışarda buluştuk saatlerce oturduk, keyifli bir sohbet vardı hoş bir ortwm.. sonra dedi istersen eve devam edebiliriz konuşuruz geç oluyordu çunku... yok dedim eve geçerim ben.. Bana taksi cağırdı taksiyi odemiş, hafif sarıldı sen in sadece dedi.. eve vardiğimda mesaj attı teşekkür ederim iyi ki tanıştık vs.. şimdi kalpler atmaya devam ediyor.. hani sapık gibi gelmedi bana uzun konuşma vardı.. eve devam etse de hayır dediğimde beyefendi kaldı ve hoş davrandı bir daha da o konu açılmadı
- +1 yıl
- +1 yıl
Sen anlamadım ki.. ben sana diyprum ama öyle yazmıyor beni bunalmıyor seni görmek istiyorum bilmem ne atlamıyor. Sadece nasıl davrandığını söyledim. Hiç de öyle ne zaman geliyorsun ne zamna çıkıyoruz aşık mesajlar yok. Yaşımız zaten 30-36.. Bende güvenmem diye ona da söyledim bırda da sordım, böyle yazmanıza gerek yok ki :) gitmek isteseydim gitmezdim neysez
- +1 yıl
- +1 yıl
Neyse kendimi açıkladım zaten yüz defa aynı cumleyi kurmayin bende kurmayacam. Onu düşündüğüm için zaten yazmıştım fakat çocuk değiliz. Niyeti de ne olduğunu bilmiyorum saygışı kaldı mı kaldı o kadar. Bende kolay atlıyorsam 2 sene yalnız kalmazdım bu yaşta. Duymak istedğim bir şey yoktu, geniş bakmak istedim sadece olayı incelemek.
- +1 yıl
+1 yılAdam ilk buluşmayı biraz hızlı geçsin istiyor eğer sende istiyorsan gidebilirsin bi sakıncası yok bem çok kızla ilk buluşmada evde görüştüm sonuda çok güzel oldu😉
01 Yorumla
Soran+1 yılUza ya
+1 yılKesinlikle temiz düşünmüyordur.
Niyeti temiz biri olsa, böyle bir teklifte bulunmaz.
Bir şey yapmayacak dahi olsa.06 Yorumla
Soran+1 yılDiyor ki hiçbir şey yapmam sana. Sadece muhabbet ederiz falan filan.
- +1 yıl
Bunu söylerken, farklı zamanlar içinde hesap yapıyordur. Emin ol
- +1 yıl
Yaşın daha genç ve bu tarz şeyleri pek bilmiyorsun, zaten uygun da değil, sana her daim zarar ve pişmanlık getirir. Vakti gelince ne demek istediğimi anlarsın, inşAllah anlamak için yaşamak zorunda kalmazsın
Soran+1 yılBana güvenmiyor musun , iki olgun insanız, kötü niyetim yok gibi şeyler söyledi. Dedim buluşmak istemiyorum evde. O zaman tüm gün yat uyu dinlen. Hafta sonu bulusuruz. Daha konuşmaya başlayalı 1 hafta bile olmadı.
- +1 yıl
Sana güven aşılamaya çalışan her insan güvenilir değildir. Ancak; güvenilir kişi seni evine davet etmez. Sana tavsiyem, uzak durmalısın. Yoksa pişman olursun vakti geldiğinde ve o zaman, sözlerimi gereği gibi anlamış olursun.
- +1 yıl
şu an genç nesil tamamiyle edep ve ahlaktan yoksun bir halde yetişiyor.
Böyle bir zamanda kim olursa olsun evine çağırdığı zaman gitmemelisin. Hem helâl değil, helâl olmayan şey ise muhakkak pişmanlık getirir insana. Er ya da geç. Birçok örneğine sürekli çevremden şahit oldum bu yaşıma kadar
selam hanfendi niye cagırdıgımı gercekten bilmiyormusun
00 YorumlaBenimde evim var ama kimseyi böyle davet etmedim
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel. En güzeli zaten.
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa mutfakta kolay gelsin olacak
ya da
... kolay gelsin olacak ama hadi hayırlisı
00 YorumlaDışarı çıkarsin o kıçını bir zahmet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılseks için davet ediyordur
00 Yorumla Sen yine de ilk buluşmadan gitme dışarda buluş
00 Yorumla
+1 yılCok riskli nekadar guvemiyorsun ona
01 Yorumla- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hqmaratligini gostermeni isteyecek mutfakta bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellikte amacı
00 Yorumlayok uzak dur kesinlikle ilk buluşma evde olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Cinsellik
00 Yorumla
+1 yılcinsellik
00 YorumlaO kişinin sana saygısı yok
00 Yorumla
+1 yılDoğru değil
00 YorumlaSence
00 YorumlaSanmıyorum
00 Yorumla