Erkek arkadaşınız sizin yanınızda başka bir kızın fiziğine veya kıyafetine yorum yapsa?

Erkek arkadaşınız insanların kıyafetlerine, tarzına sürekli yorum yapan biri olsa ama sizin aranızda bi şakalaşma gibi bişey olsa genel olarak bununla ilgili.
Sonra o, yoldan geçen bi kıza dese ki bak bunun beli güzel bu crop giyebilir bu giysin dese ne hissedersiniz? Ona kızmaz, sinirlenmez misiniz?
Önceden de mesela göbekli kilolu birini gördüğünde o ne lan öyle o göbeği bide sergiliyo falan demişti. O giyilir mi o kiloya vs. demişti. Şimdi de zayıf fiziği güzel birini gördü neymiş beli güzel... Ben ona aynı şeyi yapsam şu gelen erkeğin kası ne güzel desem bana bağırır kızar. Ben ona kızınca sorun oluyo.
Benim yanımda, bana kız hakkında "beli güzel" dedi ya. Bu giyebilir bak dedi bu giysin dedi cropu
Adını da söyleyemiyo yanlış biliyo scrop mu scrap mı neyse işte diyo onun adı neydi diyo. Sonra ben bi süre trip attım. Bana diyo ki trip atcak bişey yok 1 saattir peşinde it oldum sana diyo.
Ama o yaptı o dedi ve benim 1 saatlik surat asmama bile tahammül edemiyo. Sinirlenmeye başlıyorum bende diyo. Yoruldum gücüm kalmadı hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak diyo. Soruyorum size, (iki buçuk yıllık erkek arkadaşım o benim) sevgilinin yanında sevgiline bi karşı cins hakkında şurası güzel denir mi?
Erkek arkadaşınız sizin yanınızda başka bir kızın fiziğine veya kıyafetine yorum yapsa?