Ailenizin istemediği biriyle ilişkiye devam eder misiniz?

Ailenizin istemediği biriyle ilişkiye devam eder misiniz?

Ailem istemiyorsa maalesef olmaz. Eski ev arkadaşımı annem sadece 2 dk görmüştü ve bu kızla yapamazsınız dedi. Kızla değil kavga, en ufak kötü sözümüz olmamıştı. Of anne 2 dk gördün sadece abartma daha hiç tartışmadık bile dedim, ben iyi enerji almıyorum dedi ve aynı eve çıkmanızı istemiyorum dedi. Ben dinlemedim ve yaşamadığım kötü şey kalmadı. Önceki iş yerimde annem teklifi kabul etmemi hiç istemedi, içime sinmiyor dedi ve hayatımın en kötü 1 yılını yaşadım. Yani bu saatten sonra özellikle annem olmaz derse, olmaz ama mantıklı bir sebep sunmalı
Ben kimseyi dinlemem kendi kalbimin sesini dinlerim. Sonuçta o insan ile bir ömür geçirecek olan benim buna ailem değil ben karar veririm. O yüzden kimseyi dinlemem ben. Ailemde beni seviyor benim kararlarıma saygı duyuyorsa benim yanımda olur bana destek falan çıkar diye düşünüyorum ben. Bana destek olmalarını isterim ben köstek değil.
Kendim yaşadığım bir olay ve sevgimin arkasında durdum ama değmedi çünkü bu karşılıklı olması gereken bir durum sevdiğiniz insan eğer gerçekten sizi istiyorsa ailenizin gözüne girmek için sizi üzmemek için çaba gösterir diye düşünüyorum çok büyük emek isteyen bir konu eğer öyle bir partneriniz varsa sizi zaten şeçime atmaz
Mantıklı olanı dinlerim gözüm kapalı kalbimin sesini dinlersem beni yanıltabilir. Ailemde mantıklı bir açıklama yoksa her zaman kalbim ve aşkımm
Kaybetsen bile kendi yolundan giderek kaybet herzamn kendini dinle
Cevap
19Cevap
Ben her zaman kalbimi ve aklımı dinlerim. yani ikisi bir arada olur.. ama ailemi ya da başka kimseyi dinlemem. kendi kararlarımı veriyorum her zaman.
Ailemi dinledim pişman oldum. Siz kalbinizin sesiini dinleyin en azından o kişi eğer sizin için hataysa da şu hayatta kendi hatanızı yapmış olursunuz başkalarının hatalarını yaşamazsınız... bu daha öğretici oluyor emin olun
Ailem bana müdahale ediyorsa ortada ciddi bir durum var demektir. Ailemi kırmak istemem eğer haklı nedenleri varsa zaten bunu ben de fark ederim. Keyfi şekilde birini istemeyecek ve bana karışacak bir ailem yok şükürler olsun..
Benim için hangisi iyi olacaksa onu dinlerim bir kişiye körü körüne bağlanmam ciğeri beş para etmez insanlar için ailesini karşısına alan insanlarda var.
Şöyle neden istemiyorlar? Orası önemli arada kalmak zor ve yıpratıcı o yönden mantığıma yatmaz zaten.. benim için kalp ve mantığın olabildiğince dengede olması önemli…
Arada gerçekten sevgi saygı güven üçlüsü varsa kafada soru işareti yoksa bence aile istemese bile sevdiğin insandan vazgeçilmemeli. Çünkü eninde sonunda bir şekilde kabul ediyorlar.
Ailemi çok dinledim be ama zarar ettim bundan sonra kalbim mantığım ne derse o tabi ne kadar kaldıysam kendime...
Etmem. Aileler ileri görüşlü bu konuda aşk gözümüzü kör eder bazı saklanan gerçekleri göremeyiz
Sonradan üzüleceğinize şimdiden üzülün
Aile mi dinlenecek. Kendimi dinlerim ben genelde kalbimi de değil çok fazla. Aklım ne diyo ona bakarım
Buna 5 yıl önce kalbimi diyen ben öyle bir aldım ki boyumun ölçüsünü😂 Şimdi kesinlikle ailemi diyorum☺️☺️☺️
Kalbimi dinledim her zaman ama aileyi dinlemek çoğu zaman daha mantıklı
Kalbimi ailemi sevrim tam da sevdim adam dan vaz geçmem
Ben herkesi dinlerim ama yine kendi bildiğimi okurum.
Hem ailemi çünkü annem hissediyor garip şekilde hem de kalbimi.
Annemin dedikleri hep doğru çıkıyor o yüzden annemi dinlemeyi tercih ederim
Mantığıma yattığı sürece kalbimi dinlerim. Mantıklı gelmeyen en ufak pürüz varsa da ailemi dinlerim.
Annemin ve babamın sözünden çıkamam. Aşkımı kalbime gömer giderim.
kalbimi dinlerim ve sonra ailem haklıymış derim
Ederim o kişi sorunluysa bile benım yaşayıp görmem lazım. Kendim düşer kendim kalkarım.
@enthusiasticpq bence ailenin düşüncesi de önemli çok önemli olmasa da
Herkesin kendi fikri çocukluğumdan beri istediğimi yaparım. Fikir söylerler ama diretmezler üzerimde. Çünkü annem kıskanc bir insan beni başkalarından kıskanırdı. Hayatıma son giren kişiyide istemedi ama Şu an hepsi diyorki iyi ki onunla olmussun iyi ki Allah karşına çıkarmış. Demekki bildiğim daha çok şey varmış. Herkesin ailesi bir olmuyor maalesef
Aynen öyle söyledigin gibi aileden aileye değişir kişiden kişiye değişir kötü bir şey olduğunda ben demiştim diyorlar çünkü
Kendimi dinlerim daha çok ama aileden de bir fikir alırım genede kendi bildigimi yaparım net.
Aklımı ve mantığımı dinlemek her zaman tercihim olmuştur
Deneyimi olanı ve mantığım ile birlikte kalbimi
Şimdi kalbimi mi beynimi mi dinleyim, anlamadım ki ben şimdi neyleyim
Hangi taraf, bugüne kadar kalbimde daha çok yer etmişse, o tarafı dinlerim.
Kalbimin ve beynimin okey dediği kişi veya olaylarda çevre görüşlere pek başvurmam
Bilmiyorum ya ama büyük ihtimalle ailemi dinlerdim istemiyorlarsa bir sebebi vardır
Ailem evlenmeyecek ben evleneceğim o yüzden kalbimi dinlerim.
Kalbimi s*keyim ailemi dinlerim çoğu şeyde haklılar tecrübe etmişler görmüşler yaşamışlar onları dinlerim
Aklımıza noldu 😀
Çevrimdışı alsjkdf
Eee kimseyi dinlemeye gerek kalmadı 😄
Kalbini dinlemelisin hata yapacaksa da sen yap sonra kimseye sizin yüzünden demezsin
Vicdanımı
Mantıkla hareket etmeyi severim her zaman.
ailem bana bu yastan sonra karısmaz
Hangisi işime geliyorsa onu dinlerim 😄
Kalp dediğimiz şey esasında beyindir.
Kalbimi de dinlerim ama ailemi daha çok..
Her ikisini de dinlerim kafama uyanı yaparım
Kalbimi dinlerim. Ailem yanıldı 😅
İkisini de dinlerim bildiğimi okurum 😂
Sorgulamasız aile derim, benimkiler karışmaz bile.
İkisini dinler bi değerlendirme yaparım
Bu hangi film merak ettim bilen var mi
Kalbimi tabii ki de
Kalbimi... tabiiki de...
Kendi bildiğimi okurum hep
Kalbimi dinlesem her şey değişik olurdu :)
kime hak veriyorsam,
Ailemde kalbimde beni dinler
Aile
Kalbimi
Ruhumun titreşimini...
Kalbimi
ıkısınıde dınlemelıyız
Kalbimi ve mantığımı
kalbımı sonucta hayat benim. ah ulan hayat
Kalbimi
Beynimin sesini 😂
kalbim tabiki