Güncellemeler
+1 yıl
Arı vız vız vız
Güncellemeler
+1 yıl
:(
Arıcılık yaptığını biliyor bizim ailenin. Bana hikayesine cevap vereyim de iletişim başlasın diye arıyı hikayesine attı gibi geldi. Ne diyorsunuz? Saçmalıyor muyum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sadece arı mi paylaşmış
Arı paylaşmış , arı balın içindeydi, onu kurtardığı bir video çekmiş atmış
Kendince evet imalı gönderi paylaşmış
Cevap yazmam için attı biliyorum ama yazmadım
Tamamen size kalmış
Matematik öğretmeniyim ben, Erşan kunerinin köye öğretmen olarak gittiği sahnede arka arkaya çarpma sordukları bir sahne vardı. Onu paylaştı biraz önce. Bu da mı bana değil :/
Ölüyor senin için
Valla bende IQ sayısal anlamda çok ama duygusal zekam yok ya galiba
Madem öyle yazsana ona
Yazmıcam ölsem yazmıcam
İyi bekle başkası kapsın
Beni de kapabilirler , o neden korkmuyor?
Düşünmüyordur bunu
Ben geçenlerde üzgün şarkı paylaştı. Dayanamadım güzel şarkı nasılsın görüşmeyeli naparsın yazdım. Bana sadece teşekkür ederim yazmış. Ben buna tutup tekrar mesaj filan atacak kadar gurursuz biri değilim. Bence gerçekten istese ben mesaj da attım uzatırdı sohbeti. İyiyim sen nasılsın demedi ki. Öyle olunca bende görüldü attım geçtim. Rica ederim diye uzatmam gerekir miydi sence?
Rica ederim diyebilirdin bence , devamında okey , sağol, tamam falan dediğinde yapsan daha normal olurdu bence
Ama o iyiyim sen nasılsın filan demedi ki. Sadece teşekkür ederim diyip geçti. Böyle kendimi o istemediği halde sohbeti uzatmaya çalışıyor gibi hissedecektim.
O zaman bu çocuk hasta arıyı , balı ve arıcıyı seviyot
Seviyor*
Hahahaha :) beni sevse duramaz yazardı bence. Yemliyordur belki çantada keklik durayım diye
Bilemiyorum sende ne çok takıldın boşversene o kadar samimiyetiniz yok belli ki neden bu kadar takıntılısın
Seviyorum çünkü bayadır
Platoniksin demek peki onun hoşlandığı ya da sevdiği birisi var mı
Ben ona sevdiğimi demedim ki hiç. O seviyorum diye kaç kere dedi bana. Smsle sesli mesajla, konuşurken de dedi telde kaç kere. Ben bir kere dedim mesajla sadece. Bir kere diyen gerçek aşık defalarca diyen sevmiyor olabilir mi
Galibaa öyle oluyor 🫥
Kız bu çocuk sana aşık aşık
Daha önce sevdiğini itiraf ettiği zamanlar oldu. Smsle, ses kaydı ile. İki kere de telde konuşurken söyledi. Ama araya zaman ayrılık girdi. Siz dalga geçtiniz ama ben ciddi olayı yazdım şu an size
Kız boş ver takılma ya ne yakıyorsun kafana isteyen gelir
İşaret falan göndererek olmaz ki bu işler
Zaten atlamadım ama işaret gönderdi mi yoksa ben kendi kendime mi kurdum diye merak ettim sadece
Matematik öğretmeniyim ben, Erşan kunerinin köye öğretmen olarak gittiği sahnede arka arkaya çarpma sordukları bir sahne vardı. Onu paylaştı biraz önce. Bu da mı bana değil :/
Arıcı diye bir meslk mi var
Git meslekleri öğren ben arı san kurulu başkanıyım
Evet arıcılık yapıyor babamgil. Bal yemiyor musun hiç?
Bu ekonomiyle pek değil
Balı bal arıları yapıyor, onlara da bakan insanlar var. Kışın Ege’de yazın iç anadolu da duruyorlar kovanlarla. Taşıyorlar oradan oraya
He bilgilendirdiğin için sağol
Abla git yat uyu ya
Bu saatte mi? Sebep? Bu bey bana daha önce defalarca sevdiğini söyleyen biri. Araya mesafe gurur girdi. Adım atamıyoruz. Bana çaktırmadan gel gel mi yapıyor diye merak ettim
Gel gel dese ne olacak gidecek misin yanına
Niye gideyim? Daha önce defalarca çağırdı gitmedim. Geçenlerde gördüm çok kötü oldum, kaç gün ağzım kulaklarımda gezdim sonra bir hüzün. Allahım yarabbim. Duygu dengem bozuldu
boş ver gitme böyle ufak göndermelere de takılma
Sizlere sordum sadece yoksa atlamadım zaten
Peki
Bence sana yazıyor
Böyle balın içinde arı vardı, arıyı kurtarmış balın içinden, onu videoya çekmiş, onu paylaşmış
Kesinlikle sana yazıyor
Sana. b İr. konu daniscam
Direk bana yazsa olmaz mı ya, hikayeye cevap atayım diye yaptı ama atmadım
Bir konu
Sana pas atıyor
Pası gördüm ama kabul etmedim. Buyur danış
İyi yapmışsın beni ekelrmisin
Hayır ne alaka
Alınma
Daha önce sevdiğini defalarca itiraf eden biri ama bu kişi
Eskide kalmış
Fikrim yok