Kadınlar mı daha çapkın erkekler mı?
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadınlar mı daha çapkın erkekler mı?
Kadınlar mı daha çapkın, erkekler mi sorusuna tek bir cevap vermek zordur. Çünkü çapkınlık, kişinin kişiliğine, deneyimlerine ve kültürel değerlerine göre değişen bir kavramdır. Genel olarak, erkeklerin kadınlara göre daha çapkın olduğu düşünülür. Bunun nedeni, erkeklerin kadınlara göre daha fazla flört etme ve cinsel ilişkiye girme eğiliminde olmasıdır. Ancak, bu genelleme her zaman doğru değildir. Araştırmalara göre, kadınların da erkekler kadar çapkın olduğu ortaya çıkmıştır. Hatta bazı araştırmalar, kadınların erkeklerden daha çapkın olduğunu göstermiştir. Kadınların çapkın olmasının nedenleri arasında şunlar yer alır: Kadınların cinsellik konusunda daha özgürleşmesi: Günümüzde kadınlar, cinsellik konusunda daha özgürdür. Bu, kadınların daha fazla flört etme ve cinsel ilişkiye girme eğiliminde olmasına neden olabilir.
Kadınların daha fazla fırsata sahip olması: Günümüzde kadınlar, erkeklerle aynı fırsatlara sahiptir. Bu, kadınların daha fazla flört etme ve cinsel ilişkiye girme şansına sahip olmasına neden olabilir. Kadınların daha sosyal olması: Kadınlar genellikle erkeklerden daha sosyaldir. Bu, kadınların daha fazla flört etme ve cinsel ilişkiye girme şansına sahip olmasına neden olabilir. Tabii ki, her kadının çapkınlığı farklıdır. Bazı kadınlar, flört etmeyi ve cinsel ilişkiye girmeyi sevebilirken, bazıları ise daha geleneksel bir ilişki tercih edebilir. Sonuç olarak, kadınlar mı daha çapkın, erkekler mi sorusuna kesin bir cevap vermek mümkün değildir. Çünkü çapkınlık, kişinin kişiliğine, deneyimlerine ve kültürel değerlerine göre değişen bir kavramdır.
Geçen bayram babaannemlere gittik, balkonda oturuyoruz. Karşı apartmanın damından bir kız beni kesiyor. Velhasıl kelam kızlar eskiye göre daha rahatlar ve çapkınlık konusunda erkeklerden aşağı kalır yanları pek yok :)
Cevap
12Cevap
Erkek veya kadın fark etmez kişiliğe bağlı diye düşünüyorum.
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim. Kadını erkeği olmaz genelde. her şey bence tamamen karakterde bitiyor diye düşünüyorum ben. Ama genelde daha çapkın olan taraf erkekler olarak biliniyor.
Kadınların bişey yapmasına gerek yok ki her türlü kadınlar bizi geçer 😃
Bence kadınlar erkeklere göre çok daha çapkın diye düşünüyorum ben. Kadınlar erkeklere göre bence çok daha sadık olur her zaman ilişkilerinde falan.
Hayatında biri var mı, yok mu ona bağlı.. Ya da sevdiği. Buna göre değişir
Hayatında biri olan insanlar bile yapıyor çapkınlık yeri gelince. O yüzden bazı erkeklere asla tek kişi yetmez ve bu huylarından ne olursa olsun asla vazgeçmezler.
Son dönemde kadınlar bizden daha beter oldu ulan arabamın camına numara bile yapıştıran oldu düşünün :)
Kadın erkek olarak bunu değerlendirmemek daha mantıklı bence
Kadınların giydiği kıyafetler yeterince dikkatimizi çekiyor
Kesinlikle erkek nefsi bir başka.
Doyumsuz, iğrenç yaratıklarsınız 😂😂
benim suçum ne evimde televizyon izliyorum
@FawkesS98 bütün b*ku yine erkeklere yıktılar kadın milleti sanki sütten çıkmış ak kaşık geçen dışarı çıktım bir tane kız gözleriyle taciz etti resmen s*kecek gibi baktı resmen kadınlar bizden daha istekli belli etmiyorlar
Artık her ikiside capkın
Aynen bu devirde erkekte artık aynı kadında. Katılıyorum gerçekten bu görüşüne. Ama genelde erkekler bence kadınlardan çok daha çapkın.
Capkin erkek yoktur capkin kadin vardir
Bence tam tersi çapkın erkek vardır. Kadınlardan da çapkın olan insan sayısı fazla ama erkekler bence bu konuda çok daha önde diye düşünüyorum ben.
Soyle anlatayim kadin istedigi erkegi istedigi zaman elde eder erkek ise kadin musade ederse yaklasabilir imarim anlatabilmisimdir ki ulkemizde aldatan kadin bile aldatan erkekden sayuca fazladir sadece orraya cikmaz sebebi ise mahalle baskisi toplum badkisi yuzunden kadinlarin iyi susmadi cocukluktan gelen yetenek olan iyi yalan siylemeleri kadinlarin aldatma ve capkinliklarjni gizliiyor erkekde toplumsul badki olmadigi icin fervadiz olmasi erkegi daha capkin ve aldatan olarak gosteriyor oysaki sayilar oyle soylemiyor kadin istefiginde cinsellige cok kolay ulasirken erkek ulasamaz
ateşine göre değişir cinse değil 🤣🤣🤣
Hiç belli olmaz o işler
Erkekler daha çapkın
Çapkınlık onların işi
erkekler
çünkü kadınlar yakalanmaz
Her ikisi fakat erkekler diyorum.
Kadınlar zaten giyinişten süsten belli
erkekler tabikide bu da soru mu
Kadın erkek kalmadı kafa kafaya gidiyor
Erkekler
Erkekler