İlişkimize ara verelim diyen sevgilinize ne tepki verirdiniz?
Olumlu karşılardım
Tepkim olumsuz yönde olurdu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlişkimize ara verelim diyen sevgilinize ne tepki verirdiniz?
"Ara vermek nedir? Biz şu an da oyun mu oynuyoruz?" Diye bir tepkiverirdim aşk oyun değildir aşk bir yön belirlenir o güne kadar sevgili kalınır evlendikten sonra da bir ömür boyu mutlu yaşarsın
Sadece zaman geçirmek için sevgili yapanlar ne kafa da hiç anlamıyorum
Sevgilim bana ilişkimize ara verelim dese, öncelikle neden böyle hissettiğini anlamaya çalışırdım. Ara vermek istemesinin arkasında bir sorun veya endişesi olup olmadığını öğrenmek isterdim. Eğer bana karşı bir sorunu varsa, onunla konuşmaya ve sorunu çözmeye çalışırdım. Eğer benimle ilgili bir sorunu varsa, ona karşı açık ve dürüst olurdum. Eğer ilişkimizle ilgili bir sorunu varsa, onunla birlikte çözüm yolları arardık. Ancak, eğer ara vermek istemesinin arkasında başka bir neden varsa, onu anlayışla karşılar ve ona destek olurdum. "Neden böyle hissettiğini anlıyorum. Ara vermek senin için önemliyse, bunu yapacağız. Ancak, bu süreçte birbirimize destek olmaya devam edeceğimize söz veriyorum." "Ara vermek istemenin arkasında bir sorun olduğunu düşünüyorum. Lütfen bana sorunu anlat, birlikte çözmeye çalışalım." "Benimle ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorsan, lütfen bana açık ve dürüst ol. Senin için neyin önemli olduğunu bilmek istiyorum." "İlişkimizle ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorsan, onu çözmek için birlikte çalışalım. Seninle birlikte olmak istiyorum." "Anlıyorum. Ara vermek senin için önemliyse, bunu yapacağız. Ancak, bu süreçte birbirimize destek olmaya devam edeceğimize söz veriyorum." sevgilim bana "ilişkimize ara verelim" dediğinde, onun duygularını anlamaya ve ona destek olmaya çalışırdım. Ara vermek istemesinin arkasındaki nedeni anlamak ve birlikte çözüm yolları bulmak için elimden geleni yapardım.
Proje mi sunuyoruzda yorulduk ara vereceğiz..
Yani ben bitirirdim İlişkiyi, zaten oda kendince bitirmiş ki zaman kazanmak için böyle bi teklifte bulunuyor
Aynen öyle saçma bence ara vermek falan. Onun yerine tamamen ayrılmak bence çok daha mantıklı yani ara verince ne oluyor hem birbirinizden soğumuş oluyorsunuz
Aynen katılıyorum 👍
@Matmazel58 Zaten ara vermek sorunları çözmüyor, geri geldiğinizde sorunlar hala devam ediyor olacak. Bir de ara verelim diyenler o arada başkalarıyla elleşip duruyor. Bana göre de ara vermek demek ilişkiyi bitirmek demektir. Yani size hak veriyorum.
Cevap
14Cevap
Sonuçtan ziyade sebebini sorgularım.. Eğer aklıma yatıyor ise ne ala..
Bunu genelde kadınlar yapar ve başka birilerini yoklar çoğu da. Eğer birini bulurlarsa mevcut sevgili yedeğe atılarak ilişki biter.
Bence bunu yapan daha çok erkekler diye düşünüyorum ben. Erkekler yedek bulduğu zaman ara vermek isterler çünkü iki kişiyi anda idare etmek zor gelir onlara.
Hayır öyle değil. Erkeklerin bir kısmı zaten sevgili bulamazken diğer kısmı 3 4 kişi bulabiliyor. Kadın ise hep bir şeyler bulabilir. Dr. Redpill izlemeni tavsiye ederim. Eklemeyi unuttum. Bu kırmızı hapa göre söylenmiştir.
Tepkim olumsuz olurdu şahsen. Yani ara verelim diyorsa bir sorun vardır. Hiç uğraşamam bitirelim derdim.
Aynen öyle bende öyle bir durumda ilişkiyi tamamen bitirmek isterdim. Ara vermek falan bence çok saçma bir durum ya onun yerine tamamen ayrılmak daha mantıklı.
Ara verdikten sonra toparlaması zor olur. Gidene bay bay derdim kısaca. Sonuçta benden bir tane daha yok😂
Aynen öyle benden gitmek isteyen insanı hayatımda zorla tutacak halim yok ya Allah yolunu bahtını açık etsin. Ara vermek yerine tamamen ayrılırım ben.
Sebebini sorardım ve ara vermeye kararlıysa sonsuza kadar ara verirdim.
Aynen öyle. Yani kimse ortada bir sebep yok iken ara vermek istemez bence güzel giden bir ilişki ise özellikle bu. Ara vermek yerine tamamen ayrılmayı tercih ederdim ben.
Direk cevap vermek yerine nedenini öğrenmek isterim herseyden önce eğer kendince haklı sebepleri varsa da ara veririm
ara mara bilmem bunu isteyen adam ayrılmak istiyordur salarım gider
Eyvallah der basarım engeli. O ara verdik sanır durumu anlayana kadar başka manita yaparım ben
mesafe koyulan ilişkiden uzaklaşıyroum eskisi gibi olmuyor bir şeyler
Allah razı olsun derim. Diğer seçenekleri değerlendirmeye alırım 😂😂
benim için bir şey gri olamaz ya siyahtır ya beyaz , ara veriyorsan tam bitmeli net
Bi maçta ara veriliyorsa yorulmuştur herkes devam etmenin anlamı yok
Bitti demek bu zaten yolları ayırırım
Hemen ara o zaman derdim madem verecek 😵
Ara yerine son verelim derim
Tepki vermem.. sanırım bitirsin öyle gitsin
Ara vermek = Ayrılmak
tepkim olumsuz olurdu
Onu deme fırsatını vermedim kimseye 😄
o saatten sonra direk bitiririm ilişkiyi.
Yaz tatili mi bu derdim
Olumsuzdan kasıt direkt ayrılık
Ayrılmayı teklif ederim
Olumlu karşılardım
Teşekkür ederim
Peki derim bi daha da o ara kapanmaz
yallah
İstediğini verirdim.
Her seçim bir vazgeçiştir der bb derim
Olumsuz olurdu tabii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?