Sevgilim evlilik teklifi düşünüyor?

Arkadaşlar ben Amerika da yaşıyorum ve her yaz 3 ay İstanbul'a geliyorum bu yaz istanbuldaydım mayıstan ağustosa kadar ben sevgilimle Ağustos 4de buluştuk iki gün sonra sevgili olduk. Neyse Ağustos 16 Amerika’ya geri dönüyordum. Doncem diye her gün buluştuk saatlerce oturduk konuştuk birbirimizi tanıdıkça çok iyi anlaştığımızı ve muhabbetimiz çok uyumlu olduğunu fark ettik ve bana ben seni her türlü beklerim dedi. İsmimi profiline koydu Amerika’ya geldiğimde duvar kağıdı koydu saatine de benim resmimi koydu hikayeler paylaşıyor baya benle ilgileniyor sevgisini çok gösteriyor. Şu iki gundur nişan diyor bana ama ben dedim bunları konuşmak erken dedim. İstiyorum ama yani bi yavaş olalım falan dedim. Bu arada annemle tanıştı bende annesiyle tanıştım çünkü Amerika gidicem ve ikimiz emin olmak istedik birbirimizden hem çok daha iyi tanımış olduk nasıl insanlar diye ama şöyle bir şey var her şey çok acele oldu bunun sebebi de Amerika’ya gidicem ve yuz yüze olmayacaz diye ama benim için de kolay değil hemen annemle tanıştırıyım ama iyi oldu en azından rahat geziyorduk falan. Neyse bana diyor yazın evlenme teklifi falan yaparım diyor kışın da nişan ya da çok erken diyorsan nişanı erteleriz dedi. Arkadaşlar daha bir aylık sevgilim ben çok gerildim ne yapıcam bilmiyorum.

Sevgilim evlilik teklifi düşünüyor?