Arkadaşlar ben Amerika da yaşıyorum ve her yaz 3 ay İstanbul'a geliyorum bu yaz istanbuldaydım mayıstan ağustosa kadar ben sevgilimle Ağustos 4de buluştuk iki gün sonra sevgili olduk. Neyse Ağustos 16 Amerika’ya geri dönüyordum. Doncem diye her gün buluştuk saatlerce oturduk konuştuk birbirimizi tanıdıkça çok iyi anlaştığımızı ve muhabbetimiz çok uyumlu olduğunu fark ettik ve bana ben seni her türlü beklerim dedi. İsmimi profiline koydu Amerika’ya geldiğimde duvar kağıdı koydu saatine de benim resmimi koydu hikayeler paylaşıyor baya benle ilgileniyor sevgisini çok gösteriyor. Şu iki gundur nişan diyor bana ama ben dedim bunları konuşmak erken dedim. İstiyorum ama yani bi yavaş olalım falan dedim. Bu arada annemle tanıştı bende annesiyle tanıştım çünkü Amerika gidicem ve ikimiz emin olmak istedik birbirimizden hem çok daha iyi tanımış olduk nasıl insanlar diye ama şöyle bir şey var her şey çok acele oldu bunun sebebi de Amerika’ya gidicem ve yuz yüze olmayacaz diye ama benim için de kolay değil hemen annemle tanıştırıyım ama iyi oldu en azından rahat geziyorduk falan. Neyse bana diyor yazın evlenme teklifi falan yaparım diyor kışın da nişan ya da çok erken diyorsan nişanı erteleriz dedi. Arkadaşlar daha bir aylık sevgilim ben çok gerildim ne yapıcam bilmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir aylık sevgili için erken bence oraya gelmek için yapiyirvopabikir
Bunu bende düşündüm yalan yok ama ben hep şey diyorum İstanbul'da yaşamak istiyorum diye ne dicek diye sen nasıl istiyorsan diyor bana ama İstanbul zor diyor şartlar falan, haklı da ama işte ben kimle sevgili olsam bunu düşünmüş olmam gerek acaba Amerika’ya gelmek için mı diye ama sevgisini de çok güzel gösteriyor çok düşünceli bilmiyorum kafam karışık zaman gösterecek heralde
ordan bul ama mantıken burdan kimi bukursan bul oraya gelir yüzde 90 normal sadece Zaman tani tanımak için hatta o da oraya gelsin biraz vs
burada çok Türk yok benim yaşadığım bölgede çok denedim ama yapamadım sonra şimdiki sevgilimle tanıştım aynı mahallede yaşadığımızı öğrendik ve hemen zaten iyi anlaşmaya başladık çok değer veriyor bilmiyorum hepsi Amerika’ya gelsin diye değildir o hissiyatı vermedi ama iyi olur onun içinde yani kötü bir şey değil istemesi çünkü Türkiye zor bir ülke onu da anlıyorum ama beni sevdiği için evlensin istiyorum başka bir şey değil
Oralı ile evlen olmaz mi
Olmaz kanka din farkı var ve kültür çok farklı istemiyorum ben yapamam
Ben olsam evlenirim ama benim oraya gitmem imknasiz
Yani ben yapamıyorum asla anlaşamıyorum ailem istemez zaten bende istemiyorum herkes için değil
senin baska sevgilin yokmuydu ayrıldınız mı ondan
Evet çoktan bitti onla
ondan sonra bu kacıncı kişi
Birinci
nasıl tanıstın neler hissediyorsun
Bunu ailene sor
Babam daha bilmiyor zaten şu an hiç söylemeyi düşünmüyorum ama annem sadece çok daha erken bunları konuşmak diyor çok yenisiniz dedi hayır demiyor evet de demiyor. Evlilik teklifi yazın Ağustos yaparsa zaten 1 sene oluyor yaşımız 22 onun 23 aslında ideal ama sadece teklif bilmiyorum sadece daha bir aylık sevgili olduğumuz için acele geldi ondan
Abd, de yaşayıp evlenmek isteyen tek sensin biliyon dimi
Ya ben evlenmek istemiyorum ki şimdi okuyorum zaten çalışmıyorum para yok evlenemem yani sadece teklif ne zaman hazır hissedince o zaman evleniriz diyoruz ikimiz sadece rahat olalım aileler bize güvenerek salsın gezmeye gidince falan diye bilmiyorum