2 yıllık ciddi ilişkim vardı çocukluk arkadaşıyız ayrılalı 4 ay oldu kavgalarda küfür hakaret vs oluyodu en son çok saçma sebepten bitirdi ilk 2 hafta döndürmeye çalıştım ailesiyle bile konuştum ama çok sinirliydi başkasını bulucam seni artık sevmiyorum sen değişmezsin falan dedi ben de bıraktım.
başlarda spotifyda blok3- baybay gibi şarkılar paylaşıyodu benim gibisini bulamazsın falan. Bu aralar ayrılık şarkıları paylaşıyor sezen aksu-geri dön, aşkın yalanmış falan gibi. Zaten bi kaç takipçisi var bi de ben biliyorum benim görmem için mi paylaşıyor? Yabancı istekleri kabul etmiyor, dönmesini bekliyorum ama benden mi adım bekliyor? Onun gururu varsa benim de var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
birkere sana karşı saygısı yok saygı yoksa hiçbir şey yoktur kufurler hakaretler nedir ya dalgamı geçiyosun seven erkek uzaydada olsan ulaşır bahaneler arama kafanda yalakalıkta yapma
küfür bende vardı onda değil
Sende gönderme yaparak belirt bunu
geçen hafta ben de gönderme amaçlı liste paylaştım 1 hafta durdu sildim gördü mü bilmiyorum şimdi o ekliyor
1 ay sonra şehir dışına gidicem sence yazıp son kez görüşmeli miyim?
Boş iş gurur yapmayn
Seviyorsan eğer evet çünkü uzak olunca ararsn bu günlerini
çok seviyorum düşünmediğim gün yok ama ayrılırken gezip tozuyorum aklıma gelmiyosun başkalarına bakıyorum sen de başkasını bul falan demişti adım attıkça ağır konuştu numaramı değişirim bak dedi hala engelimi açmadı ama sürekli gönderme yapmaya devam etti
Bu çocuk seni kaybetme korkusu yaşamamış belli. Seni kıskansa bir başkasına kaptırmaktan korksa böyle demezdi.
aslında baya kıskanç biri hatta ayrıldığımız gün eteğim yüzünden tartıştık ona beni koruyamıyor musun dedim o lafımdan ayrıldı
tartışmalarda hep ayrılmak istiyodum bi şekilde barışıyoduk en son o ayrıldı
Kimse yeni bir ev bulmadan bulunduğu evden ayrılmaz. O da birini bulmuştur belki?
imkansız o tarz biri olmadığı için sevdim zaten. Senin küfürlerinden kavgandan bıktım dedi ve gitti. 10 takipçisi vardı hepsi erkek 1 ay sonra normal arkadaşlarımızı geri eklemeye başladık yabancı bi arkadaştan istek attım kabul etmedi. Twitterda anonim hesabını buldum benden bahsettiğini yakalıyorum geçen arkadaşı o tarihi unutamıyosun dimi yazmış mesela
Ayrılık boyunca sürekli göndermeli listeler paylaşıyordu başta atarlı giderli şeylerdi şimdi özlemle ilgili şeyler
Ona küfür ediyorsan eğer uzak durmasında haklı zaten anlattığına göre o bıraktiysa o sözünden sonra senin gidip konuşman lazm
2. hafta buluştuk ayrıldık kafanda netleşsin diye geldim dedi sen değişmezsin hayatımın merkezindeydin ağzıma ettin falan dedi başkalarına bakmaya başlayınca seni unuttuğumu anladım dedi ben de bi daha arayıp sormadım ben gezip tozunca birilerini ekleyince göndermelere başladı
Fakeden falan yazsam yine bırak peşimi der diye korkuyorum
Öyle bir şey derse bütün mecralardan sen engellersin. O şehirdende ayrılıyorsn zaten bir daha gönderme yapmak için bile bulamaz
şehir dışı dediğim başka ülke aslında ve haberi yok bundan. Sence böyle şeyler yaparak benden mi adım bekliyo
Sana sadece şunu söyliym büyük ihtimalle yurt dişinda unutacaksın. Gündemin tamamıyla değişecek çünkü
Ama cinsel bir birlikteliğiniz olduysa gitmeden sırf bi kez daha sevişmek için bile olsa ben konuşurdm
bana ayrıldıktan sonra video falan izlemeye başladım ihtiyacım yok falan dedi benim kızacağımı bilerek
Ergen mi bu
Madem öyle boş koy sen bunu yurtdışında gömersin
Devam edecksn normdan yazarsn
ya kısacası ayrıldıktan sonra ilk 1 2 ay full kızdırmak için uğraştı steamden bile engelledi full atarlı giderli göndermeler yaptı şimdi engelimi açmadı ama unuttun mu beni geri dön falan dinliyo bana mı sinyal yapıyo
Yurt dışından ne zaman döneceksn
Eğer uzun bi müddetse hiç umursama kime ne sinyal yapıyorsa yapsn.
Deliğini iyi parmakla
senin mi
Evet benim