Ikisi de ayrı bir dert yakışıklı da bir adamım sevgililerim oldu ama bir türlü öğrenemedim şu işi. Şimdi de bir kız var ilgi göstersem yazsam her gün ilgisiz gibi davranıyor gec cevap veriyor üstten atıyor mesajları heralde sadece ses kaydı falan atınca hemen dönüş yapıyor ama gel gelelim bir ara yazmadım kendisine o ara trip falan attı geldi kendisi yazdı bana. Cidden ne yapacagimi şaşırıyorum bazen.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnsanlar mevsim gecislerinde niye hasta olur biliyomusun mesela yazdan son bahara geçiyoruz ya Şu an bi kaç hafta sonra soguklar gelince vücut bi sasiricak ne güzel sicakti simdi niye soguk olduki deyip hasta olucak kizlarda o hesap iste sen bi gün ona yaz sicakligini hissettirip bebegi gibi davranirsin ertesi günü kış ayazi gibi sert soguk olursun bak nasil hasta olup insanlar gibi hep yazi istiyor.
Kanka diyorsun ki ilgi göster bir anda çek ne olduğunu şaşırsın sonra tekrar ilgi göster bu mudur yani olay
Usta bastan şöyle diyim buraya bi iki pembe alakasi yok desede inanma onlara kariyla kızla baya tecrübem var dediklerime daha cok inanman icin söylüyorum bak bi iki gün cok iyi ol sonra yavas yavaş cek kendini geri cidden o ilgiyi geri kazanmak icin savasiyolar bildigin yalniz cok ince bi denge bu onuda senin ayarlaman gerekiyor uzak durmayi fazla abartirsan bu sefer o komple ceker gider mesela soguk olduğun zaman bile nadiren araya bi iki güzel hareket sıkıştır ki o ipler kopmasin iyice
Anladım kanka haklisin bir de şu var ben kıza ilgi gösterdim sonra mesaj atmadım bir gün o atsin diye atmamış ama girmiş son mesajıma beğeni atmıştı onu kaldırmış. Şimdi nasıl bir yol izleyeyim ve bunu yapması ne anlama geliyor?
İste farketmen yazman icin yapıyor kendini gösteriyor burdayim diyo kısaca kızı tanimadigim icin ne yapman gerektigini bilmiyorum o yüzden ince cizgi dedim eger yazicak potansiyeli varsa sen asla yazma ama yazmiycak biriyse kaybetmekte istemiyosan sıcak moduna dönebilirsin
O beni kaybetmek istemiyor mu yani? Kanka şöyle dediklerin doğru da en son nasıl baglayacaz bu işi mesela baya hoşlandım cidden sevgili olmak istiyorum bu taktikte en son ne yapmaliyim?
Yani begenip cektigine göre o da yazmani istiyor onunda ilgisi var demek ki Şu an bence yaz ama fazla üstüne düşme onun icin ugrastigini fark ettigi an elenirsin çünkü onunla çok ilgilenmedigini olursa olur olmazsa olmaz modunda takildigini anlarsa kendi daha cok ilgi göstericek o ilgi gösterdiğinde de zaten flörtlesiyo olursunuz iste ordan devam edersin
Kanka sen başta çok ilgilen üstüne düş demedin mi anladım. Şu an durum şu aslında aramıza bir soğukluk girdi şimdi yapmam gereken ne eski sıcaklığa ilgiye geri dönmem gerekmez mi?
Usta ben onu genel olarak dedim mesela yeni tanistigin birine karsi falan Şu an kizla senin iliskin nasil tam olarak nerdesiniz yani tanisma evresimi devamimi bi tam anlatsana
Kanka bizim biraz sıkıntı. Anlatayım kısaca önceden konuşuyorduk araya soğukluk girdi benden sebeple biraz da. Ondan sonra bu kızı kacirmamam lazım diye yazdım istemiyorum dedi bıraktım çekildim. Aradan 4 ay falan geçti kız gelmiş konusalim falan diyor o arada ben başka kızlarla da konustum ama bu biraz farklıydı. Şimdi böyle gelince ben takmadım mal gibi. Şimdi de pişman olup yazdım. En son ise üst üste her gün yazıp bir gün yazmadım bu mesajdan beğeni çekme olayı oldu. Şimdi ne yapayım bilmiyorum. Bu arada konuşmalarda da son yazdigimda yani tersti 20 dakikada falan yazıyordu sadece ses kaydı ya da video atınca hemen görüyor mesajı. Öyle durumlar baya sıkıntı aslında ama artık bir şeyler ilerlesin istiyorum.
Valla birader seninki baya degisikmis ben hic böyle seyler yasamadim keske o en son yazmaya karar verdiginde cok sıkmasaydın kızın niyetini ben anlamadim bence sende anlamamissindir direkt sor bence ne istediğini ona göre ilerlersin
Bu kız için ne söylenir bilmiyorum tabi.
Bence ilgili erkek herzaman daha iyidir ama ilgili ve kibar davranmak ezik davranmakla karıştırılmamalı.
Aynen ya ezik erkekler efendiyiz bizi niye sevmiyorlar diyorlar bu saçma olanı. Gerekli ilgiyi veren erkek ezik durmazsa avantajlı olabilir.
Kadınların tek istediği şey ilgi