ayni okuldayiz ona biseyler sordugumda sadece yanit veriyor bana geri sormiyor…
Bende ekledim belki yazismak daha kolay gelir ilk basta ama ayni Ben soruyom o yanit veriyor Ben soruyom o yanit veriyor bana 1 Tane bile soru sormadi…
acaba tanismak istemiyormu Benle?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karşılık vermiyorsa hayatında yoksa bile aklında biri var ya da hitap edecek kadar güzel değilsin
ya da sey olabilir mi instada takiplesiyoruz Ben aktifim paylasiyorum biseyler o hic paylasmiyor beni ac cok tanidigi icin sormiyor olabilir mi?
Tanışmak isteyen bildiği halde laf olsun diye sorar
Bide Ben ona dun hic muddette vermedim konusmaya bir soru sorup arkasindan ikinciyi sordum… bana verebilecegin fikir var mi? Napabilirim durumu esitlemek icin?
Onun instasindan Ben sordum snp var mi diye varsa alabilirmiyim…. Verdi (vermek istemese kullanmiyom diye bilirdi cunku gercekten fazla aktif degil) ekledim ilk o meraba yazdi
Biraz çekimser davran baskıcı olma.
Iste dun fazla heycandan öyle oldu artik durumu duzeltme imkanin var mi? Cocuk bana yazmaz ilk mesaj yine buyuk ihtimal Ben yazarim
Yazmazsa bile 1 2 gün dur yazma sonrasında yazdığında bir önemin olsun. Seni kazanmak gibi bir düşüncesi varsa bi dahakine hiç yazmamandan korkar o da ilgi gösterir
Heyecanını isteğini kendi içinde tut ona belli etme. Edersen hapı yutarsn. Erkekler elinin altındakini sevmez biraz zoru sever biraz uğraşsın zorlansn ister
Cocuk ”selam” yazdi Bende ”selaaaam😄” hem yazisimdan belli ettim hemde sorularimdan…. Kacan kovalanir Ben nasil kacan olcam… bir soru sorup sonra cekilerek?
Hayır 1 2 gün yazma
Bi ömür kaybetmektense biraz geç kazan. Bırak birazda o uğraşsın bir ilişki tek taraflı kurulursa devrilmesi zaman almaz
1-2 gun yazmam onda skinti yokta yazdigimda yine sorular sormazsa ne yapicam😂
Sende sorular sorma sorgu memuru gibi. Bir bahane bir bir konu bul onun üzerinden bir sohbet açmaya çalış ona da karşılık vermiyorsa s*ktir et bırak birazda o uğraşsn peşinden koşacak değilsin ya hep.
Dersten yardim istiyimmi?
Fazla açık olur ama sana uzun uzun anlatması gerekn bir soru sorabilirsin
Devam edeceksen eklersin
Direk sor hoslandim die
Yoh arti
Niye siz erkekleri bekliosunuz sizde gidin
Hoslanti yok ku
Ozaman sal gitsin