bir degil iki degil o kadar cok geldi ki basıma ben kariyer sahibi, kendine bakan üstelik yasını da pek göstermeyen biriyim ama bu konuda cok darbe yedim birisine bakmaya korkuyorum, üzülmekten bıktım, sonuç hiç degişmiyo. napmam lazım benim şimdi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Baskasini sevsede baskasiyla ilgilensede farketmez sen kadinlik farkini ortaya koyarak sahip olabilir alabilirsin kardesim bu sekilde yazilar sadece caresi olmayanlarin konusmasi ve yedigin darbeler seni guclendirir sen bir kadinsin kes sesini ve kendine gel dik dur sana atilan darbeler seni uzucegine gercek yuzunu gosterdiler diceksin ve yoluna bakcaksin
ahh dimi cok haklısın o kişinin veya baskasının dikkatini cekene kadar ( en cok da kendim icin ) kendime bakmaya pozitif enerji yaymaya güzel giyinmeye devam edicem 👍🏻
Ama bunu yaparkende egoist olma alah insanlari kendini begensin diye yaratmadi unutma her erkek ve her kadin asaletlidir guzel olmak begenilmek secilmek senin elinde ve yediggin her darbede darbe ataninda sucu var seninde ders al herseyden
egoist biri degilim özgüvenim düştü bu olaylar yüzünden kendimi sevcek duruma gelsem yeter
Kendini sevcek konum herzaman vardir sizin gibi kadinlara cok kiziorum cok silkelenin kendinize gelin
kadının doğasında begenilmek ilgi görmek gibi ihtiyaclar var ve o kısım beslenmedikçe de modumuz düşüyor silkelenip kendine gelmek de çaba istiyo haliyle.
Ozaman begendirelim kendini sana sorun yok dostum bi kadin ollarak modunu dusurme olur mu
Sen dolulari seçiyorsun sanırım görme şansım var mı seni
ben isteyerek secmiyorum ki
Bilinçaltın seçiyor o zaman orayı temizle ne ortak ozelligi bu insanlarin
Hayatım herkes olmuş eyşan boş ver güzelmiş müven kalmadı bu devirde
Bence akışına bırak ve üzülmeyi de bırak
Otur oturduğun yerde sevince ne oluyor sanki
Standartların bıyundan buyuk olmalı
zevkli briyim güzelden anlarım ondan heralde 🙄
Ama oyle uzulebılrsn cunku onemlı olan senın de hacmın
neden böyle ua
Şansın yok
maalesef ya
Olsun üzülme dünyanın sonu degil ya
Sen de sıkıntı var desene
ne oldugunu bi bilsem
Gıcık olabilir sin
ay kıyamam bana hiç degilim , daha yenilerde arkadas ortamında beni neşeli pozitif buldugunu söyleyen adam Şu an başkasını kestirmiş gözüne hadi gel de kendinde hata bul bakalım
Demek ki tanıdıkça kaçıyorlar
cok tanımadı ki havadan sudan konusuyoduk zaten fazla tanımak istemedi de, instadan ekledi beni ama her arkadasını ekleyen biriydi, kısacası daha güzelini bulunca benden uzaklaştı.
Güzel değilsin yani
bence ben güzel sayılım ama daha güzelini buldu diyorum
Daha güzel tarafı ne
yüz fizik seksi olması falan
Sen seksi değil misin
Seni beğenenle ilgilen
Kadinlar hep imkansizi ister
@psklgbyk hım haklısın
Tesekkur ederim
onlar da nerde Allah bilir
Kapılarını aç halin ve tahammülün varsa
Soran arkadasim seni begenen nerde değil sen cekiceksin kendinize gelin yahu siz bir kadinsiniz dunyanin kkanunu kadin isik gibi parlar erkekler sinek gibi ususur kadin bakimsiz guzel deilse gelmez ama guzel deillsede guzel olmucaksin diye birsey yok teknoloji cagindayiz yuryus konusmadan bile asik eder insan baskasini kenndine ceki duzen ver gelirler
@psklgbyk valla aksam yemeği yemedim fiziğim düzgün kalsın diye takı makyaj sac Allah ne verdiyse bakıyorum kendime, güleryüzüm de var olmayınca olmuyo ben daha ne yapayım
Hatalarin var merak ettim ne sorun varmis sence peki sende
Kanki niye yemek yemiyon değer mi bu.. lere
Kanka agir olmadimi biraz noktali vs ama yemek yememeside sacma dengede duran bi kadin yemekder yer herseyide yapar
@psklgbyk ya dikkat ediyorum yediklerime öğlen fazla kaçırınca aksam yemeden yattım sakin olun 😀😂
Djsj öyle bi dedin ki djajaj
Ahaha :) cok tatli ya kiyamam sana bulak bitane :)
@psklgbyk ay dimii ya bulak bi tane 😀
😀😀🤣🤣
Saka yapiyorum tabi ama neden sadece begenmeye calisiosun sans ver baskasina?
Begenme kimseyi
Benimle ilgilen hem millet benziyon sen
Milfe
öyle degilim görsen genç kız modundayım olgun kadın imajım yok
Olsun ben daha çok severim öyle lütfen yaZz