Aşka Küsmek böyle oluyormuş demek?

Bir zamanlar çok sevdiğim bir kız vardı. Kendisiyle birlikte büyüdük desem yalan olmaz o derece yakındik ilk orta lise hatta üniversite de bile birlikteydik... Birlikte dünyayı gezdik yepyeni yerler yepyeni insanların tanıdık bir sürü farklı tat denedik birlikte gülduk birlikte ağladık hiç sevgili olmadık ama asla ayrılmadıkta... O radyoloji teknikeri oldu ben Subay oldum askere gidene kadar aramızdan su sızmazdı... Ama ne olduysa meslek hayatına atıldıktan sonra oldu... Onun bu zamana kadar bir sürü ilişkisi oldu ben ise hiç sevgili yapmadım hayatımda... Zamanında Ben bir yandan yatırımlar ile uğraşıyorumdum ve çok ciddi gelirler kazandım artık 3 kuşak sonrasını garanti altına alacak kadar bir miktar topladım... O ise günü birlik yaşayan biriydi yarını düşünemez anı yaşardı... En son ilişkisinden sonra aniden hiç tanımadığı biri ile ani evlenme kararı aldı ve son konuşmamızda bana sadece şunu söyledi "Senden daha iyisini asla bulamiycam ama artık gitmek zorundayım... Özür dilerim" " birlikte yaşadığımız her şey için teşekkür ederim sen benim en büyük şansımdın ama ben o şansı zamanında kullanmadım" o günden sonra bir daha onu hiç görmedim... Neden böyle diyorsun diye sorduğumda cevap vermedi sadece arkasını döndü ve ağlayarak gitti...
Aşka Küsmek böyle oluyormuş demek?