Çocuğum olmuyor yapacak bir şey yok
Çok kırıldım ayrıca
Halası dedi uzun zamandır görmemişti beni
34 yaşındayım çocuğum olmuyor ne yapabilirim ki
Çocuk doğuran kadın yaşlanır mı ayrıca ne alaka
Çocuğum olmuyor yapacak bir şey yok
Çok kırıldım ayrıca
Halası dedi uzun zamandır görmemişti beni
34 yaşındayım çocuğum olmuyor ne yapabilirim ki
Çocuk doğuran kadın yaşlanır mı ayrıca ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlk evlendiğim yıllarda buna benzer benimde çok yaşadığım konular birkeresinde eşimin halası yengeleri bize misafirliğe gelmişti bende elimden geldigi kadar birşeyler hazırladım vss halası yengeleri çok beğendi orada beni övmeye başladılar Hatice valla gelinine bayıldım çok güler yüzlü cana yakın misafiri diliyle ağırlıyor halasınım vss dedi hemen ordan kaynanam beni bozmaya küçük düşürmeye çalıştı etli ekmek yapmasını bilmiyor vss diye kızını övmeye başladı okadar mahcup oldum ki bir şey de diyemedim sonra halası yengesi. Beni korumaya çalıştılar zamanla öğrenir biz ona ogretiriz yapmasada bize gelirler ben yapar yediririm dediler ve ben bunu 10 yıl boyunca buna benzer örneklerle çok yaşadım bu soruyu görünce de eski günler aklıma geldi ne yapsam ne etsem kaynanama beğendirenedim beni bir türlü oğluna yakistiramadı kıskandı mi paylaşmak mı istemedi bilmiyirum 10 yıl sonunda onun yüzünden yuvam yıkıldı oyuzden ben kaynana lafına bile tahammülüm yok kaynananın iyisine denk gelmek gerçekten büyük şans çünkü sana asla huzur vermiyorlar. Bunun tek çözümü var mesafeli durmak çünkü bir evliliğe 3. Şahıslar girdiği zaman tartışmalar ya da ayrılıklar kaçınılmaz oluyor
Öyle ya yine eşim iyi laf ettirmiyor ne biçim insan bunlar kendi kızlarının başına gelse göğü yararlar
Yine şanslısın eşin sahip çıkıyormuş benim eşim söyleyince ya susardı ya da kaçardı. Her gece ağlayarak yatardım hiç arkamda eşimin varligini hissetmedim oyuzden. Sonra da sabır sabır bir yere kadar dedim boşanma kararı aldım hayatımda verdiğim en zor ama en doğru karar dı yuvam yıkıldı ama kendimi buldum diyebilirim çünkü ben kendimi bukadar değersizleştirğim bir zaman olmadı. Sana tavsiyem mesafeli ol bir şey söylediğinde de kendini savun ben gibi olma ben hep sustum. Birşeyler zamanla düzelir diye oysaki hiç bir şey çözüm olmuyor muş 10 yılım boşa gitti sadece ona üzülüyorum şimdi hep keşkelerle yaşıyorum niye sustum , neden beni üzmesine kırmasına izin verdim bunun oismsnligini yaşıyorum şimdiki aklım olsa asla kendimi ezdirmezdîm. Sen iyi oldun ya da sustun saygı gösterdin diye kimse madalya takmıyormus bunu öğrendik ama geç öğrendik
her şey gönlünce olsun inşallah güzellik 🌺 rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah 🙏
Kayınvalideniz içi çok kötü bir insan inşallah o kötülüğünde bogulur.
Ben yeni doğum yaptım fiziksel olarak biraz değişim yaşadım uykusuzluk ve tek başıma bakmaktan biraz yuzumdede çökme var ama bak çocuklu fenomenlere değişiklik var mı onlarda?
Haklısın bacım da olmuyor benim denedik bir sürü doktora gittik tek çare taşıyıcı anne onu da ben kabul etmiyorum
Allah sana bu kaynana ile sabır versin canım
Kuma diye tutturdu eşim de öyle bir şey yaparsan karımı alır giderim dedi biraz durgun bu aralar
Örümcek bey. inli herhalde eşiniz sizin yanında siz kaynananiza bakmayın
Laf sokmuş söylesen ne degisecekki
İsteyerek mi çocuk doğurmuyom
Sorun kimde esindemi sendemi
Haklısın Allah nasip etmeli elden bişey gelmez
Bende
Kuma diye tutturdu eşim de öyle bir şey yaparsan karımı alır giderim dedi biraz durgun bu aralar
Olsun takma kaynanam da olabilirdi eşinde olabilirdi bunda sulu olacak bişey yok kaynananın geri kafası işte