Güzellik Algısına uyan bir insan toplumda extra şanslı ve ilgi çekici oluyor. Özellikle aşk meşk işlerinde dış görünüş çok onplanda oluyor. Şu on planda değil diyenlerde büyük ihtimalle yalan söylüyor. Eski iliskimden biliyorum dış görünüşüm yüzünden exim kırıcı konuşmuştu hiç unutmam yani sevilmek için bile dış görünüşün çok önemli olması üzücü. Birde dış görünüş yüzünden söylenilen cümleler bazen öyle travma kalıyor ki insanda ömür boyu aklından çıkmıyor. Keske bende güzellik algısına uysaydim insanlar kırıcı olamazdı bir nebze
Neden dış görünüş her şeyde bir insanı öne veya geriye atar?
Bir kadının çirkin olduğuna inanmıyorum ben. Kendini tanı, gülmeyi öğren, diksiyon öğren, özgüvenini geliştir kendini tanıdıkça mimiklerini nerede nasıl kullanacağını dahi öğrenirsin. Evet yüz önemli bazı kadınlara yüz zayıflığı yakışmaz çökük yaşlı durur kilo alınca yüzü oturur, bazı kadınlara dolgun kilolu yakışmaz kaba olur kilo verince yüzüde çekici olur. Birde yüz egzersizleri var denemeni tavsiye ederim. Spor en azından yürüyüş şart. Kaşlarını aldırmıyorsan aldır çoğu kadını yaşlı gösteriyor çok nadir kadınlara yakışıyor. Yaşın küçükse yaşın ilerledikçe oturur güzelliğin daha oturmamıştır. Bunu sana söyleyen sevgilini de takılma erkeklerinde 30ndan sonra belli oluyor çirkin mi yakışıklı mı olduğu