Olmayacağını bilebile devam ettim 😔?

4 ay önce üniversitede aynı sınıfta bir kızla konuşmaya başladım ona bağlandım ve açıldım başta her şey güzeldi hediyeler güller çiçekler falan. , ama bir yerden sonra uyumsuzlukları farketmeye başladım (ilişkinin başında bana uyumlu görünmeye çalıştı ben bağlandıktan sonra pat diye değişti ) ben çok sakin bir insanım asosyal değilim ama sakinim sevdiğim kadınla zaman geçrmekten zevk alan biriyim , o daha hareketliydi ve anlaşamamaya başladık, gece geç saatlerde evine dönüyordü saat 2 3 clup'a gitmesi falan filan zoruma gidiyordu , oda rahatsız olduğumu farketti ve bana yalan söylemeye başladı erkek arkadaşlarıyla cluba gitti sonra bir yerden öğrendim ve ayrıldım , ben onun için annem hariç hayatımdaki tüm kızları çıkardım , ama o ilişkisi için fedakârlık yapmiyordu , ben yazmadıkça yazmıyordu zoruma gidiyordu onu ruhumdan daha çok seviyordum ama cluba gitmesi gece hayatının olmadı çok zoruma gidiyordu ben hayatımda hiç cluba gitmedim işten eve evden işe bir insanım , şu an o hayatına devam ediyor ben hayatımda böyle acı görmedim ki zaten çok ilişkim olmadı hayatımda , yalnız iken daha mutluydum şimdi hayatım yok gibi ölü gibiyim... başta bana ev kızıyım dedi ben bağlandıktan sonra çok değişti hakkımı helal etmiyorum seninle ne hayaller kurdum mezun olup istemeye gelecektim ama neyse haram olsun sana hakkım 😶😶😶
Olmayacağını bilebile devam ettim 😔?