4 ay önce üniversitede aynı sınıfta bir kızla konuşmaya başladım ona bağlandım ve açıldım başta her şey güzeldi hediyeler güller çiçekler falan. , ama bir yerden sonra uyumsuzlukları farketmeye başladım (ilişkinin başında bana uyumlu görünmeye çalıştı ben bağlandıktan sonra pat diye değişti ) ben çok sakin bir insanım asosyal değilim ama sakinim sevdiğim kadınla zaman geçrmekten zevk alan biriyim , o daha hareketliydi ve anlaşamamaya başladık, gece geç saatlerde evine dönüyordü saat 2 3 clup'a gitmesi falan filan zoruma gidiyordu , oda rahatsız olduğumu farketti ve bana yalan söylemeye başladı erkek arkadaşlarıyla cluba gitti sonra bir yerden öğrendim ve ayrıldım , ben onun için annem hariç hayatımdaki tüm kızları çıkardım , ama o ilişkisi için fedakârlık yapmiyordu , ben yazmadıkça yazmıyordu zoruma gidiyordu onu ruhumdan daha çok seviyordum ama cluba gitmesi gece hayatının olmadı çok zoruma gidiyordu ben hayatımda hiç cluba gitmedim işten eve evden işe bir insanım , şu an o hayatına devam ediyor ben hayatımda böyle acı görmedim ki zaten çok ilişkim olmadı hayatımda , yalnız iken daha mutluydum şimdi hayatım yok gibi ölü gibiyim... başta bana ev kızıyım dedi ben bağlandıktan sonra çok değişti hakkımı helal etmiyorum seninle ne hayaller kurdum mezun olup istemeye gelecektim ama neyse haram olsun sana hakkım 😶😶😶
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biraz zor unutursun. Bana da is arkadaşım kendini iyi anlattı. O kadar konuştuk yazmıştık. Eski Türk filmlerini severim türkü severim şiir severim dedi. İnstagram bile kullanmıyor. Sevgili olmadık ama ümit verdi aşık etti kendine. Hediye aldı bir kere. Bir yıldır samimiyiz. Sonra baktım başka kızlarla molada yemekte. Rus kızlarıyla yazısıyor. Eskiden yurt dışında çalışmış Rus kızla aynı evde yaşamış. Ben geçen gün benimle konuşmak istedi soğuk cevap verdim diye iki gün önce silmiş beni. Çok kötüyüm. Çok alıştım ona. Hayal kırıklığı öyle kolay atlatılmaz. Ben bir seneden aşağı düzelmem. Ama sen başka kiz çıksa unutursun onu.
Umarım unuturum , evet hayal kırıklığı çok zor hemde aşık olduktan sonra , benimki sadece aşk değildi iki ruh bütünleşmesi gibiydi, başka kız çok zor ben kolay kolay kızlarla tanışabilen biri değilim 🙂
Sen fazla anlam yüklediğin için butunlestinz sanıyorsun. Ben sürekli Yesilcam filmleri izlerim. O da severim deyince filmlerdeki oluruz sanmıştım. Türk filmi izleyen benim gibi duygulu olur sanmıştım. Beni daha geçen gün sildi. Bir sınavım var çalışamıyorum. Ama o her sınavı geçiyor herkesle samımı aktif. Ben ezik gibiyim. Hayatım mahvolacak. Neden çünkü senin gibi anlam yüklediğim için. Herkes akıl veriyor o dengesiz boş ver diyor. Bunu demek için çok geç. Ben bağlandiktan sonra isterse katil sapık olsun bir aklım başımdan gitmiş. İki ruhun butunlesmesi... şu lafı ona desen güler sana. Arkadaşların bile alay eder. Benim Arkadaşlarım da öyle. Aşk nedir bilmiyorlar. Tekme vur gitsin diyenler hep. Çok kolay unutuyorlar. Bizim gibi kendini kahretmiyorlar oturup. Duygusuz olmak isterdim. Her sabah derin bir siziyla uyanıyorum. Bunun nasıl birsey olduğunu bilirsin
Heh işte onu diyorum vur gitsin diyenleri anlayamiyorum sanırım ben biraz fazla duygusalı
Sıkıntı şu ben bu kızla aynı bölümde okuyorum ve hergün göreceğim unutmak çok zor
Arkadaşlarım söyledi bu kız kötü kız diye ama bağlandıkta sonra neye yararki 🤦♂️
Öyleleri herhalde çıkar için beraberdir. Gönülden sevmiyorlar. Arkadaşım üç kişiyle flört ediyor. Sinir oluyorum kiza. Haksızlık bu. Bizim gibileri sevmiyorlar. Onlara değer veriyorlar.
Gerçektende öyle , ben bu hayattan çok bir sey istemedim aldatmicak sevecek biri istedim bende ona herşeyimi vereceğim başka bir şey istemiyorum
Birden çok kişiylr flört? Bu bir terbiyesizlik
Benim durumum senden farklı değil çünkü aynı yerde çalışıyoruz. Gözümün önünde kızlarla samimi. Geçen gün utanmadan yanıma geldi konuşmak istedi. Ben soğuk davranınca intikam için sildi beni silmeden önce sezen Aksu lütfen bir daha görmeyeyim seni karşıma çıkma şarkısını paylaştı sanki ben ona kötülük etmişim gibi. O flörtoz kız da orada çalışıyor. Güya ailesi muhafazakar kendisi takma kirpik dekolte mini etekli. Herkese mavi boncuk dağıtıyor. Benimkiyle konuşurken bile cilveli. Bunları görmek beni öldürüyor. Kız benim onunla olan durumu biliyor hem Şerfsiz diyor ona arkasından hem molada kakara kikiri yapıyor. Neler çekiyorum hergun.
Benimkinin aileside muhafazakâr ama bazı insanlar ailesinden kopuk terbiyesiz olabiliyor , burada benim senin yapacağımız tek şey yaraya tuz basmak duygularımıza hakim olup bu kişilere dönmemek çünkü dönersek ilerde bizi daha çok üzerler o artık senin olamaz zaten olsada senin kalbini kırar aldatır bende öyle yapacağım , ama şundan emin ol bir gün bizi anlıycaklar ama anladıkları zaman biz doğru kişi bulmuş onunla yeni biryol çizmiş olacaz yani onlar kaybetti biz değil , bizim allahımız var 😊
Onu kendi içinden aşağıla o bir sür. tük beni haketmiyor ben daha iyisini hak ediyorum 🙂
Onu istemem yalvarsa da. Ama bana işkence çektirmesin bilerek yapıyor bana ne suçum var bilmiyorum. Ona hamur işleri bile yaptım. Kendi istemişti. İnşallah anlarlar. O duyarlılık bulunuyorsa onlarda. Şu sınav geçsin doktora gideceğim. Başka türlü bu bunalımdan çıkamam 😐
Atlatırız biraz Zamana ihtiyacımız var benimkide işkence ediyor yeni yeni erkeklerle geziyor ama bir yerden sonra ona karşı olan duygularımda biter gözümün önünde biriyle yatsa bile umrumda olmicak
Soruyu ben sordum 🤣 seni ben teselli ediyorum nasıl iş bu 😊
Ben de soru açtım burada kaç kere. Bu konuda tek değilsin diye kendimden örnek vereyim dedim. Başka kızlarla dün konuştuk hep burada onlar da benzer şeyleri yaşamış. Kimse mutlu değil. Şimdi içinde kötüle diyorsun ya. Onu yapmak isterken aklıma iyi yanları geliyor gözlerim doluyor. Çünkü birgün selam vermiyor diye ona kızdım gönlümü almak için gitmiş hediye almış masama bırakmış. Sevdiğim filmleri şiirler dergiler almış. Babam hastanede yattı moralim düzelsin diye o ve iki arkadaşım is çıkışı beni götürdü yemek yedik. Onun da annesi blr ara ameliyat olmuş gece yarısına kadar dertleştik ağladık. Bir Cuma gecesiydi. Pazartesi oldu kızın birini aldı götürdü baş başa molaya beni gördü selam bile vermedi. İşte hayal kırıklığım bunlar
Herkesin iyi yanı var ama bizi hak edecek kadar iyi değiller 🙂
Gece gündüz dua ediyorum. Artık silinsin aklimdan beynimden. İnşallah bu illetten kurtuluruz tez zamanda. Bu zamanda aşık maşik olunmaz. Ne güzel tek başına geziyordum kim dedi bana samimi ol diye. Teşekkür ederim sana da Hersey için
Rica ederim , amin merak etme silinir zamanla, aşk gerçektir yalan değil ama biz kendimi kaptırıyoruz hemen bağlanıyoruz tanımadan bir dahakine tam tqnıyıp öyle aşık olmak lazım, aşktan umudunu kesme, şundan eminim bir gün karşımıza iyi birileri çıkacak bize kötü olan herşeyi unutturacak kadar iyi olacak işte o zaman yeniden doğmuş gibi olacağız 💛❤️🩹
Sen oğlak burcu musun?😶
Yok aşık olmayacağım daha çünkü 7 yıl önce de deist bir çocuk vardı iş arkadaşımdi o da aynısını yaptı. Dini konular yüzünden olmadı buna rağmen umut verip vazgeçti. Hasta olmuştum daha kaldıracak gücüm yok. 😐 Terazi burcuyum ben
😪😪😪😪 bir şey diyemem ozaman
Daha önceden bitirseydin keşke
Abi evet doğru ama uyumsuzluk yoktu pat değişti bana ben ev kızıyım dedi çok gezmiyorum dedi pat erkek arkadaşları çıktı club gezmeye gece 2 3lere eve dönmemeye başladı niye geç kaliyon diye sorduğumda içiyoruz dedi peki dha erken bir saatte içemez misin dedim bana "ben kendime sahip çıkmayı bilirim sen karışma dedi"😪
Bitirmeliydin