Sevdiğinizin hangi davranışından dolayı alnından öpersiniz?
Soru bonusu:

Sevdiğinizin hangi davranışından dolayı alnından öpersiniz?
Soru bonusu:
Ben sevdiğim kadını her zaman öperim tabi ki de.. yani bunun için bir davranışını beklemem gerek yok o mutlu olması için ona sevgi göstermek için sürpriz olsun diye öperdim..
ama tabi ki de bu konuda rahat olmalıyız ve onun fikirlerine kararlarına her zaman öncelik veriyorum yani sevgilim ya da eşim nasıl isterse.. :)
Alından öpmek nedir artık bu devirde. Çok sahtelarlık kokan bir hareket.
Memesinden öpünce ne oluyoruz?
Ayrılınca zaten bu tip şefkat içeren hareketlere karşı inançsızlık oluşuyor.
Gerek yok alın malın... zaten her yeri öpüyoruz.
Vefası ve hanım hanımcık tavırlarından dolayı.
Öpmek için sebep mi arayacağım canım ne zaman isterse
Cevap
16Cevap
Böyle bir hareket yapması: Hz. Ömer'in -yanılmıyorsam hz. Ali de olabilir- bir mahkumu bir yere götürdüğünde tam öldürecekken ona tükürmesi üzerine hz. Ömer öldürmekten vazgeçer. Mahkum sebebini sorunca da "işin içine nefsim girdi, seni öldüremem" der ve adam müslüman olur. Böyle bir olay olursa ya da benzer sevgim artar ve helal olsun be sevdaluk derim
Meselası, önünde bir afet salına salına yürürken o dönüp bakmamiş . Ulan ölürüm sana ksksjs
😄😄😄 bakmasin zatenn
alnından niçin öpücem yahu 🙄 neyse hadi uslu durursa aferin aslanıma derim öperim 😂
Sen degil kizz 😂😂 o seni öpsun
ben sevmem alnımdan öpülmeyi
Anlami ne kadar guzel biliyormusun
Neden sevmessin
neymiş anlamı?
Gelini öpmek eski çağlarda evlilik anlaşmasının mührü olarak kabul edilirmiş. Aynı zamanda gelinin ruhundan bir parçanın damada, damadın ruhundan bir parçanın da geline geçtiğine inanıldığı için bu gelenek günümüze kadar gelmiş.
Yani namusum helalimsin demektir
inanmam ben böyle şeylere ne yani alnımdan öpünce mi namusum demiş olacak bana
Öyleymis yani
Anlami guzeldi kaderini sevdiginle paylasmak demekti ama yinede saygi duyarim😊
Anlindan opmek icin guzel bir seymi yapmasi gerek? Benim esim olsa ben devamli anlindan operim. Her eve isten geldigimde "Kalbimde acan gul bahcem" der operdim onu anlindan.
Ben öpmeye bahane arayan biri olarak karşıdan karşıya geçerken önce sola sonra sağa baktı diye bile öperim 😂😂
Gelişi güzel bir şekilde gelişip öyle öpmeyi ve ya öpmesini tercih ederim. Belli bir davranışa sıkışıp kalmak istemiyorum.
Benim için bir şey yaptıysa mesela benden önce uyanıp kahvaltı hazırladıysa ya da içim ısındıysa öperim.
Öpecek başka yer mi kalmadı... hahah Alından öpmem ya :d
G. te g. t dediğinde aşırı gurur duyuyorum kimse hoşlanmasa da burada
Alnından öpülecek kadın yok bence günümüzde
diğer kızlardan çok farklı bir düşüncesi varsa ya da çok farklı bir hareket yaparsa
"Evet" demesinden ve "baba oluyorsun"
Sevgisi ve saygısı olursa
İban isterse😂
Bir şey yapmasına gerek yok
hesabıma bilmem kaç milyon tl atarsa 😂😂
Alnından öpmek bana biraz saçma geliyor...
Düşünceli her davranışı için
Öpmek için bi nedene gerek yok öperim
Vefalı olmasından dolayı
Ne kadar güzel fotoğraf
Tsk ederim 😊
Sen öper misin
Öperim kardesim
O zaman bende öperim
Beni düşündüğünü, sevdiğini hissettirirse öperim
güveninden dolayı
Anlayis
Sevdiğim yok