Sevgilinin en öpülesi yeri neresidir?
Gözleri
Burnu
Yanakları
Alnı
Eli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgilinin en öpülesi yeri neresidir?
Benim için hiç fark etmez ben sevgilimi yer yerinden öpmek isterdim ama genellikle Dudaklar, öpüşmek için en geleneksel yerdir. Dudaklar, hassas ve duyarlı bir bölgedir ve öpüşmek, sevgi ve tutkunun bir ifadesidir. Alın: Alın, sevgi ve şefkatin bir ifadesidir. Birinin alnını öpmek, ona değer verdiğinizi ve onu önemsediğinizi gösterir. Yanak: Yanak, arkadaşlık ve sevginin bir ifadesidir. Birinin yanağını öpmek, ona yakın olduğunuzu ve onunla ilgilendiğinizi gösterir. El: El, saygı ve hayranlığın bir ifadesidir. Birinin elini öpmek, ona saygı duyduğunuzu ve onu takdir ettiğinizi gösterir. Boyun: Boyun, hassas ve şehvetli bir bölgedir. Birinin boynunu öpmek, ona tutkunuz ve aşkınızı gösterir. Gözler: Gözler, ruhun penceresidir. Birinin gözlerini öpmek, ona olan sevginizi ve bağlılığınızı gösterir.
Benim için bir kadının öpülesi yeri alnı olduğunu söylemek yalan olmaz. Ancak şunu söylemeden geçmeyeceğim sevgilim değil eşimin onun öpmek isterim zira sevgilim de olsa dinen namahrem olan birisiyle bu kadar yakınlaşmayı rahatsız edici buluyorum
Bir kadının en öpülecek yeri ellerinin içidir. Bağlılığı ve sadakati ifade eder. Bir yanaktan bir dudaktan herkes öper ama asıl elinin içini (ayalarını ) öpebilmektir mevzu azizim :)
Cevap
37Cevap
Dudakları ve el içi bazen eski sevgilimin burnunun ucunu öperdim çok hoşuna giderdi 😌
Boyun ve dudak bence 🙄 birde boynu böyle parfüm kokcak
Aynen bence en güzel öpülecek yer yanakları ve boynu diye düşünüyorum ben. Yani sevdiğin insanın aslında her yeri bence en güzel öpülecek yerdir.
Gelişine öperim yanak dudak göz burun neresi denk gelirse muahh
Bence en güzel öpülecek yer yanakları ve boynu. Sevdiğin insan olduktan sonra bence farketmez diye düşünüyorum ben. Neresi olursa olsun öperim 😄
Evet öpücüklere boğarım sevdiğimi😀
Avuç içidir. Çünkü ömrünü insan avuç içlerinde biriktirir. Tıpkı hayatın çizgileri gibi. En öpülesi yer orasıdır.
Dudişi, yanağı, boynu, elleri, göbeği, memişleri.. her yeri 💋
Memiş mı🙈😂
Sevgilimi komple yerim ben direkt neyse ya şu psikiyatristin verdiği ilacı içinde kayboluyo sevgilim anlamıyorum yani hasret gideremiyoruz
Aynen insanın sevdiği insan olduktan sonra neresini öpüp öpmediğinin bence fazla bir önemi yok diye düşünüyorum. Ben boynunu öperdim birde yanaklarını.
Anlindan öpmek iyidir bütün sıcakliğini hissettirmek ona iyi gelir diye düşünüyorum...
Boyun niye yok 😅 esas öpülesi yerleri yazmamışsin.
Bak ha😂😂😂
Yanak işaretledim ama seçenek daha çok bence boynu dudakları çenesi omzu sırtı vs ♥️
dudak eklenmediği için seçeneklere, mecburen alnı seçtik :)
Dudakları, boynu, döşü ( göğsü)
Ayaktan başlarım 😂😂
Her yeri olabilir seçenekte ki 😄
Her yeri ama boyun seçeyim bari.
Aynen bencede öpülecek en güzel yer boyun. İçine çeke çeke öpersin sevdiğin insanı. Ya da yanakları. Hem ısırır seversin hemde öpersin.
Benlerden öpmeyi sewiyorum
(Kız Arkaşlarimin)
Erkek öpmem
lezbiyen misin
o nereyi isterse öpebilir ama o yok
dudak ve boyun
Boyun, göğüs ucu, omuz.
Sevgilim olursa bakarım
Elinin avuç içi ve alnı
eli kolu ensesi diğerlerini söylemedim
Çenesi ve göz kapakları
Boynu kokusunu içine çeke çeke öpmek var ya off
Neen farklı şıklar da yok djsjdjshd
alın dan opuyorsa bilki seviyordur
gözleri ya oh mis gibi dedirten his
Boyun ve yanak 🌸
Aynen bende aynı şekilde düşünüyorum. Bencede öpülecek en güzel yeri ya boynu ya da yanakları diye düşünüyorum. Ya da gözleri ve alnı.
🌸🤌 aynı kafadan bir kız kardeş
Tesekkur ederim
Ben teşekkür ederim soruma gelip görüş yazdığın için. 🥰❤️
Koklaya koklaya her yeri
Poposu sjfnjsjfkd
Senin mi
Yok onun skjfjs
Senin ki de iyiymiş
Kapalısın yazmam gerekiyor
Dudak
Önce kocam olsun öperim sevgilimi öpmem
Göğüs diyesim geldi