Şahsen üni zamanlarında falan kimse evlenme olarak yaklaşmıyor ben de boş bir ilişki içine girmek istemedim. Atanınca bulurum dedim. Şimdi de doğuya atandım. Biliyorsunuz öğretmenlerde tayin işleri de zor. İnşallah 25'e kadar hayatıma bir insan almış olurum😅
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence bu his içinde bulunduğun durumdan , coğrafyadan kaynaklı hanımefendi zira bende yaşadım bu durumu
Kesinlikle öyle. Sanki başka yerde olsam bulurmuşum ama burası imkanları sıfırlıyor gibi geliyor
Ya illa başka memurlarda vardır birileri karşınıza çıkabilir vs ama o coğrafyada insan tamamen negatif yaklaşıyor olaylara devamlı pesimist haller içerisindesin , elinden bir tutan gözüne bir bakan olsa buralar bile cennet olur diyorsun ama üzülerek söyleyebilirim ki ( hele batıdan gittiyseniz ) asla olmayacak hanımefendi
Batıdan gittim😔 evet son derece olumsuz yaklaşıyorum
Psikolojine dikkat et hanımefendi
Psikoloji pekte iyi değil atandığım okuldan şehirden
Daha kötü olacak maalesef ☺️ Sosyal medya veya bu tarz yerlerden tanımak isteyeceksin ama hepsi rol yapan hasta ruhlular o yüzden sakin kafa olmaya çalış hep
Sosyal medyadan cok yazan oluyor ve dedoginiz gibi😑
Uzak dur üzülürsün … naçizane tavsiyem
Dediğiniz gibi oldu hep. Seviyorum seni, çok tatlisin vs sonu hüsran
Hepsi boş belli ve amacı belli olan Mesajlar …o mutluluğu yaşayacaksın eminin ancak biraz sabret
Nasıl eminsiniz😂 İnşallah dediğiniz gibi olur çok istiyorum çünkü. Arkadaşlar günlük ilişkiler sevgililer yaparken ben yapmadım
Senin yolundan geçtim hanımefendi …senin psikolojini iç dünyanı senden iyi biliyorum 😊
Doğrudur daha deneyimlisinizdir yaş olarak yaşamışlık olarak
canım benim ya umarım karşına orada düzgün birileri çıkar. evden uzakta tek başına zor her şey. umarım bahtın açıktır.
Evet gerçekten. Tek başınasın hayatında bir insan olmadan hayat daha zor. Umarım şimdiye kadar bir baht açıklığı görmediğim için umutsuzum ama
tahmin ediyorum. bazen hemşireler, öğretmenler görüyorum öyle kıyamıyorum yani. boş beleş insanlar salça oluyor. boş insanlarla muhatap olmak zorunda kalıyorsun. hep pozitif davranırım evinden ayrı yere atanmış insanlara. çünkü herkesin tanıdık olduğu yerde yalnız olmanın ne demek olduğunu iyi bilirim.
Umarım bu yaşta da boş beleş insan çıkmaz karşıma çünkü bende böylesiyle uğraşacak hal kalmadı. Dediklerinizde çok haklısınız
işte maalesef bizim ülkede bekar olduğunuzu, evinizden uzak olduğunuzu bilen birileri şansını daha fazla zorluyor. denk gelmesin zaten hiç gerek yok. dediklerinde çok haklısın insan birlikte bi şeyler yaptığı, güvende hissettiği birisini yanında istiyor.
Kesinlikle. Zaten bu zamana kadar yalniz olmamı insanların ciddiyetsiz ve başka amaçlarda olmasına bağlıyorum kendimi övmek gibi olmasın ama zeki, komik biriyim. Güzelsin diyenler de var ama hala biri yok😅
ahah genelde böyle insanlar yalnız olmaya meyilli oluyor. bu da senin suçun değil, erkekler daha kolay elde edecekleri kadınları tercih ediyor. ama güzellik değil anlayışlı olması, eğlenceli baş başa kaldığında çocuk gibi mutlu etmesi kadının önemli. bunu öğrenemiyor erkekler. neyse erkek eleştirisi yapmim boş yere. bu tavrın çok güzel ne güzel işte doğru adamı beklemişsin çok tatlı bence.
Evet çok haklısınız. Ben de öyle düşündüm. Hayatıma giren kişi (olursa😅) ilkim olacak ve her şey benim için daha heyecanlı olacak
ilk ve son olsun ve kimseye bulaşmadan mutlu mesut yaşa ya. hiç gerek yok başka insana. zaman kaybı hep :D
Gerçekten erkekler kendini mutlu edecek insana yönelmiyor. Anlam veremiyorum bu devire. Galiba bu devirdenim ama değilim de😅
ben de değilim ya. aynı şeyi kadınlar için de söylüyorum. herkes beni sevsin herkes benimle ilgilensin bana aşık olsun diye diye kendisini çok boş insanlarla muhatap ediyor. o da beni soğutuyor.
İşte ben de zaman kaybetmeyeyim dedim. Arkadaslarim bu yil tek tek evlendi kendimi kötü hissediyorum. İşim olsun derken bazı şeyleri kaçırmışım
hayııııır öyle bir şey yok. düzgün olsun yeter. geç falan da kalmadın ayrıca hayatının en güzel zamanları yeni başlıyor.
Ben de direkt soğurum. Şimdi çok değişik herkes. 3 gün aşkından bitiyorumlar sonra ortadan kaybolmalar
bana çok rezil geliyor onlar işte. midemi bulandırıyor insanlar ben sevgilimle eşimle neyse artık tv izleyip aşırı mutlu zaman geçirebilirim gibi geliyor. kafe köşelerinde sürtüp boş boş konuşmak istemiyorum hiç ya.
Yani umarım geç değoldir dediğiniz gibi😔 Ben artık hayatıma birini alabileceğim inancında değilim zaten şartlar da pek müsait değil. Çoğu hocaya bakıyorum parmağında yüzük herkes bulmuş😅
öyle düşünme illa öğretmen olacak diye de düşünme. evli kadın arkadaşın olur, onun kocasının arkadaşı olur bir şekilde öyle de talibin çıkabilir. biraz niyetini belli edebilirsin söyle yani çekinme ayıp değil. insan yalnız kalmak istemez :)
😂 Peki deneyeceğim.
yani öğretmenmişsin köy okulunda :( evin ilçede olsa bari
Evet maalesef köy okulu😑Evim ilçede zaten ilde olsam şansım daha fazlaydı
öyleymiş cidden. valla konuşabilir gibi geldi beni yazabilirsin bana istediğinde :)
Anlamadım cümlenizi😅
ahah konuşabiliriz yani mesaj atabilirsin bana dedim yalnız kalacağına ben eşlik ederim diye dedim :D
😂 Anladım teşekkürlerr
aklında olsunn :D
Çok acele etme illaki birileri olur biraz zamana bırak derim ve kariyerine odaklan
ya valla yaş gelip geçiyor şimdi 23 üm bul tanı et 30'a gelmek istemiyorum😔 Kariyerime odaklandım sadece meslek düşündüm oldum mesleği
Bu kadar karamsar düşünme küçük hanım
İllaki birisi ya da birileri çıkacak karşına tabi sende radarını açman lazım kendini kapatma ve şans ver mutlaka
Umarım. Benim de hoşuma giderse neden olmasın😊 ınşallah ben de "beklemediğin anda oluyor"cular gibi olurum😂
Bir anda aşık olursun. Umarım arkadaşım
Yaa ne güzel duadır bu inşallah teşekkür ederim😍
Niyetiniz güzel olsun ki Allah'ta niyeti güzel olan eş adayları ile karşılaştırsın sizi...
Amin inşallah niyetim güzel. Amacım kimseyi kötülemek değil ama bu çağda farklı ve özel kalmış insanlardanım
Eğer bu gerçek ise seni tanımak ve arkadaşlığını haketmek te çok müthiş bir şey olurdu. İnannın gerçek kadınlara, yüreği kadın olmanın haklı gururu ile atanlara çok ama çok ihtiyacımız var. Kadın herşeydir ve maalesef kalmadı hanfendi, yok, bulamıyoruz artık...
Gerçek. Ben de düzgün erkek bulamıyorum yok gibi olanlarla da evlenilmiş ya da evlilik yolunda giden birileri var zaten😟
İş yerinde falan olabilir belki
Tek öğretmenli köy okulu😂
Sağlık ocağı falan var mı belki doktorla falan olursun bizim bir asistan abinin eşi öğretmen doğuda tanismislar😅
Yok ne yazık ki😅
Neyse hayırlısı atanmis olman bile çok iyi 😄 hayırlı görevler insallah
😂😂 yanii kimine göre iyi. Gerçekten çok zor şartlar var. Bir okulun her şeyiyim. Hademe, öğretmen, müdür her şey ve mutlu değilim
Bu zor olmalı evet 🤦
Çook bir hafta da yaşadıklarımı anlatsam roman olur
Allah yardımcın olsun vede hayırlı olsun 🤗
😂 Teşekkür ederim. Şartlardan dolayı atandığıma bile sevinemedim😔
Hangi şartlardan dolayı
Köy okulunun şartlarından dolayı😔 Az çok tahmin edebilirsiniz
Yani o konuda haklısın doğuda nereye tayininiz çıktı vaktiniz varsa ekleyin en iyisi
Atandiktan sonra da pek ciddi dusunmedim ama 2 3 yildir galiba bazi seyler icin gec kaldim demeye basladim
Atandıktan sonra neden ciddi düşünmediniz ki. Yani ne bileyim meslek sahbisiniz hayatta artık teksiniz insan kendini anlayan birini arıyor en azından ben. Evet geç kalmışsınız. Her yaşın gerekleri var ve zamanında güzel. Ben şimdi aşık olsam aşkı en güzel yaşayacak zamanlardayım ama ben de geç kalıyorum hazırda biri olmadığï için
Sabah libidosundan hep bunlar.
yok ya😂 Atandigim yerin moral bozuklugu ve yasitlarimin evlenmesi. Ogretmen arkadaslarin da
Öğleye doğru geçer. Küçük bir toka alır mutlu olursun.
Keşke öyle olsa. Yeni bir şehir ve gerçekten sevmiyorum. aokulun halini düşündükçe mesleği başlamadan birakasim geliyor
Alışmaya çalış.
Deniyorum ama şartları bir görseniz. İnsanın yanında biri olmayınca iyice çekilmez olur buralar
İlk bir ay alışmaya çalışın. İnanın hepimiz aynı şeyleri farklı bir şekilde yaşadık.
Deneyeceğim. Öyle mi? Ama bu çok başka geliyor bana
Bir ay sonra çok daha mutlu olacağından eminim.
Oluyor yalnız öleceğim sanırım
Bulursun takilma nereye atandin
Kısmet işleri bunlar olmayınca olmuyor
Hem önemli olan düzgün ve hayırlı birisini bulmak yoksa piyasada çok erkek var
Evet ben de düzgüb ve hayirli biri istiyorum ondan onca zaman yalnizdim. Yoksa konusmak istesem cok erkek var ama bos bir konusma olur
Aynen öyle erkek bulmak zor değil ama işte düzgün erkek bulmak zor o yüzden aramaya devam
😂😂arayip bulamiyorum. Arkadaslara bakiyorum bir esprileri yok ama bulmuslar. Nadil yani diyorum
Onların hayırlı olup olmadığı meçhul yani belli olmuyor belki iki gün, iki ay, iki yıl sonra ayrılacaklar... Dediğim gibi bulmakta sıkıntı yok
Doğru diyorsunuz. Bir arkadasim 18'inde evlendi cocugu var 4-5 yaşlarında ayrïldı
Nasip be gülüm😃
Nasip ama sanki benim nasip yokkk😂😂
Oldur sende😃😃
😂 Nasıl
Bul kafana gore birini işte🥳
😂 keşke o kadar kolay olsa
Guzel cekıcı bırıysen neden zor olsunkı
Komik, tatlı, zeki biriyim ama olsa şimdiye olmaz mıydı? Herkes birer birer evlendi. Öğretmen arkadaşlara da bakıyorum evli
Hersey nasip vaktını bekler ama😃
😂 hadi bakalim. Bizim nasip var midir bekleyelim. Zaman geçer ve 50 yaşına gelen kiz hala nasip nerede der dhdhdhhd
evden cıkma kımseyle konusma bu beklemek degılkı bırazda caban gerekır😃
İlçedeyim ve tahmin edersiniz ki ilçede pek insan olmuyor😔 Yoksa ben de isterim gezeyim bulayim😂
Gezmek ısteyen her turlu gezer
parayi kazanmaya baslayinca artik bakalim😂 Ne kalir kira ve servisten yapacagiz bir seyler
Aklımda ne varkı