Ya evet siddetin her turlusu iki tarafada olmamali ama bayanlara ozellikle olmamali cunku onlar bir anne adayi ve bize Allahin emaneti ki bu herseyden ustundur ayrica dedigim gbi erkege islemez zaten yaa ve erkegin hosuna bile gidebilir
Siddet karsiti biriyim ve bununla da hep meslegim geregide sivil de mucadele ediyorum ama siddet uygulayan onemsemeyen aldatan erkek daha cok deger goruyor ya bende bunu anlamiyorum😅
Evet bizde insan gbi davranip yere degil yuzume bassin dedigimiz icin kaybediyoruz belkide :( ayrica onlarn rollerine de karakolda biz rol verip yaptirtiyoruz. Icin rahat olsun;)
Erkeği nerede arayıp bulduğuna bağlı, erkek adam sevdiğine vuramaz, öyle bir şey varsa sevmiyordur. Ben sinirli olunca etrafa vururum belki ama bebeğime asla
@Shimmer_ evet evet aynen öyle anlamıyorlar ki bi burada bu sekilde linclenmediğim kalmıstı sanki biz zihin okuyoruz ona göre en psikopatını seciyoruz gibi davranıyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kiz vurabilir erkege erkege islemez ve insan en degerlisine kıyamaz kiyarsa erkek degil baska biseylerdir.( benim dusuncem ve bende boyle olur yani)
ya bence erkeğe de doğrıu değil de hep böyleleri beni buluyıor
Ya evet siddetin her turlusu iki tarafada olmamali ama bayanlara ozellikle olmamali cunku onlar bir anne adayi ve bize Allahin emaneti ki bu herseyden ustundur ayrica dedigim gbi erkege islemez zaten yaa ve erkegin hosuna bile gidebilir
Ahahaha furkan kimm😅
o iste mhngfdfjhg
Ahahahaha bende onun ya o zaman😅
Siddet karsiti biriyim ve bununla da hep meslegim geregide sivil de mucadele ediyorum ama siddet uygulayan onemsemeyen aldatan erkek daha cok deger goruyor ya bende bunu anlamiyorum😅
ya biz bilmiyouz ki rol yapıyorlar hep iliskinin basında Nereden denk geliyor bana bilmiyorum :((
Evet bizde insan gbi davranip yere degil yuzume bassin dedigimiz icin kaybediyoruz belkide :( ayrica onlarn rollerine de karakolda biz rol verip yaptirtiyoruz. Icin rahat olsun;)
Bebek gibi geliyor sevgilim, insan hiç bebeğine vurur mu, Allah korusun 🥺🥺🥺
ya ben niye düzgün erkek bulamıyorum benim sucum ne
Erkeği nerede arayıp bulduğuna bağlı, erkek adam sevdiğine vuramaz, öyle bir şey varsa sevmiyordur. Ben sinirli olunca etrafa vururum belki ama bebeğime asla
kafayı yicem ya erkekler rol yapıyor iliskinin basında tanıyamıyorsın
Flörtü uzun tut ve test et bence, güzel bir kız olduğunu düşünüyorum, şansın var ama doğru insan için doğru yerde olman gerekli
iliskim 8 aylıktı
İlişkinin başında biraz bilerek sinirlendir ve tepkisine bak
Çok tepki ve bağırma varsa ondan adam olmaz
mantıklıymıs da cok toxic bir hareket değil di mi bu
Yani dayak yiyip hastanelik olmaktansa erkeği test edip toxic olmak iyidir
haklısın
Bey*siz sensin. Sen hayvan seviyorsan bizim suçumuz ne mal.
YA BEN NEREDEN BILEYİM BÖYLE OLDUGUNU ROL YAPMIS ISTE SANKİ GIDIP ÖZELLİKLE SECİYORUZ NASIL SUCLU OLDUM KAFAYI YICEM
furkan kim ?
ya sence
ne bileyim ben istanbuldan şişman bir çocuk mu bu ?
beyinsizin teki iste
Sana vurana söylesene onu or…….. neyin atarını yapıyonnn kime yapıyonnnn kaşşşşşş
söyledim de sinirim gecmiyor
Yaz bana bi sen ya merak ettim
Bunları alıp evirip çevirip döveceksin ibreti alem için
evet cidden
Ha bir abin birşeyin varsa sana yaptığını ona yaptr yanına kalmasn şe….
söylemeli miyim sence ben olay cıksın istemedim
Yani tam olarak ne yaptı tokat falanmı itme falanmı ailen sıkıntılı insanlar ise söyleme
tokat Yani bilmiyorum sıkıntı cıkarabilirler
Ozaman Allaha havale et geç işin olmasın birdaha
Dayağı yemişsin burds gizliden millete atarlanmanın anlamı var mı
sanane
Sevgilime elimin tersiyle şöyle bi çarpamıcaksam niye sevgilim?
ya dalga gecmeyin cidden sinirliyim
Denyolarla sevgili olursanız sonu bu. Benim gibi beyefendilerle çıkın, kurtulun
ben nereden bileyim böyle olacağını Erkekler iliskinin basında rol yapıyor
Tipinden belli olur. Ben sana öğretirim nasıl erkek seçeceğini
ya tipinden nasıl belli oluyor Dısarıda elinde kelesle gezen tipleri secmiyroun ya ben de o kadarını düsünüyorum
Hepsini göstericem sana merak etme
Nasıl belli oluyo ya yok imkansız
@Shimmer_ Tamam sana da öğreticem. Yanınıza bir kaç kız daha bulun da sınıf açayım bari
@culdesac olur aslında ama benimki baya bebek yüzlüydü yanıkıyorsun bence jhgfdfghjnhbgv
Adam vurmuş sana hala bebek yüzlüydü diyosun. Akıllanmazsın sen
@culdesac HAYIR YA SEN TİPE BAKARAK ANLIYORUZ DEDİN DİYE DEDİM buradaki erkekler niye laftan anlamıyor
Tamam canım sakin ol geçti
Buradaki lafı fazla oldu canım
@culdesac ne diyon sen ya iyice bozuldu sinirlerim
Tipi de geç ya ilişkinin başındakiyle sonundaki aynı kişi değil
@Shimmer_ evet evet aynen öyle anlamıyorlar ki bi burada bu sekilde linclenmediğim kalmıstı sanki biz zihin okuyoruz ona göre en psikopatını seciyoruz gibi davranıyorlar
Yok anlamıyolar neler yaşadım burada anlatılmaz yani ilk başta ne kadar iyi bi insan diye çıkıyosun sonuç bu
Böyle adamlar Allah'tan bulsun belalarını
Sende ona vuraydın bi tane
evet icimde kaldı ne bileyim sasırdım
O an vuramasanda intikamını almaya bak bi şekilde
ben anlamam da uğrasmam da normalde böyle intikam vs. islerinden
Rahatlatsın diye dedim içinde kalmıyor mu bu seni üzmüyor mu
kalıyor da ben beceremem böyle seyleri hic ugrasmadım cünkü :((
ne yapılır ki ben su an onu boğmak falan istiyorum
Ne bilim birinden yardım filan alırsın o zaman :))
Alo polis 155
polisin umursadıgı yok ki böyle seyleri
Yok öyle bir şey
Vurma derken 🤔
siz ne anlıyorsunuz ki
Yani şiddet olarak ise evet karşıyım hiç bir lafına kıza vurulmaz kaçına uygulanacak en büyük vurma olayı şaplak okur gerisi bizi bozar
yatakta olsa niye buraya yazayım ki jhgfdghjkhgfv
😀 ne bileyim ben