Ben bakıyorum bi tane güzel örnek yok çevremde… gerçekten insanlar mı canımlaştı anlamıyorum saçma sapan hareketler saçma sapan tripler aklı başında biri bence böyle şeyleri asla kaldıramaz… sevgili oluncaya kadar 40 takla atanlar sevgili olunca mallaşıyorlar… geçen biri demiş evlendik çocuğumuz oldu 8 aylık kocam 2 yıldır bağımlıymış boşandık 2 yıl biri nasıl anlaşılmaz akıl alır gibi değil diğeri diyor evli olduğum kadının önceki ilişkisinden çocuğu varmış 🤣🤣 şaka gibi olaylar…
'Ego derki; her şey olmasını istediğim gibi tam olsun, o zaman huzurlu olacağım.
Ruh der ki; huzurlu ol, o zaman her şey olmasını istediğin gibi olur."
_Osho_ nün sözü...
Ruhumu dinlediğim için yalnızım başka bir deyişle yalnız olduğum için huzurluyum. Eğer ki hayatımda biri olacaksa bana yalnızken duyduğum huzuru verebilmeli işte o zaman yalnızlıktan vazgeçebilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Adalet yok
Akıl da yok 😅
'Ego derki; her şey olmasını istediğim gibi tam olsun, o zaman huzurlu olacağım.
Ruh der ki; huzurlu ol, o zaman her şey olmasını istediğin gibi olur."
_Osho_ nün sözü...
Ruhumu dinlediğim için yalnızım başka bir deyişle yalnız olduğum için huzurluyum. Eğer ki hayatımda biri olacaksa bana yalnızken duyduğum huzuru verebilmeli işte o zaman yalnızlıktan vazgeçebilirim
İnşallah öyle biri bulur 🌹
Bulmasa da dert değil 😃
Aklı varsa her şeye rağmen bulur ☺️