😂. Ya neden üzülüyorsun ki? Ben çok kez reddedildim sesimi beğenmeyen oldu tipimi begenmeyen oldu hiç kafama takmadım s. ktir lan deyip hayatıma devam ettim. Denk degiliz diyor madem aynen mk değiliz de dön bak yoluna ya
Güzel duaların için çok teşekkür ederim aynısını bende senin için diliyorum kardeşim. Kendini sev. Dünya hassas kalpler için cehennemdir. Benimde şu an çok canım yanıyor ama mecbur gülmek zorundayim
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Tanımadığınız Birisi Size Dm Den Mesaj Atıp Önce Tanışmak İstiyorum Sonra Biz Denk Değiliz Deyip Sizi Engellerse Ne Düşünürsünüz ?
Kızlar Ne Diyor
Yeteri kadar tanışmıştır belki.
Sevmeyi güzel öğreten şarkılar hangileri?
Sevmeyi güzel öğreten şarkılar hangileri?
olay bildiğin gibi değil
Anlat da bilelim o zaman
of off kadın beni kullandı duygularımla oynadı beş dakikada bitirdi kadınlara güvenimi...
Ne oldu ya merak ettim
onunda bana yazdığı ilk kelimesi, "sizi merak ettim tanışmak istiyorum"du
Ay kediye bak yaaaa... ilahi adalete bırak üzme sıkma canını burdan biri yaptiysa zaten buradaki üyelerin çoğunluğu bunu hep yapiyor.
teşekkür ❤
Seni merak etmiş, hakkında biraz fikir sahibi olunca hoşuna gitmemiş. Dengesiz insanlar olabiliyor bazen, boş ver takma kafaya
teşekkür ederim ilk yazdığı tanışmak istiyorumdu buna uyuz oldum
Denk değiliz diyerek hadsizlik yapmış. Zaten böyle bir insan hayatında olsa ne olur olmasa nolur. Olmaması daha iyi olmuş
kalbimi kırdı yaptığı insanlık dışı bi davranıştı bunu haketmemiştim
Haklısın, kim olsa kırılır🥲. İlahi adalete bırak yazdığın gibi
Her mesaja geri dönmeyin siz de.
haklısın küçük hanım
Kedi aynı ben
moralsiz anımda beni güldürdün Allah'ta senin yüzünü güldürsün az ye kedi gibi şişmanlama 😅
😂. Ya neden üzülüyorsun ki? Ben çok kez reddedildim sesimi beğenmeyen oldu tipimi begenmeyen oldu hiç kafama takmadım s. ktir lan deyip hayatıma devam ettim. Denk degiliz diyor madem aynen mk değiliz de dön bak yoluna ya
ruhum onurum gururum incindi depresyona girdim ben çok duygusalım
benim sesimde ayı yogi sesine benziyo 😅
Ya ne depresyonu knk hayat bu reddedilicez terkedilicez sevilicez üzülucez biraz akışa bırak. Burcun ne senin
hamsi
Tahmin ettim. Babamda balık ve tam bir dramaqueen 😂
haklisin bana iyi geldin Allah seni sevenlerine bağışlasın :)
Güzel duaların için çok teşekkür ederim aynısını bende senin için diliyorum kardeşim. Kendini sev. Dünya hassas kalpler için cehennemdir. Benimde şu an çok canım yanıyor ama mecbur gülmek zorundayim
doğru dedin gülmek tek kurtuluşumuz
Sağlıcakla kal❤️
Ve kimseye beddua etme. İlahi adalete inan
Yaşasın İlahi Adalet...
sende hoscakal her şey gönlünce olsun
Hepimizin amin ❤️
Denklik belgesi gerektiği ni
yeni bir icat
İçinde bir şeyleri olduramamıs demek ki
İş kadınıymış aşk flört mutluluk yaşayamamış tatmamış onlar sadece paraya değer verir
E tanismis olmamis iste demek ki
Onun Allah belasını versin
dilerim o ve onun gibiler her gece rüyasında fredi kâbusu görür