Nisanlimla aramda 17 Yaş var o benden büyük 1 ay sonra evlenicez ikimizde duluz ilişki yururmu
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
17 yaş arkadaşım sen 17 yıl önceki kafanla aynı mısın bir düşün? Sonra nişanlın senle aynı kafada hiç olabilir mi birde bunu düşün.
Hayir tabi daha cahildim ben olgun olursa beni aldatmaz iliski yürür dusuncesindeyim
Aldatma olayı olgunlukla alakalı değil sırf bu yüzden evleniyorsan yazık edersin kendine.
Çünkü Bi önceki evliligimde aldatildim
Bu dediğim gibi yaş ile alakalı değil sizin aranızda neredeyse 2 jenerasyon farkı var ap ayrı uçlardasınız şu an laylaylom her şey 1 evlilik geçirmiş insansın aynı çatı altına girince tüm dengeler değişir bunu bilmen gerekir.
Biliyorum onun için çok korkuyorum evlilikten
O zaman evlenme arkadaşım buna mecbur değilsin ki.
10 yaştan fazlası ilerde sorun yaratır diye düşünüyorum. Şu an fark çok belli olmuyordur muhtemelen.
Yani belli olmuyo
Sen sevdikten sonra o sevdikten sonra neden yürümesin
Sevgisinden emin değilim
Emin olmalısın ama
Ben kendi sevgimdende emin değilim
Senin işin zor
Bayağı zor
Evet çok zor
İlişkinin yürüyeceginden süphen olmazsa bu soruyu sormazdın
Şüphem önceden yoktu ama onu tanıdıktan hareketlerinden sonra şüphelerim arttı ortada büyük sorun aldatma yok Bi kere kötü evlilik geçirdim bosandim yeniden kötü şeyleri yaşamaktan korkuyorum
süphelerin neydi
Yani beraber Nisan alışverişine gittik ben kabindeyken satıcı kızla konusuyodu memleketini sordu falan ben yanındayken cevredekilere daha aktif
Bana görüldü atiyo günde 2 kere en fazla 5 dk konusuyoruz
yazacagım size
Peki
Benim 4 yaş var ben yürürmü diyorum adam 17 yaş yazmış benimki idela ozaman
Bencede senin ideal ben mecburiyetten evleniyorum
Ben hala kararsızım çokmu diye
Hm seviyosan Yasin önemi yok ben 17 yaşı kafaya takmiyom
Yürümez ilerisi zor şu an olsa bile
Ne gibi zor olur
İlerleyen yıllarda sıkıntı yaşarsınız.
Ne gibi
O erken yaşlanacak, sen ona nazaran diri kalacaksın, o sana yetişemeyecek, onun ilgilendiği şeylerde seni sıkacak, ortada buluşamayacaksınız pek çok konuda.
Evet çok korkuyorum öyle şeyler yaşamaktan ben gezmeyi çok seviyorum o da evde olmayı seviyo
Korkuların boş korkular değil, şu an ki enerjiniz ve yakınlığınız hoşuna gidiyor, mutluluk veriyor olabilir ama evlilik de bunlar bir yere kadar, cicim ayları geçince gözün açılır. Akıllı ol.
Biraz daha mı uzatiyim nisanlilik isini
Ortada sorun yok ayrılmak istemiyorum
Ortada sorun var aslında, bunu konuşabilirsiniz, gerçekten olgun bir kişiyse seni anlayacağına eminim.
Bunu konuşmadığınız her gün, uzatmaları oynarsınız. Uzatır da bitirirseniz daha kötü olur.
Evet haklısın
Kafalar uyduktan sonra yaş sadece bir sayıdır.
Dimi
Tek merak ettiğim yaşlar kaç
Ben 27 o 44
44 yaşında biriyle de nişanlanmazsin he abla :D adam 10 sene sonra emekli olacak
İkimizde duluz başka seçeneğim yoktu
Sen nasıl duldun kaldın o yaşta aw
2 ay evli kaldim dolandirici çıktı internetten tanistim evlenince bütün altinimi yedi eşyalarımı satti
Kaç aylıktı ki aşk
2 ayda tanistik 4 ay olmadan evlendik
Mal mısın aq
Şimdi aklım başıma geldi ama mal değilim çok yakisikliydi
Malmissin knka
Degilim
2 ayda biriyle evlenip bütün her şeyi kaybetmek objadat güvenmek sonra yakışıklı çok demek sonra dul kalıp 44 yaşında babası yaşında biriyle evlenmek malliktir
Napicam gönül mü eglendiriyim evlenicem işte ne güzel
:D evlilik sandığın gibi bir şey değil canım:/ öyle hadi şak diye evlenirsen şak diye ortada kalır genç yaşta dul damgası yersin
Her evlenen dul mu kaliyo
Senin gibiler için cevap evet kenine ceki düzen ver
Terbiyesiz
Hangi dağdan indin
Yaş farkı fazla bence..
Ben kendi yasatimla evliydim anlasamadik çocuk gibiydi olgun insan olursa sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum
Yürütürseniz yürür
Ben yürütüyorum en son ayrılmak istediğini söyledi ben vazgecirdim
Kac yaslar?
Ben 27 o 44
son şansınız
Evet onun için çok düşünüyorum hergun kafama takıyorum çünkü başka Bi evlilik ten boşanma benim için son olur
konuşalım
Bilmiyorum ilk evliligimde bu kadar şüphem yoktu ama bunda şüphem var
burdan değil