Erkek arkadaşımla buluştuğumuz zaman konuşurken gözleri sürekli dudaklarımda. 1 defasında rahatsız olduğumu söylemiştim niye bakıyorsun diye ama o an cevap vermedi. Her defasında böyle yani niye bakıyor değişik bir şey mi var
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Seni arzuluyor ve bu kötü bir şey değil, seven insan sevdiğini arzular
İşte işin kötü tarafı sevmiyor ve ben sevmesini beklediğim için müsaade etmiyorum
Hm sevmediğini biliyorsan sevmesini bekleme derim, bu durumda senin sevginden faydalanmanin peşinde...
Teşekkür ederim ❤️
Öpesi gelmiştir, birgun ansızın yapışır Dudaklarına.
Ay yapışmasın lütfen
Hahaha valla ablandan sana tavsiye, olabilir. Her an.
O cesareti alamadı benden
İçine sinmiyor sa ayrıl bence.
Aslında onu çok seviyorum, öpmekte istiyorum fakat onun beni sevmesini bekliyorum. Ne istediğini bilmiyor bu yüzden kendisiyle ileri gitmek istemiyorum. Ufak bir öpücük diyebilirsiniz ama öpücük alırsa benden daha ilerisini de isteyebilir
Him anladım hayırlısı bakalım
Hahaj ay benim dizlerimin üzerine yatardı sevgilim kaşlarını yolardım adam bakıyo diye kendi kendime triplere girdim dedim kesin gıdığıma bakıyo 🤣🤣🤣🤣Seviyorlar abi bizi tabi bakacak
Sevdiğini zannetmiyorum ama neden baktığını bende anlamış değilim hâlâ
Guzeldir dudakların cekici gelmistir. begenmedin mi bu durumu
Tuhafıma gitti ya ilk defa biriyle konuşurken dudaklarıma bakıyor
Guzel degil mi dudakların
Yok aslında güzel yani birçok kişiden duyuyorum da benim tuhafıma giden şey şu oldu. 4 senedir tanışıyoruz mesela her buluştuğumuzda mutlaka bakar yani hiç unutmaz ya da gözlerle temas kurmaz. Ben bazen kızıyordum gözüme bak diye ama yok yani kayıyor gözü. O yüzden tuhafıma gitti
Dudaklrini cok istiyor sanki.. ya da en cok dudaklrindan etkilenmis
Olabilir.
Yas kac
Konuşurken nereye bakması gerek :)
Duvara sjsjja
Göz teması kurmasını beklerdim ben
Niye rahatsız oluyorsun ki?
4 senedir seninle öpüşmeyi bekliyorsa ohooo yazık etmiş kendine
4 senedir öpüşmek için benimle vakit geçiriyorsa cidden yazık etmiş kendine. Öyle bir insan olmadığımı bildiği halde kalıyorsa o onun sorunu
Seninle öpüşüp gidecek değil herhalde. Sevdiğin kişiye arzu duyuyorsun otomatik olarak zaten bunu istemesinin nesi yanlış
Sevdiğin kişiye arzu duyuyorsun tabi ki bu doğru ama bu onun için geçerli bir sebep değil. Bu ilişkide seven tek kişi var o da benim. Zor bir kadınım ve bunu biliyor. Herşeyi göze alması lazım
O seni sevmiyorsa niye onunlasın? Zor olmak neden? Neyin zorluğu bu? Sen onu istemiyor musun? Evlenmeden yapmak istemiyorum dersen anlarım ama böyle düşüncen yoksa illa zor olacağım diye de kendi vaktinden çalıyorsun. Zor olunca bir şey kazanmıyorsun
Seviyorum ve sabırla bekliyorum. Farklı bir enerji alıyorum ondan ve inanıyorum ki inşallah birgün o da sevecek. Belki saçma gelecek size ama ben öyle hissediyorum. Evlenmeden yapmak istemiyorum o ayrı bir konu zaten o da biliyor. Zor olmamın sebebi ise bambaşka. Kolay lokma olmadım olmaya da niyetim yok. Kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim kusura bakmayın lütfen
Zor olma sebebin ne? Madem bu kadar zorsun nasıl sevgili oldun?
Sevgili olmak için çok uğraştı ve ben inanıp güvenip sevgili oldum. Şu an sevgili değiliz yanlış anlaşılmasın konuşuyoruz görüşüyoruz ama bu kadar yani. Ben kendisine sevgimi belli etmiyorum, sadece bekliyorum. O da eğer beni kazanmak istiyorsa elinden geleni yapar
Hala zorluğu oynuyorsun yani. Tahmin etmiştim çok uğraştığını. Ne alaka anlamıyorum açıkçası. Kendi zamanınızı da mahvediyorsunuz. İstiyorsan bitsin. Onu uğraştırınca daha değerli olmuyorsun. Aksine beta bir erkeğe dönüyor
Karşımdaki insanda zoru oynuyorsa ne yapabilirim kolay lokma olmayı mı seçmem lazım? Hayır yani kendisi zoru oynamasa bile ben yine buyum değişemiyorum. Zamanımızı yeterince tükettik zaten kaybedecek bir şey kalmadı gibi. Kısacası ikimizde ziyan olduk ama yine de ayağa kalkmayı deniyoruz
Bomboş bir iş açıkçası. Onca zaman geçmiş neden daha fazla geçsin? Dünya'da başka insan mı kalmadı? Ben buyum değiştiremiyorum diye bakarsan erkeği zorlarsın bunlara katlanmak zorunda kalıp da ilişki istediği gibi olmasa sorunlara yol açarsın. Aynı zamanda senin için gerekenden fazla uğraşıp betalaşacağı için ondan soğursun ve saygın da azalır
Bilmiyorum gerçekten ama söylediklerin içime işlemedi değil. Bunları bir daha düşüneceğim teşekkür ederim
Rica ederim
Takık bir çocuk o zaman
Bilmiyorum maalesef
Öpmek için fırsat kolluyordur belkide
Mümkünse fırsat kollamasın
😂😂😂😂
Benim de başıma geldi bir kaç defa rahatsız edici cidden
Aynen yaa. Bi ara şey düşündüm tellerimi mi beğendi diye ama hâlbuki 1 senedir takılı yani bu çocuk ise 4 senedir böyle 😂 konuştuğum sırada bakınca konuşasım gelmiyor
Sevgilin olsa neyse de öpüşürsun öyle bakınca 😂ama işte o kadar ileri olmadığın biri olunca sorun ve iletişimi kes bence
Sevgilimdi ayrıldık desem çok mu saçma olur😂 hâlâ görüşüyor olmamız da ayrı bir trajikomik
Bende eski sevgilimle konuşuyorum da o yazıyor bırakmadı peşimi bir 3 yıldır ayrıldıktan sonra bir kere bulustuk ama ben sevmediğim için daha buluşmadim sen seviyorsun demek ki
Seviyorum evet ama keşke kıymetimi bilse ve duygularımız karşılıklı olsa..
Güzelse etkilenmiştir
Güzel de insan o kadarda bakmaz ya konuşurken rahatsız olur insan
Erkeklerin cogu gözünü ayjırmaz
Hepsi aynı sanırım
Geneli hepsi degil ama
Bir kısmı diyelim o zaman
Aynen öyle
Bence seni istiyor o acik ve net
4 senedir böyle hiç anlam veremiyorum😂
Bence ver :) bu isin sonunda anlam verirsen seni zevkin doruguna cikarir sanirim :)
Hâlâ hak eden biri değil. Onun sınavı bu biraz daha beklemesi lazım
O zaman kudurtma cocugu :) neden hak etmiyorki?
Ben kudurtmuyorum ki yanıma gelince ona birşeyler oluyor bende anlamıyorum. Uzun mesele aslında ama hak edene kadar beklemek zorunda
Anlatmak isterim dertlesebiliriz 👍🏽 belkide begendigi icin birseyler hayal ediyor ve kilitleniyor sana
Beni sevmeyene kadar istediğini vermem mümkün değil. O güveni veriyor aslında ama ben duygusu olsun istiyorum. Bunun için çabalıyor ama bir anda pes ediyor
Senin fikrin hersey zamaninda daha zevkli daha sehvetli daha guzel almasini bilmiyorsa vermeyeceksin o zaman :)
Gerçekten istiyorsa çabalar zaten kendisi bilir
Aynen oyle ben olsam bu fikirdeki birisi icin cabalardim sahsen 😉
Keşke farkında olsa...
Olur bakarsın onun tarafindan mutlu edilmek isteniyormusun peki?
Tabi ki mutlu olmak istiyorum ama bu demek değil ki sadece cinsellik açısından. Genel olarak mutlu olmak istiyorum onunla
İllaki bende sadece cinsellik icin demedim genel olarak
Dediğim gibi genel olarak mutlu olmak istiyorum onunla
Seni cok iyi anliyorum tanimak icin bende cok sey yapardim her anlamda detay sorular gorusme karsi tarafinda ilgisini cekecek seyler yapmak lazim
Umarim seni anlar ve mutlu olursun vaktini almayayim sormak istedigin seyler olursa adresim belli :)
İnşallah 🙏 teşekkür ederim
Rica ederim güzel kız birgun denk gelirsek bende sana birseyler soracagim haberin olsun :)
Denk gelirsek tabi sorabilirsin de merak ettim ne soracağını
Denk gelirsek sorarim
Peki
seni öpmek istiyordur
Ondan mı bakıyor sürekli
tabii ki öptüğünü hayal ediyor
Ne değişik ya
Yoo gayet normal insan sevdiği kızı dokunmak öpmek ister
Ama sevdiği biri değilim 😔
Olsun çok beğeniyor çok hoşlanıyor çok arzuluyor öpmek istiyor sana dokunmak istiyor
Onu zaten biliyorum da ne bileyim yani dudağa bakmaktansa açıkça belirtirim ve öperim yani
Çekiniyordur sen den yoksa çok öpmek istiyor
O da olabilir bilemiyorum
Ben olsam öperim gördüğüm yerde
Hak etmiyor şu an o yüzden beklemeye devam edecek
Neden ne yapıyor ki sana
Güven veriyor ama sevgi yok. Duygusu olsun istiyorum
duygusu olsun derken nasıl davran sın istiyorsun
Yanımda iken seviyormuş gibi bakıyor ama yanımdan uzaklaşınca yabancı gibi. Ama ben onun tarafından sevilmek istiyorum. Sevse gerisi hallolur zaten
Seviyordur illaki
Bilmiyorum maalesef
🤷🤷
Rahatsiz oluyorsan acikca belirt
Belirttim zaten de dediğim gibi cevap vermedi
Cevap vermesini beklemene gerek yok, mesajini net verdiysen sorun yok
Ne bakıyorsun dudaklarıma ne var ya demiştim sonra da önüne dön diyip azarlamıştım😂
Ne güzel etmişiniz.
O anladı şaka yaptığımı ya alınmaz o banaa
Sizin sorununuz bunlar merak ettigim yok acikcasi
Öpmek istiyor işte ne güzel
Güzel tabi ama ona müsaade etmem
Ne zamandır birliktesiniz
4 yıl 3 ay oldu
Sen bir ciddiyet olana kadar öpüşmeme taraftarı mısın
Evet
Anladım mutluluğunuz daim olur umarım
Zor sanki ama inşallah 🙏
Emmek istiyor çünkü
Emmesin ya
O dudaklardan öpmek istiyor olabilir.
İstiyormuş ama çok bekler
demek ki yeterince et yemiyor fakir adam.. :P
Bu bence yerilecek bir şey değil
öp rahatlasın çocuk
Yok rahatlamasın yaptıklarının bedelini ödesin biraz
he aferim... Sonra ben evde mi kaldım diye soru açıyonuz. 😂😂😂
Ay evde kalayım yaa hicbirsey olmaz
öpmek istiyor :)
Çok belli etmiş ama anlayamamışım
ee öpüşün o zaman :)
Yok olmaz
Öpmek istiyorr
Çok aşikâr zaten belli ediyor
Gayet basit cevabi
Neymiş cevabı
Öpmek istiyor
Bisey dicem
Yorumlara bakınca anladım öpmek istiyormuş ama o kadar bakmasına gerek yokmuş söyleseymiş keşke.
Tabi
Burdan demeyim
Özelden yazmam
Sen bilirsin iyi günler
İyi günler
Opus biraz gecer
4 senedir böyle hep bakıyor. Anlam veremiyordum😂
Yapismak istiyo anla iste 😂 hic opusmediniz mi 😅
Öpüşmeyi bilmiyorum
Opusmeden de ogrenemezsin ama
Hak etmiyor aslında o yüzden bekliyorum
Neden