Yok arkadas dedi ki yorum yapan kadınla kahve ocmek isterim ulasim iletsim kolay neden olmasın ayni sehirde olsaydım zaten icerdim demisti ama bence zaten o kahveyi coktan ictiler hasrer kalmjslar yorumlar da baya uzun uzun yorumlasiyorlar
Öyle bir ilişki yaşamış kişi burdan açıktan cevap yazmaz ya. Cool görünme çabası. Yaşadılarsa bile 3-5 çift ancadır. Amacı o olam gider o tarz uygulamalar indirir ordan takılır bulur buluşur
Anladım şimdi durumu. Tabiki de göğüs, bacak, popo lu pp koyan kadın kadar ilk mesajında şeyinin resmini atan erkekde çok onda hemfikirim. Ama samimi olmadan birbirine böyle bodoslama giren çift sayısı az bence hala :)
Hangisi ben anlamaya çalışıyorum yorumlar bazı fenomenler bazi kadin kullanivilarla cok samimi kur sehvet kpnusmaları oluyo ama drgierelri ile de mi oyle ya da reelde de mi oluyor cinsellellik vr kiskanclik yok mu
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Burdaki ortamı pek anyamadım herkes herkesle ilişki mi yaşıyor yorumlarda zatan bazı kullanıcılar birbiri ile çok samimi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence boş ver abla hiç takma.. yani çok boş saçma insanlar var. zaten gerçekten güvenilir kimse yok
:) aynen barış burdan beni bi sen anlıyosun bende gulup geçtim
En iyisi :) teşekkür ederim abla
Çoğu kişinin ilişkisi var çoğunun da bir yedeği ve birden fazlası.
Ne olaylar var bilsen. Samimi olması ilişki yaşadığını göstermez.
Yok ben kendim buldum anladım arkadasla kpnusmamiz bitti zorlada ozur dilettim
Herkesle konuşma akıl ve göz sağlığın için. İlk zamanlar senin gibi sorguluyordum şu an umrumda değiller.
Anladın evet duygusalız çünku
Yok ya herkes sanalık rahatlığını yaşıyor. Reele dökecek kişi zaten anonim takılmaz
Yok arkadas dedi ki yorum yapan kadınla kahve ocmek isterim ulasim iletsim kolay neden olmasın ayni sehirde olsaydım zaten icerdim demisti ama bence zaten o kahveyi coktan ictiler hasrer kalmjslar yorumlar da baya uzun uzun yorumlasiyorlar
Normal değil bence kimse arkadasina memeleri dik mi sevsin yazmaz
Öyle bir ilişki yaşamış kişi burdan açıktan cevap yazmaz ya. Cool görünme çabası. Yaşadılarsa bile 3-5 çift ancadır. Amacı o olam gider o tarz uygulamalar indirir ordan takılır bulur buluşur
Burasıda takılmalık insanlarla dolu zaten sende bilmiyosun burdaki ortamı amlamamissin
Arkadass beni ortalık malı gördü galiba ben Şu an buna takıldım kolayca ozel resim istemek ya da falan filan
Bu komuştuğun adam ve konuştuğu kişiler fenomen falan mı burada? Onlarda mı takılmalık yani?
Erkek fenomen kadın da pp deki gogus dekolteli resmini koyuyor hep
Bana zaten sorda ogren dedi ben ondan yazdım sordum ogrenmek icin kednisi cevap veremem dedi
Şöyle dedi sana yazan erkekelre sor dedi ama ben burada soru olarak paylastım
Anladım şimdi durumu. Tabiki de göğüs, bacak, popo lu pp koyan kadın kadar ilk mesajında şeyinin resmini atan erkekde çok onda hemfikirim. Ama samimi olmadan birbirine böyle bodoslama giren çift sayısı az bence hala :)
Sende anlammisisin burdaki ortami reelde biseyelr yasmayanalr ya da dm den ozel konusmalar nude olmayanlara o kadar sehvetli kurlu konusmaz yorumda
Yo herkes herkesle iliski yasamiyorda yani burada sevgili arkadas kanka yapioz genelde
Kafana göre takıl
Evcilik oyunu bunlar
Hangisi ben anlamaya çalışıyorum yorumlar bazı fenomenler bazi kadin kullanivilarla cok samimi kur sehvet kpnusmaları oluyo ama drgierelri ile de mi oyle ya da reelde de mi oluyor cinsellellik vr kiskanclik yok mu
Burada samimi olabilir ama reelde sanmıyorum, böyle şeyleri kafana takma
Yoo takmıyorum sadece anlamaya çalışıyorum bi kadın ya da erkek burdan kaç kisi ile gorusuryo
Görüşen görüşsün öpüşen öpüşsün boş ver
Ama olmaz ki herkes herkesle yatıyo
Yatsın burada bende çok yattım